Sekretess Fence Planer

Ah, det finns inget mer irriterande, och skjuter, än snooping grannar rätt? I dessa irriterande tider där människor har "ingen tid att stå och stirra", finns det knappast någon möjlighet för detta. Vi är så upptagna med ditt eget liv att vi knappast har tid att veta vad som händer i andras liv. Men det finns fortfarande några människor som är mer intresserade av vad som händer i grannens hus, snarare än att få sina hus. Ett bra sätt att hålla bort sådana Snoops borta från peta näsan i affärer är att ha en integritet staket. Naturligtvis integritet stängsel är inte bara för snooping grannar men också för att hålla trafik och buller i schack. Presentera dig därför planerar lite privatliv staket bland staket konstruktioner.
Sekretess Fence Idéer
Woody Goody, i särklass den vanligaste och konventionella bland privatliv stängsel av trä privatliv stängslet planer. Vad gör dem till ett populärt val är att de är väl lämpade för olika hus. Normalt dessa stängsel omfatta träplankor placeras bredvid varandra och skapar en fast barriär. Du kan få flera alternativ så långt som konstruktion och färgen på brädorna är berörda. Men trä är också utsatt för väderomslag och det kan bära ner eller försvinna på grund av detta.
Katten kring "Bush", Nå, vad kan vara bättre än vacker och buskar att pryda ditt staket, eller hur? Vintergröna buskar som Emerald tuja är ett bra alternativ för en Privacy Screen. Det är en hög buske, med platta, långvariga nålar och tät mönster tillväxt. En annan buske kan du överväga är irländska Juniper. Det kan lägga en riktig jazzig touch till din integritet stängsel på grund av dess vackra blåaktig grön färg. Dessutom är dessa är verkliga smala, nästan liknar en kolumn, igen vilket gör dem till ett utmärkt val för den personliga integriteten stängsel.
Hedge, eller Edge?, Skapa en trevlig häck, kan med för att ge en annan faktor som planerna privatliv stängsel, vad säga? Häckar kan användas som en annan typ av privatlivet skärmen. Häckar tätt placerade raden av buskar och trädslag. Dessa är beskuren och odlas på ett sätt som de avgränsa ett område framträdande. Det som kan vara lite jobbigt att säkringen växterna behöver mycket uppmärksamhet och ständig omsorg. För om dessa växa på ett slumpartat sätt, är de skyldiga att se dåliga ut. Det finns 2 typer i detta, klippte och un-klippta häckar.
The Oriental Connection, Om allt ovanstående är inte i ditt system av idéer privatliv staket misströsta inte, det finns fler alternativ. Bambu, kan till exempel vara ett helt unikt erbjudande till privatliv staket. Det finns i olika stilar och finns i olika paneler. Trots, kan det passa inte en rad stilar i ett hem, eftersom det väsentligen ger ett tropiskt utseende. Samtidigt är det bra för miljön och det växer snabbt. Även när du klippa den, växer den mycket snabbt igen. Detta resulterar i bambu som ett riktigt hållbart material för byggnaden. Ge bambu en tanke när du ser på planer privatliv stängslet.
Vine and Dine, Vines och gitter är ett annat alternativ när det gäller planerna privatliv stängsel. Även om det inte precis ett mycket robust alternativ, om du letar efter dekorativa planer privatlivet stängsel, detta är säkert ett bra val. Trä fackverk kommer inte att vara lika robust som konventionell trä staket, men den behövs för att stödja tillväxten av vinstockar. Om det finns flowering vinstockar, kan de lägga till en annan dimension och färg till stängslet. Vidare, om det finns några värme eller kyla enheter på gården, om den planteras på rätt sätt, de kan gömma dessa inte-så-lockande funktioner på gården.
Det var nästan ingenting om vad alla kan du göra när det gäller privatlivet staket planer. Du behöver bara vara lite kreativ och tänka på vad alla saker (givetvis i förhållande till trädgårds-och landskapsskötsel) kan du använda för att göra en Privacy Screen.
Sekretess staket planer kan så småningom även vara en vanlig betong och tegel staket. Eller om du är redo för några experiment, kan du även ett bi-faldig metall stängsel, kombinera bambu och tegel eller betong och vin och så vidare! Jag hoppar bort "staketet" av ord här! All lycka!