Hårflätning Styles

En fläta är mönster / komplex struktur där sammanflätningen av hår är gjort. Den mest grundläggande formerna av flätor är skapade från 3 delar av hår. För att skapa komplexa flätor, bör man använda mer antal kardeler. Antalet kardeler ska alltid vara udda i antal.
Hårflätning stilar, Det finns olika stilar av fläta som man kan använda för styling håret. Flätor är inte längre begränsad till flickor / kvinnor. Men alltför provar olika stilar fläta hår. Låt oss titta på några av de populära stilar hårflätning.
Engelska Braid, det är en av de vanligaste formerna av hårflätning. För denna stil, är hår uppdelat i 3 trådar och rätt ett korsas över centrala programdel. Nästa steg i processen är att korsa vänster delen över det centrala. Detta mönster fortsätter till slutet av trådarna är nådd.
Franska Braid, Frankrikes flätan väldigt lik den engelska stilen. Skillnaden är dock att delar plockas upp för flätning skall vara de som i mitten av hårbotten. Man skulle också vilja veta mer om franska fläta huvudband och franska Braid smällar.
Afrikanska hårflätning Stil: Den Zulu knop är en av de populära afrikanska hårflätning stil. Den används ofta i USA. In denna typ av flätning är hår uppdelad i ett mönster av trianglar eller rektanglar som är jämnt bildas över huvudet. Hår som finns i varje rektangulära / triangelformad sektion bör sedan bindas ihop till en knut.
Hårflätning Stil för män: Kan olika cornrow stilar användas av män. Allen Iverson, en av NBA spelarna är bäst känd för idrottsliga cornrow flätor. Box fläta är en annan stil som används.
African American hårflätning Stil: Här är en lista på några afroamerikanska stilar hårflätning. Dessa svarta hårflätning styles och afrikanska amerikanska frisyrer fläta bör också vara till nytta.
Cornrow färger, det är en stil där hårflätning sker mycket nära hårbotten. The rastaflätor kan ha motiv med raka linjer samt komplicerade geometriska och krökt dem. The rastaflätor ursprungligen användes för att skapa vågigt hår texturer. Mer om cornrow fläta stilar finns här.
Ruta Braids; Lådan flätor skapas med hjälp av 3-4 kardeler. Det finns par trådar och en i paret har att passera över den andra. Lådan flätor kräva två hårstylists att verkställa processen för fläta.
Hårflätning Styles för svarta kvinnor: Den populära hårflätning stilar för svarta kvinnor är igen samma som nämns ovan. Rastaflätor, Box flätor, Micro flätor, Invisible flätor och Zig Zag fläta är några av dem. I sick sack flätor, håret måste kammade i en sick-sack mönster. Rastaflätor skapas ur denna sick-sack mönster.
Kids hårflätning Stil: rastaflätor är de bästa hårflätning stilar för barn. Dessa är lättskötta och en inte behöver spendera mycket på dem. För små flickor Ponytails, stilar med lockar and flätor är trevliga och även lätthanterlig.
De olika hårflätning stilar beskrivs i artikeln ger oss en uppfattning om olika sätt som ser av hår kan ändras. De olika frisyrer med flätor ska se bra ut, och vara lätta att underhålla.