Brasilianska Keratin Hair Treatment

Det finns massor av hår behandlingar framväxande regelbundet, där varje anspråk på att tämja dessa oregerliga lockarna och omvandla dem till silkeslen raka delar. En sådan hårvårdsprodukter är keratin hårvårdsprodukter som brasilianska keratin hår riktning behandling är den mest populära. Brasilianska keratin behandling har sitt ursprung i Brasilien, men i de senaste åren har stigit i popularitet över hela USA. Salonger över hela stater tillhandahåller denna hårvårdsprodukter att omkring svartabörshajar transforming burrigt, grovt hår till mjuka, slät, silkeslen hår genom att återställa det förlorade glans och hälsa till ens hår. Brasilianska keratin hårvårdsprodukter kostar ca $ 150 - $ 600 för en enstaka behandling, beroende på längd och tjocklek av ens hår. This keratin hårvårdsprodukter håller håret silky i ca 3-5 månader, beroende på hur ofta ett schampo i håret.
Brasilianska Keratin Hair Treatment
Hair skadas och grov efter kronisk styling, hår riktning och färgning av hår. Keratinet kvaliteten på håret börjar försämras. Keratin är en stark proteinbildande 88% av hår och är den substans som ger håret dess konsistens. Frekvent hår missbruk conduces reduktion av nivåer keratin protein i håret, ge dem obearbetat, torr och skadad utseende. The brasilianska keratin hårvårdsprodukter syftar till att återställa dessa förlorade keratin nivåer i håret och föra tillbaka den glans till håret. Brasilianska keratin hår riktning behandling fungerar på alla typer av hår texturer; färgat hår, behandlas kemiskt hår, extremt burrigt hår, etc.
Brasilianska Keratin Hair Treatment arbetsordningen
Keratin är utvinnas ur ren ull skördat från Nya Zeeland får och är faktiskt ingenting annat än flytande hår, som när det appliceras i håret, tränger in i håret cortex och förbättrar rätt hår kvalitet från insidan. Låt oss ta en titt på hur denna keratin utjämning behandling görs.
Steg 1: Shampooing Hair, The frisör kommer först schamponera håret med hår schampo och skölj sedan bort det efter två minuter. Detta sker så att håret blir porös och mottaglig för keratin som kommer att tillämpas senare. Den våta hår då kommer att handdukstorrt.
Steg 2: Keratin applicering och torkning, Upp på fuktigt hår är keratin tillämpas på håret med en nyans borste. Håret är sedan kammade att se keratinet jämnt har distribuerats till håret. Sedan använda slagtork (hög värme inställning), håret torkat ordentligt. När håret är 100% torr är den klar för nästa steg.
Steg 3: Tätning med Flat Iron, det är dags att försegla keratin in i håret. För normalt hår ett strykjärn som värmts upp till 450 grader Fahrenheit används för att ingjuta keratin in i hårsäckarna. Köra platt järn i olika hår sektioner och arbetar med dem 8-10 gånger tätar keratin i hårsäckarna och kommer också att handla om en silkeslen utseende. Håret behandling är klar och i slutet av behandlingen, kommer håret silkeslent och glänsande!
Hela proceduren tar bara 90 minuter - 2 ½ timmar beroende på hur långt ens hår. Men detta är hårvårdsprodukter verkligen det snabbaste och mest effektiva sättet att räta hår? Är det farligt?
Brasilianska Keratin Hair Treatment Side Effects
While brasilianska keratin hårvårdsprodukter recensioner är alla fantastiska och att effekten helt enkelt är fascinerande, det ljuger några farorna med denna hårvårdsprodukter teknik. Den brasilianska keratin hår riktning behandling ingår små mängder av formaldehyd, vilket är vad sker såväl till hår riktning effekt. Keratinet ändrar endast hårets struktur och det är formaldehyd som ändrar hår konsistens. Det är dock formaldehyd är cancerframkallande och formaldehyd exponering medan den behandling kan bevisa skadliga för både stylist tillämpningen av det och kunden få utföra behandlingen. Dessutom är behandling också sett att orsaka ögon-och lungsjukdom.
Eftersom dessa keratin hårvårdsprodukter biverkningar var sakta få uppmärksamhet av många och orsakar massorna för att bli på sin vakt mot det, har ett keratin hårvårdsprodukter företag komma med en annan keratin hår behandling formel saknar formaldehyd för att hindra människor från att fly från denna behandling . Deras produkt "brasilianska Blowout" är tydligen fritt från alla aldehyd och är säkrare än den äldre formel.
Brasilianska keratin hårvårdsprodukter är bara en tillfällig hår riktning teknik, som så småningom tonar ut naturligt. Inom 3-5 månader vågorna och lockar kommer tillbaka till sin tidigare form. Även den brasilianska keratin hårvårdsprodukter farorna med den nya formeln har inte undersökts på, är det säkrare att undvika denna behandling. Silkeslen hår är inte värt att riskera din hälsa. Ett uns av försiktighet är bättre än ett halvt kilo bota!