Hur ha tålamod

Han som kan ha tålamod kan ha vad han vill. - Benjamin Franklin, grundaren.
Mycket kan läras från ovanstående olika linjer av Benjamin Franklin. Att vara patient är en dygd som många inte kan uppnå. I en färsk studie utförd av Harvard University tålamod är det viktigaste att föräldrar vill sina barn att lära sig. Förvärva tålamod kräver tålamod. Det sägs ofta att vara i ilska är som att dricka gift och hoppas att det skulle påverka fienden. I dagens snabba tempo värld av teknik, är arbete som utförs på ett kick. Rätt från matlagning till att skicka meddelanden allting har blivit så snabb och enkel, att hoppas på att ha tålamod är som att be om någons blod. Människor som alltid i Rush tar livet som en börda och inte som en resa. I den här artikeln lär vi sådana människor hur man ha tålamod.
Tålamod är nödvändigt för att lyckas i livet. Den lär dig hur du startar från grunden och uppnå större saker i livet på slutet. Om du känner till konsten tålamod så har du det vapen som hjälper dig att bekämpa varje situation som ligger sätter i din väg. Likaså alla beslut som fattas med tålamod anses vara det bästa beslutet i ditt liv. Det har funnits tillfällen i allas liv att tålamod har ert stöd och har räddat dig från en större katastrof. Lärande tålamod kan vara svårt, men du kan säkert lära sig det med lite vilja.
Hur att ha tålamod i en relation
Vi vet alla att en av de viktigaste sakerna i ett förhållande är att lyssna. Lyssna på problem, glada ord och alla galna och små saker som gör oss älska vår partner mer. Men hur att lyssna när vi inte är på en plats, men vi vet att det är nödvändigt. Det viktiga är att ha tålamod och ha lite självkontroll. Så låt oss se några enkla punkter som hjälper oss att bli en bättre man eller en kvinna i ett förhållande. ; Ge betydelse för din partners behov. Kom alltid ihåg att nyckeln till lycka är att ställa in prioriteringar rakt. Visa alltid iver när din partner är att diskutera något. , Om du tror att du inte har tid, prata med din partner och artigt säga Darling låt oss göra detta en annan gång. Nu går vi för en glass. Du kommer att få mycket mer respekt och kärlek. ; Ha lite ensam tid för dig själv. Att vara med din partner 24 / 7 är kommer att få tråkigt en dag, så lär dig att andas. Sitta några minuter i en ganska plats som en kyrka eller en park. , Kom ihåg vad som är viktigt. Det är naturligt att bli upprörd för ett antal saker. Men se till att de inte stannar i ditt sinne för länge. Aldrig har ett agg mot din partner. , Försök inte att bli patient över natten, kom ihåg det kommer med praxis och praktik behöver tid för att göra dig perfekt. , Hur att ha tålamod med barn
Det finns ingen brist på råd från äldste och utomstående om hur du handskas med dina barn vredesutbrott, men hur din egen? Majoriteten av föräldrarna medger det aldrig men deras temperament är mer än sina barn vid många tillfällen. Det är inte att de gör det med flit, de bara inte kan hjälpa det. , Försök att vara cool. Ni har sagt att för att ditt barn många gånger, men har du någonsin slappna av? Att ha en lugnare attityd är bra att hantera situationer istället för med en stressad och trakasseras sinne. , Nyckeln till att vara en patient förälder är att vara positiv på goda tider. Ju mer positiv du är desto mindre chans finns att du skulle gå fel i framtiden. Det kräver ett stort jobb, men det kan uppnås. ; Vi vill alla vara den perfekta föräldern och vi kan inte se oss själva annars förekommer regelbundet. Men att känna skuld hela tiden är fel och skadligt det slår vårt förtroende ner, ökar blodtryck och också skapar en massa problem. , Det är alltid trevligt att ha vissa icke föräldraskap vänner. De påminner dig alltid i livet utanför din familj. Men att ha några föräldrar som vänner är också en bra hjälp ibland. ; När man tänker på det i slutet av dagen. Det är alltid bra att vara en del av en familj, en del människor är inte så lycklig. Jag försöker inte att vara emotionell, tänk och du förstår vad jag menar. ; Ge tid till din partner. Även om du och din make är nöjd, det är mycket nödvändigt att ha lite ensam tid så att du kan föryngra romantik i ditt liv. , Hur man ha tålamod med andra
Denna värld är fylld med alla slags människor, är de också de som har en magisterexamen i att göra ditt liv ett helvete. Men vi kan inte göra något åt ​​det som de kommer i form av våra släktingar, grannar, vänner och svärföräldrar. Så hur man handskas med en sådan typ av människor. Låt oss ta reda på. ; Visualisera de människor som hindra dig. Detta fungerar bäst om man gör det innan den frustration faktorn kommer upp. Tänk och se hur du vill reagera när du ser någon du inte gillar. , Kom ihåg detta tills du dör, alla goda ting som väntar. Ingenting händer direkt. Om du väntar på bra saker att hända varje sekund får du otålig varje gång. ; Hitta några hälsosamma sätt att lindra din frustration. Punch en kudde, gå på din terrass och skrika, gå med i en kickboxning klass och prova meditation. , Lära sig att acceptera saker och ting som de är. Tror att dessa är de människor du antagligen kommer att tillbringa resten av ditt liv med. De kommer inte att ändra sitt irriterande beteende. Så du måste byta och lära sig att vara tålmodig. , Jag hoppas att denna artikel har besvarat frågan om hur man ha tålamod? Kom ihåg att det kommer med tiden och som alla av er jag ens brukade tänka att det är tristess. Men efter år av förståelse, insåg jag att tålamod är den högsta medicin. Applicera tålamod i verkliga livet och frustration går bort, kyls ner ilska och fred är ditt.