Matchande tatueringar för Best Friends

Jag sköt en pil i luften, och det föll på jorden, jag visste inte vart,, För så fort den flög, synen, Kunde inte följa den i dess flykt.
Jag drog en låt i luften, och det föll på jorden, jag visste inte vart,, För, som har syn så hård och stark, att det kan följa flygningen av låten?
Lång, långt efteråt, i en ek, jag hittade pilen fortfarande unbroke,, Och låten, från början till slut,, jag hittade igen i hjärtat av en vän.
- Henry Wadsworth Longfellow
Denna dikt tydligt anger hur en bästis finner vad ingen annan gör och fullbordar vårt liv, slutför oss! Denna dikt visar hur hans / hennes melodi matcher vår, så naturligt, utan att ta någon extra ansträngning. Eftersom rytmen mellan dig och din bästa vän matcher så bra, att få matchande bästa vän tatueringar är ett utmärkt sätt att uttrycka er vänskap högt! Inte alla i den här världen är så lycklig som att du har en bästa vän värd att få en tatuera efter! Vi tenderar att alltid tänka två gånger innan de fick en tatuering eftersom tatueringar är permanenta, eller hur? För tatueringar som särskilt ägnas åt en person i vårt liv, måste vi först osäker på om han / hon kommer alltid att finnas där. Relationer som mor, far, syster, bror, son, kommer dotter alltid att finnas där oavsett vad. Men när det kommer till bästa vänner, tänka klart, eftersom människor tenderar att förändras med tiden, men undantag finns alltid, eller hur? Det finns många olika sätt och idéer som du kan överväga att få en matchande tatuering med din bästa vän. Komma matchande tatueringar för bästa vänner betyder inte nödvändigtvis att ha exakt samma, identisk tvilling tatuering. Det finns inget ont i att få en, om u vill! Men det finns några människor som föredrar tatueringar matchande på ett sådant sätt att de kompletterar varandra, och är inte identiskt lika. Detta eftersom alla har sin egen personlighet och identitet. Även tvillingar är inte exakt samma, finns det alltid en skillnad! Bara bestämma vilka "människor kategori" du tillhör och sedan bestämma vad du vill gå till! När du bestämmer en tatuering design, välja ett tema som ansluter till dig och din bästa vän personligen och som betyder något riktigt djupt för er två. Välj något som är så slagkraftiga i er relation att inte ens tid kan ändra det.
Best Friends matchande tatueringar
Här är några tips på matchande tatueringar för bästa vänner som kan hjälpa dig att få den perfekta tatuering idén att man kan dela med din bästa vän.
Vad gör du när ni är tillsammans?; Ett exempel matchande bästa vän tatueringar är med ink något mycket kärt er båda, eller något som du killar gör tillsammans hela tiden. Till exempel, om du och din bästa vän gör mycket störningsutrustning sessioner tillsammans kan du gå för infärgning din favorit instrument eller så kan bläck din bästa väns favoritinstrument på dig och din bästa vän kan bläck din favorit ett. För att lägga till detta kan du också bläck musikaliska tonerna i din bästa väns favoritsång och han / hon göra samma sak med färg på musiknoterna av dina favoritlåtar. Om du båda gillar samma instrument och samma låten, men du inte vill tatueringen vara precis liknande kan du använda olika färger i din tatuering att ge det ett annorlunda utseende. Friendship sådana som sätt ger färg till ditt liv höger?
Bläck känslan av vänskap som du Dela; Om första som kommer till dig när du tänker på dig och din vän tillsammans, frihet att vara vad du är, då kan du gå för fjäril tatueringar med lite blomma tatueringar. Om du är en kille, kan du gå för något maskulint som att få en orädd drake tatuering eller något som representerar din känsla av frihet och samhörighet med din bästa vän.
Celtic Tatueringar; Celtic Tatueringar är en berömd trend nyligen. Du kan prova den keltiska evigheten knut som skulle kunna inked på något Celtic mönster knut formgivning som inte har någon början och varken har ett slut. Mönstret kan gillar ditt vänskap som kommer att för evigheten, förhoppningsvis! För att lägga till den, kan du dela också tatuering. Som i, gör hälften av tatueringen på dig och göra resten av sidan på din bästa vän på ett sådant sätt att när båda är förenade de kompletterar varandra.
Puzzle Design Tatueringar; pusselbitar är ett annat alternativ många människor överväga när de tänker på matchande tatueringar. Det är som de drar en bit av pusslet på varandra symboliserar att det de har är ofullständig och meningslös utan den andra.
Vänskap symboler; Många kompisar också välja tatuering en gul ros, eller en turturduva, eftersom de symboliserar vänskap. Men jag skulle föreslå att göra din tatuering något unikt och något personligen speciellt.
Olika skript, kinesiska tatueringar och japanska tatueringar är också mycket trend. Många åker för infärgning sin bästa väns namn på dessa skript, inte bara för att det unika, utan också därför att i fall vänskap inte sista (hypotetiskt), kan de alltid förlänga den eller berätta att det betyder något annat. Även Yin och Yang tatueringar är ett alternativ som du kan ta en titt på! Avhandlingar tatueringar symboliserar att det finns två motsatta naturer, tillsammans på ett sätt som ingen är komplett utan den andra. Du kan också bläck dina's och din bästa väns kinesiska zodiaken på ett yin och yang sätt. Till exempel, om din kinesiska zodiaken är en drake och din bästa kompis är en tiger, kan du bläck i en Yin Yang stil. Så om du och din vän har helt motsatta naturen men fortfarande kompletterar varandra kan denna idé övervägas. Faktum är att skaffa en tatuering på indiska manus är också ett bra alternativ. David Beckham har inked sin hustru namnet på hindi vilket är nationella språket i Indien.
Porträtt Tatueringar; Om din bästa vän betyder världen till dig, då kanske du också gå för infärgning en bild av du och din vän på samma område. Kan vara på era axlar eller armar. Men vara mycket försiktig i valet av tatuering konstnären som porträtt tatueringar bör göras genom experter annars din vän kan hamna letar gillar din moster! Du kan gå igenom tatuering tips artikeln se vad alla faktorer måste omhändertagen bortsett från strax välja tatuering design.
Flexibilitet är viktigt!, Jag tror att vänskap håller för evigt, men man vet aldrig vad framtiden bär! Så när du väljer en tatuering design, gå till något som kan täckas upp eller ändras till något annat, om du killar tenderar att gå skilda vägar.
Par Tatueringar, du kan också gå för tatuering kända par som Tom och Jerry! Den bland er två som rör Tom kan få Tom inked på du och den som avser Jerry kan åka för Jerry! Återigen, om saker går fel i framtiden (Gud förbjude) kommer du inte hamnar beklaga den eftersom de har din favorit seriefigurer iallafall! Så, föreslår går jag alltid för de bästa vän matchande tatueringar som inte kommer att vara en "prick i ögat", om saker och ting inte förblir detsamma.
Matchande bästa vän tatueringar, som jag redan nämnde tidigare, är ett mycket särskilt sätt att stärka kopplingen som du redan har med din bästa vän. Och när du får din egen matchande tatueringar för bästa vänner, kommer det att ge dig en känsla av att de har en bit av varandra, att ingen kommer och ingen kan någonsin ta ifrån!