Keramiska plattor golv

Golv är en viktig del av alla inredningar. När vi försöker förklara om vårt drömhus, börjar vi med golvet och varför inte, när allt den definierar kännetecken för vårt hus. De flesta av de människor använder olika plattor för att smycka sina golv. Plattor kan också användas för att täcka väggar och tak. De är också ofta i toalett och badrum för att täcka golv och väggar. Plattor är tillverkade av keramik, metall, glas, trä, sten, etc. Av dessa är keramiska plattor oftast används som de är tillgängliga i olika utföranden och är billiga och hållbara jämfört med andra plattor. Keramiska plattor golv behöver också mindre underhåll, så det är bland de mest favorit och föredrog olika typer av plattor. Keramiska plattor golv Kostnaden beror på kvalitet, design och mönster av keramiska plattor golv. Den genomsnittliga glaserade keramiska plattor kostar $ 12 - $ 25 per kvadratfot, medan oglaserade keramiska plattor kostar $ 5 - $ 10 per kvadratfot. Nu kan du beräkna kostnaden per den kvadratmeter yta av ditt hus.
Keramiska plattor golv Mönster
Det finns olika keramiska plattor design idéer, som du kan prova för ditt hem förbättring. Som jag tidigare nämnde de två populära keramiska stilar är glaserade och oglaserade keramiska plattor. Du kan skapa olika keramiska konstruktioner plattor golv genom att kombinera dessa keramiska plattor. Nedan ges några av de populära keramiska plattor pattens att göra din heminredning utseende urskiljas.
Sprakade Fönster Kakel, Som namnet antyder har denna keramiska golv plattor hundratals slumpmässiga sprickor i kakel. Denna typ av kakel mönster ger den kungliga viktorianska ser huset. Det finns flera andra keramiska plattor mönster som du kan använda för att skapa olika tidsperioder.
Tegelvägg, dessa plattor är rektangulär till formen och liknar tegel. Du kan göra otroliga tegelväggar i huset genom att använda denna typ av keramiska plattor. Det gör en unik stil uttalande av ditt hus. Dessa brickor finns även i olika storlekar och olika tegel nyanser färg, så att du kan välja den som är kompatibel med inredningen av ditt hus.
Trä verkan, Det finns klinker som liknar trä. Att ha en äkta trä golv kan kosta dig en hel del och det är där trä stil keramiska plattor komma till din undsättning. De är billiga men ger samma effekt som trägolv. Keramiska plattor golv som ser ut som trä finns i olika trä färgnyanser och storlekar, som ger ett elegant och rikt titta till ditt hus.
Förutom dessa kan du göra ditt eget mönster som att skapa abstrakta design med olika geometriska former av keramiska plattor eller så kan du använda keramiska kristaller för att skapa en mosaik på väggen eller golvet. Med dessa pattens kommer keramiska plattor golv installationen säkert mycket spännande.
Keramiska plattor golv Städning
Det finns vissa dos Regler som måste följas för att öka hållbarheten på din keramiska plattor golv. Rengöring keramiska plattor regelbundet kommer att hålla dem nya i många år framöver och du kommer definitivt att känna belönas för klok investering beslut till förmån för keramiska plattor golv.
Dataobjekt, Sweep regelbundet med dammsugare, speciellt plattor med strukturerad yta. , För att få den skinande effekt, fuktig mopp den keramiska plattor. , Rengör keramiska plattor golv endast med fogmassa och kakel rengöringsmedel som rekommenderas av kakel tillverkaren. , Rengör envisa smutsiga fläckar med svamp eller ren bomullsduk med hjälp av rekommenderade rengöringsmedel. ; Använd milda elektriska polermaskiner eller skrubber för att rengöra texturerat plattor. ; Använd walk-off mattor för att undvika nedsmutsning av keramiska plattor golv. , ATT INTE; Undvik att använda rengöringsmedel som innehåller starka kemikalier, eftersom det orsakar repor på kakel och minskar glans. , Använd inte rengöringsmedel som innehåller blekmedel eller ammoniak, som brickor kan missfärgas med frekvent användning av sådant rengöringsmedel. ; Undvik rengöring glaserade keramiska plattor med oljebaserad keramiska plattor golv rengöringsmedel. ; Undvik att använda dammsugare med att slå bar eftersom det gör keramiska plattor tråkig och orsakar repor. ; Keramiska plattor golv kan göras attraktiva genom att välja klokt från oändlig mängd med glas, matt finish, och strukturerade keramiska plattor. Med ovanstående information om keramiska plattor golv, vet du hur du kan förändra ditt drömhus i en levande verklighet.