Bära Leggings as Pants

Jag tänker på att bära leggings as byxor då vi gå ut i kväll, säger Sarah. Och gör du tycker det är coolt, Sarah? Väx upp! Man kan inte vara bär din leggings as byxor, särskilt ni, hävdade Mike. Vad menar du med "speciellt du, Mike? Am I. .. ful? Varför kan inte jag ha leggings as byxor? Vad är så un-cool om det? svarade Sarah. Kom igen Sara, sa Mike, Titta på dig själv ..Jag menar ... du är inte ful, men du är fett! Okej knubbig, korrigerad Mike själv efter att titta på Sarahs arg uttryck. Han tillade ytterligare, ... bära ett par byxor istället, med fin röd tee du har. Du ser bra ut. Deras argument slutade när Sarah beslutat att hon varken skulle bära leggings eller byxor. Hon hade beslutat att bära hennes långa svarta kjol och koppla ihop den med sin favorit röd topp, men det gick ut den kvällen.
Om du har varit en del av dessa diskussioner eller har hört liknande argument, kanske du har undrat när exakt kan leggings bäras som byxor, eller avsättas konversationen som oviktigt. Oavsett din reaktion var, du måste erkänna en sak. Bära leggings as byxor är ganska diskussionsämne och det finns många som faktiskt är förvirrade om huruvida leggings kan bäras som byxor, medan det finns andra som ganska lugnt säga att leggings är inte byxor. Innan vi titta närmare på hur bär leggings as byxor kan påverka utseende, låt snabbt's förstå vad leggings och byxor är och hur olika de än är.
Leggings och byxor, Leggings är en form av monterade kläder som kan bäras av både män och kvinnor. Som namnet antyder, leggings täcka benen och finns i en mängd olika färger och mönster. Om man tittar på historien om leggings, ser du att leggings ha burits av både män och kvinnor sedan århundraden, för att täcka benen och skydda dem från kyla. Senare var leggings en del av uniform. Soldater av infanteriet leggings bar ett skyddsutrustning för benen och som fotledsstöd. Efter andra världskriget försvann leggings från den militära scenen.
Leggings ger utseendet på hud-snäva byxor blev ett mode på 1960-talet. Med förbigående år, leggings blev inte bara en populär sport klädsel, men var också att föredra framför jeansen. Anledningen var leggings kan be iklädde med långa t-shirts, tröjor eller skjortor svett. Capri-leggings längd kunde bäras med kjolar och klänningar. Shiny leggings gjorde ett framträdande i slutet av 2000-talets och blev populär som klubb klädsel. Ingen tvekan, leggings är här för att stanna.
Byxor, byxor ...Jag tror inte att de behöver en introduktion. De var alltid där och är ganska populär bland män och kvinnor i alla åldrar. Byxor är tänkt att vara en av de bekväma kläder och det som passar nästan alla kroppsbyggnad. Byxor, som vi alla vet, bärs på den nedre delen av kroppen. De hålls upp av ett bälte eller hängslen. Traditionellt har byxor en del av herrkläder bara. I det 20th århundradet, började även kvinnor att använda byxor och de blev populära bland både män och kvinnor. Byxor bärs tillsammans med toppar, tröjor eller t-shirts.
Leggings as byxor?, Som beaktar skillnaden mellan benläder och byxor och gå över vad mode trenden, tror du bär leggings som Pants är en bra idé? I grunden är syftet att bära leggings annorlunda än byxor. Leggings kan betraktas som fast sittande byxor eller byxor, som ofta är gjorda av bomull eller lycra. De är en del av kvinnors kläder, i själva verket mycket populär bland kvinnor. Som vi redan sett är leggings allmänhet bärs för träning as träningskläder eller bäras under en kjol eller korta byxor. Ibland är Leggings bärs i stället för byxor. Men traditionellt har de åtminstone delvis täckt av iklädd en lång t-shirt eller en överdimensionerad tröja över dem. På senare tid har benläder blivit mer av en modekläder, vissa av er kanske vet dem som tights. I dag är de tillgängliga i en mängd olika utföranden och längder. De är inte längre en enbart utöva slitage. Och detta är vad som avtrubbade raden av skillnaden mellan leggings och byxor och i dag tycker vi att bära leggings as byxor!
