Kul Ledarskap Aktiviteter

Kvaliteten på ledarskapet kan utvecklas och det är inte bara den medfödda ledare som gynnas av det. De med inneboende ledaregenskaper kan finslipa sin kompetens och andra kan lära dem från grunden. Handlingen att leda en grupp av individer mot ett mål kräver många olika färdigheter. Barn kan lära sig om och utveckla dessa färdigheter med roliga aktiviteter ledarskap presenteras nedan. Det finns många intressanta och utmanande saker i samband med att nå ett visst mål. Det tar beslutsamhet och även sinnesnärvaro att hantera oväntade omständigheter som dyker upp från tid till tid. Låt oss ta en titt på de olika idéerna ledarskapet verksamhet genom följande punkter.
Idéer för Fun Ledarskap Verksamhet; Verksamheten nedan skall utföras i team. Ledare har att vägleda sina respektive lag för att uppnå en given uppgift. Det roliga ledarskap aktiviteter som presenteras nedan bör hjälpa barn att lära sig på ett njutbart sätt. Man kan finslipa sina kvaliteter team ledarskap genom dessa aktiviteter.
En arm Styrka: För denna verksamhet är ett lag med 5-6 spelare som behövs. En enda rep (ca 18-20 inches) är den enda post som krävs för denna verksamhet. Första steget i verksamheten ber alla aktörer att hålla i repet. Målet med spelet är att skapa en knut utan att lossa greppet om repet. Detta är en intressant verksamhet som, inledningsvis spelarna har svårt att göra en knut utan att flytta. Spelarna med ledarskap kvaliteter skulle motivera andra och hitta sätt att skapa en knut. Många sådana ledarskap aktiviteter för grupper kan användas.
Rep It Up: Detta är återigen ett rep spel som test ledaregenskaper i spelare. I den här aktiviteten en ledare har att styra sitt team för att uppnå en rad mål som blir allt svårare. Lag ges fyra linor med följande längder: 5 meter, 10 meter, 15 fot och 20 fot. Genom att binda ändarna på dessa linor, cirklar / loopar av olika storlek bör skapas. Eftersom det finns fyra öglor i detta spel är det en 4-stegs aktivitet. I det första steget, spelare måste passa sig i största slingan. I nästa steg bör en mindre använda. Steg-för-steg bör en fylla i alla uppgifter. Aktiviteten att passa in slingor blir svårt med minskande storlek slingor. Det är en av de fina ledarskap aktiviteter för studenter och barn i allmänhet.
Mänskliga Pizza: I detta spel måste man först lista de olika ingredienser som används för att göra en pizza. Det totala antalet grupper bör detsamma som i de ingredienser som förtecknas ner. Namn på beståndsdelar ska skrivas på separata papper. Om man gör 5 papper för ingredienser, säger degen, med lika delar papper för varje ingrediens bör göras. Alla tidningar bör fördelas mellan spelarna. Ledare för lag har att "göra en människa pizza", dvs ett lag skall monteras med spelare som papper av samma ingrediens som anges i listan.
Gå genom en labyrint: Det är en av den utbildning roliga ledarskap verksamhet, som kräver vägledning av gruppledare och även hjälp av andra spelare. De spelare måste delas i två grupper. De poster som krävs enligt detta spel är bitar av kläder för sätta ögonbindel på spelarna och ett långt rep. Efter dela spelarna i två grupper, bör alla medlemmar i ett laget ögonbindel. Det andra laget måste göra en labyrint med repet som tillhandahålls dem. Laget med ögonbindel spelarna måste gå genom en labyrint som skapats av andra lag. Med ögonbindlar spelarna måste börja tillsammans, gå igenom en labyrint en efter en och stoppa, först efter sin uppgift. Ledarskap kvaliteter kan bäst utvecklas genom denna verksamhet.
Det roliga ledarskap verksamhet som förklaras genom punkterna ovan är roligt och hjälpa barn att utveckla de färdigheter som krävs för att leda. Den verksamhet kan användas av människor från olika åldersgrupper och fullgöra de uppgifter i en rolig sätt.