Unik Bröllop Höjdpunkten

Höjdpunkten är en Huvuddelen av dekorationer, för alla tillfällen. Om du inte har tid för omfattande dekorationer, kan du göra ditt tillfälle attraktiv genom att lägga till vacker centerpieces till borden. Generellt ser vi olika typer av centerpieces på Baby duschar och sådana tillfällen, men när det kommer till bröllop centerpieces, är allt vi ser blommor arrangerade på olika sätt. These blommig bröllop centerpieces ser mycket vackra, men de har blivit alldeles för vanligt så de inte kan dra mycket uppmärksamhet. Om du vill ha riktigt unika centerpieces, så tänk efter blommor. Det finns många andra saker som, ljus, vatten, stenar mm som kan ersätta blommig centerpieces. Det enda du behöver göra är att dra nytta av din kreativitet och komma med några riktigt intressanta mittpunkten idéer. Om du inte har tid för det, helt enkelt bläddra nedåt, vilket följande writeup har många unika bröllop centerpieces utan blommor idéer.
Unik Bröllop Höjdpunkten Idéer
Lab Utrustning Höjdpunkten: Denna idé låter riktigt unik, är inte det! Det är faktiskt unik. Det är också mycket lätt att göra. Samla olika former av lab-apparater, omfattar allt från bägarna till koniska kolvar. Nu blandar olika mörka färgämnen i en skål, tillsätt vatten till den och detta hälls lösningar i varje bägare. När du är klar fylls alla flaskor, lägga flytande ljus på dem. Tro mig, kommer dessa blanka och färgglada centerpieces lägga säkert glamour till ditt bröllop! För att göra centerpieces mer attraktivt, lägga torris, pärlor och dekorativa material till dem. Du kan även omge labbet apparater med färgade stenar. Se till dukar och belysning arrangemang i enlighet med den centerpieces. Belysningen bör inte vara ljus och dukar ska helst vara vit.
Eiffeltornet Höjdpunkten: Att ge en romantisk touch till ditt bröllop, Eiffeltornet centerpieces är de bästa idén. Du får färdiga Eiffeltornet centerpieces på marknaden, allt du behöver göra är att köpa ett par av dem och dekorera som du vill. Det finns olika alternativ för att dekorera these centerpieces, är det vanligaste sättet att sprida röda och rosa rosenblad runt den. Istället för steg, du kan använda någon av dina favorit blomma. Du kan också använda torkade blommor om du vill. Du kan lägga gräsklingor, färgat vatten, kristaller, sand, etc. till Eiffeltornet vas. Att knyta en rosett runt Eiffeltornet, eller slå in det i en elegant färgad spets, kan också ge olika utseende.
Minnessaker: Detta är en annan kreativ central idé. Gäster älskar att se bilder på brudparet, särskilt av den tid då de träffades första gången etc. Så idéerna är att göra medelstora belysta bilder på par och satte dem som centerpieces. Ta många öppenhet filmkopior, linda dem runt ljusstake, fäst med lim och sedan placera ljuset. Du kan nu dekorera minnessaker genom att lägga blommor eller skosnören. Prova olika kombinationer som svart och vitt fotografi, vilket har en vit blomma gränsen, och ett vitt ljus. Gästerna kommer garanterat att tycka detta unika bröllop mittpunkten!
Ostrich Feather Höjdpunkten: Även om det kanske låter konstigt, struts fjädrar för centerpieces är mycket populära. I själva verket är så populära att du kommer att behöva köpa dem väl-i-förväg! Dessa fjädrar finns i olika former och två färger. Du kan dock färg dem eller forma dem som du vill. Dessa fjädrar är i allmänhet ordnas i höga vaserna, och dekorerat med blommor, stenar, etc. Du kan även lägga floated ljus, dock försöka hålla det enkelt så att skönheten i fjädrarna inte blir dold.
Det var några av de mest unika bröllop centerpieces för tabeller. Lägg din kreativitet till dessa centerpieces att komma med något mer trevligt. Du kan också hänvisa till bröllop centerpieces utan blommor, för lite mer unika idéer bröllop mittpunkten.