Hur Bära Leggings as Pants Look?; Bära leggings as byxor ser ut som bär en body suit som en skjorta. (Nu, det är en bit för mycket.); Om du bär leggings as byxor, det ser ut som om du har glömt att bära något, eventuellt en kjol! (Nu när rimmar!)
Bära leggings as byxor kan se ut som du är för snåla för att köpa kläder, vilket är varför du använder leggings i stället för byxor. Det låter som du använder två saker omväxlande bara för de omfattar samma kroppsdel. Bära leggings as byxor spegla en billiga val av kläder, som ni trotsa grundläggande syftet med byxor med leggings som sin ersättare. Leggings är åtsittande kläder. De säger, bär åtsittande kläder varken gör dig bekväm och inte heller dem omkring dig. Sant det är, och jag hoppas du fick poängen. (Wink)
Leggings passa väl i benen, exponera din kroppsform. Bära leggings as byxor kanske ser ut som du medvetet försöker att exponera dina kurvor. Det finns en skillnad mellan briljera och exponera, och klädd i leggings as byxor suddar ut denna skillnad. Genom att ha leggings as byxor har du avslöjar lite för mycket. Så kommer leggings bärs som byxor, om inte tillsammans med rätt sorts kläder, antingen göra dig att se cheesy, eller speglar dålig smak. Dessutom bär leggings till arbete tycks verkligen oprofessionella. Allt som allt, bär leggings as byxor inte är en väldigt bra idé, om du gör det rätt.
När ska Wear Leggings as byxor?; Vare att bära leggings as byxor beror på toppen du väljer att par dem, det beror på outfits med leggings du väljer att bära. Den översta buren på leggings bör inte upphöra över höfterna. Om du bär leggings as byxor, se till att du bär en lång t-shirt, eller en överdimensionerad tröja eller tröja. Eller Trimma din leggings med en draperad topp eller en tröja. Du kan också välja att bära leggings under shorts. Iklädd jeggings innebär det jeans i form inom leggings är också ett bra alternativ för att hålla sig varm i kallt väder. Nu gäller detta vintrar.
Vad om att bära leggings i sommar? Om det är sommartid, kan du bära capri-längd leggings och para ihop dem med en lång ärmlös topp. Leggings ser bra ut enligt en kjol, men då, här har du inte bär dem som ett substitut för byxor. Bestäm längden på din leggings när du bär dem på, välja rätt typ av topp eller skjorta som går med leggings, helst en lång en som täcker höfterna. Den typ av skor du skulle vara klädd med leggings beror på toppen du har kopplat dem med. Förstå hur man kan bära leggings innan du bestämmer om du ska bära dem som byxor och när.
Det är inte så bär leggings as byxor otvivelaktigt är en "ja" för tunna människor och helt förbjudet för feta. Avtalats, ser leggings inte bra på människor tung runt midjan. Men de ser inte bra ut på extremt taniga ben. De med ett tungt överkroppen kan bära leggings att dra uppmärksamhet till deras relativt tunnare ben, medan de med mycket smala ben bör undvika att bära något som passar tätt på benen, oavsett om det leggings eller tight-stretch jeans. När man bär en tunika eller skjorta som täcker höfterna, leggings ser läckra och cool. Men om bäras med ett kort topp eller t-shirt, skulle du avslöja ganska mycket mer än behövs, vilket är en komplett no-nej om du vill se anständigt klädd.
Så, om du bär leggings as pants, laget leggings med en lång och något lös topp som slutar vid halva låret. Leggings är leggings, byxor är byxor. Bära leggings as byxor kan se bra ut om du kopplar ihop dessa med en lång topp. En sista tips, vad du bär, bör inte få dig att känna generad, störd eller deprimerad, du bör vara bekväm och känna förtroende för vad du bär. Titta på dig själv i spegeln och lyssna på vad spegeln säger till dig, det nästan alltid berättar sanningen!