Blommande buskar för Sun

Kom ihåg att barn, vigslar och trädgårdar blomma återspegla det slags vård får de. ~ H. Jackson Brown Jr
Hur ser din trädgård ut? Är det blommar med blommor eller är det vissnar med ogräs? Är din trädgård få fullt solljus under större delen av dagen, men ändå inte ha den charm som den ska? Om du fullständigt förbryllad om vad du bör göra ge din trädgård en ansiktslyftning, blomningbuskar för Sun är din lösning. Ja, här artikeln kommer att berätta om några trevliga blommande buskar och buskar som du kan använda för att piffa upp din trädgård.
Vad är blommande buskar?; Buskar är växter som lätt identifierbara grund av deras kortväxthet. Växter som växer upp till en maximal höjd på 6-7 meter, i genomsnitt kallas buskar. De är längre än buskar, men kortare än träd. Buskar, de som bär blommorna kallas blommande buskar. Blomningbuskar kan av olika typer. De kan vara vintergröna buskar, eller lövfällande buskar. De kunde vara höga blommande buskar eller dvärg blommande buskar. De kunde behöva ett kallt klimat eller full sol eller halvskugga. I den här artikeln kommer du att läsa mer om blommande buskar för SUN.
Blommande buskar för Sun, Det finns så många olika buskar för full sön Ges nedan är några av de bästa blommande buskar för SUN. Läs om dem och du kan gör ditt val om vilka en bör vara pryder din trädgård.
Azalea, The azalea, som kommer från rhododendron familjen behöver full sol för att växa. Det bär vackra blommor i våren. Azalea finns i en mängd färger som du kan välja mellan. Exempelvis kommer Palestrinas ge dig vita blommor, medan Cornell Rosa, som är en av dvärgen blomningbuskar för sol kommer bära lysande rosa blommor. De andra färgerna blommor att denna blommande buske för sol har är orange, gult och rött.
Butterfly Bush; Fjärilen buske eller Buddleia davidii, är en härlig växt som ståtar med rosa, vitt, rött eller lila blommor. Den växer bäst i full sol och är en av det goda blommande buskar för sol i zon 5. Den kan växa i olika jordtyper och fukt nivåer. Det är ett snabbt växande buske och för vissa sorter kan nå en höjd på 4-5 meter. Blommorna har en bedårande konisk form och har en tendens att locka till sig fjärilarna och kolibrier. Beskärning instämmer denna växt.
Bottlebrush Buckeye, The bottlebrush Buckeye busken är en vacker växt som används mycket i landskapsarkitektur och blomma trädgårdar. Det ser bäst när den planteras i bulk som gränsar anläggning. På sommaren blir det ganska vita blommor. Blasten blir gul till ljust orange till hösten. Det är en ganska härdig växt och kan motstå sjukdomar stor utsträckning. Detta gör det en favorit bland trädgårdsarbete entusiaster.
Lila, Lilacs är en träff med alla trädgårdsarbete galningar. De ser bra som kant buske eller ens som en enda buske. They bear ganska doftande blommor på färger som rött, rosa, blått, vit etc. Det är en tålig växt-och växer bra på starkt solljus. Dess jord krav är bördig och väldränerad jord. Mulching och beskärning kan utföras för att framhäva skönheten hos dessa vackra buskar.
Hibiskus, Hibiscus familjen har mer än 200 medlemmar. These buskar har röda, rosa, lila, vita och gula blommor. De föredrar en jord med humus och fullt solljus hela dagen. Även om blommorna inte verkligen har en doft, lägger de en känsla av storhet i trädgården med sin ljusa blommor mot mörkgröna blad som de har.
Gardenia; Gardenia en av Europas vackraste vintergröna buskar för SUN. Det har pristine blommor ser ut som pärlor på en mörk grön filt. Gardenia blomma busken behöver en nivå jord pH 5,0-6,0 och kräver watering från tid till annan. Men ansträngningen är definitivt värt det, för när du ser vackra blommor, kommer du inte ens ihåg hur många gånger du var tvungen att lägga gödselmedel eller vatten det.
Det var några exempel på blommande buskar för solen som du kan välja mellan att liva upp din trädgård om det är tyna bort. Allt du behöver göra är plantera dem. Moder Natur tar hand om resten.