Silver Eyeshadow

Gustavo Adolfo Becquer har några välkända, själen som kan tala genom ögonen kan även kyssa med en blick. Sådan är kraften i ögonen. Dina ögon kan tala volymer utan att du ens yttra ett ord. Som ren tal är prydd med väl valda ord och uttryck att härska över den uppmärksamhet och yttrandet från lyssnaren, på samma sätt, kan dina ögon, som gör det möjligt att uttrycka känslor och avsikter, ges vältalighet och definition CHARMERA betraktaren och hålla honom under Använd trollspöt! Olika kosmetika har använts för att försköna ögonen under århundradena. Kvinnor har varit kända för att ha gjort stora ansträngningar för att öka skönheten i deras ögon, även med risk för att äventyra sina visioner! I forna tider, är kvinnor kända för att ha använt giftiga belladonna att vidga sina elever, som ansågs vackert i dessa tider! Ögonskuggorna har alltid fångat intresset hos modemedvetna kvinnor. Var det den dramatiska aquamarine eller häfta beige, har ögonskuggor i olika nyanser hittade alltid sina vägar till kvinnors sminkväskor. Applicera skugga anses vara en konst i sig, och berömda makeup artister över hela världen har utvecklat sina egna program stilar. Silver ögonskugga är en sådan nyans av ögonskugga som alltid har haft ett permanent uppehållstillstånd bland kvinnans kosmetisk gård!
Från J Lo till Kristen Stewart Bella, från Reese Witherspoon till Kim Kardashian - de har alla fladdrade deras glamorösa fransarna och höll världsrekordet i fångenskap under inflytande av silver ögonskugga! Tro mig, silver ögonskugga är en skugga varje kvinna borde ha till hands. Detta är ett mångsidigt nyans som kan blandas och matchas för att gå med färgat outfit och kan skräddarsys för att passa alla ansiktsprofil, hudtyp eller tillfälle. Var det en dagtid presentation utstyrsel eller en fräsande festlooken, med rätt knep kan silver ögonskugga definiera dina ögon precis rätt för att passa tillfället. Nedan finns några tips om hur man ansöker silver ögonskugga att stoltsera ett annorlunda utseende varje gång.
Hur man bär Silver Eyeshadow, Silver ögonskugga kan bäras som en bas för ett mörkare ögonmakeup. Applicera silver bas från fransraden till bryn bron, blanda skuggan jämnt, förlängning av borsten lite mot templet åsar. Tillämpning av mörkare nyans på toppen av silver bas får det att fungera som en primer och gör att utseendet håller längre, medan utlåningen djup åt ögonen med subtila höjdpunkter på pannan åsen. , Applicera ett generöst lager av silver skugga på övre ögonlocket från fransraden i ögonlocksvecket. Måla längs globlinjen med en mörkare nyans och blanda upp ögonlocket. Ansök kol färgad eyeliner på både övre och undre ögonlocken och päls fransarna lätt med svart mascara. Detta lägger dramatiska storlek och djup till dina ögon! ; Du kan gå Goth med silver också! Gotiska ögonmakeup allt handlar om att dramatisera dina ögon med hjälp av intensivt mörka färger, men då serverar en touch av silver att accentuera skuggan effekten av svart. För att få den gotiska utseende silver ögonskugga, applicera lite semi-matt silver ögonskugga från fransraden till bryn bron. Nu täcker ögonlocken, från frans linje till globlinjen, med träkol svart ögonskugga. Förläng lite ovanför globlinjen och sudda den svarta skugga med silver en i en gråaktig oskärpa och gör dig redo att hantera de suckar över din intensiva blickar! , Få ett metalliskt silver ögonskugga att slå upp det självlysande look! Tillämpa dina nattliga ögonskugga som du gör och sedan något fukta spetsen av en vinklad pensel. Kör borsten längs kanten av Silver Shadow behållaren och dra en fin silver linje längs övre och undre ögonlocket. , Applicera en liten klick silver ögonskugga till den inre 1 / 3 av din nedre ögonlocket gör dina trötta ögon se fräschare ut när de långa dagtid sträcka in på kvällen. Bläddra genom ögonskugga tillämpning och tekniker ögonskugga för mer information. ; Silver ögonskugga finns i olika nyanser och texturer. Nyanser av silver skall väljas omsorgsfullt för olika ögonfärger. Ljusa eller metalliska nyanser silver kan bäras med Elan på blå ögon, som silver syftar till att stärka gnistan av denna färgade ögon. För bästa resultat bör silver ögonskugga för blå ögon helst vara glitter eller metall. Silver glitter ögonskugga ger blå ögon som gnistrar och Starry Eyed utseende, som kan bete många ett hjärta med en SNED blick och ett fladder of ögonfransarna! Läs mer på ganska ögonmakeup för blå ögon.
Silver inte berömma bruna ögon när bäras ensam. Silver ögonskugga för bruna ögon måste alltid i kombination med andra färger, och fungera som en förstärkare snarare än en primär skärm. Följ länken för att få tips på vackra ögon smink för bruna ögon. Dito för gröna (läs makeup tips för gröna ögon) eller nötbruna ögon. Silver, om den används på gröna eller nötbruna ögon, måste tillsammans med andra nyanser och bör förbli dämpad.
Silver ögonskugga marknadsförs av nästan alla stora kosmetiska märken. Men det bästa silver ögonskugga, i termer av struktur, kvalitet och variation av olika nyanser, kommer från Mac. Det erbjuder ett brett utbud av silver ögonskugga nyanser som Electra, förfalskning, Silver Fog, glödlampor och Silver. Soft Touch från Chanel är också ett bra alternativ. Så tjejer ... debitera nämnda blickar med lite silver och gör dig redo att inleda en miljon suckar!