Första årsdagen gåvor

Slutföra ett helt år av äktenskap är utan tvekan en hel del. Tiden från uppdrag till äktenskapet är den bästa tiden, men när man börjar leva med sin partner under tjugofyra timmar, och när du vet att du är nu ett rättsligt åtagande, det säkert bygger spänning! Men det första året av äktenskapet också är fylld med massor av glada stunder, är detta det år när du känner livet är en dröm och du lever det! Så firandet av den första årsdagen bör även drömlik! Gåvor är en stor del av alla speciella tillfällen. Hur väl du känner till mottagaren, och hur mycket arbete du är redo att ta för personens leende, visas genom gåvan du ger. Så 1:a årsdagen gåvor borde vara speciell. Men problemet är kan du antingen presentpapper gåvor eller en klocka, enligt den gåva tradition. Det finns inte många unika saker som man kan tänka på när det kommer till dessa poster, ändar så en att köpa upp samma gamla saker. Men faktum är, det finns många kreativa papper årsdagen gåvor och även klocka gåvor som kan ges. För att veta om sådana årsdagen gåvor, läs vidare ...
Bästa första årsdagen Gåvor
Romantiskt Scrapbook: Detta är ett av de mest romantiska första årsjubileum gåva för honom. Tanken är, som namnet antyder, är att förbereda en klippbok för din fru / make. En klippbok är uppenbarligen gjord av papper, så du kommer att ge inte bara en romantisk gåva men också ett traditionellt en! Du kommer att behöva göra denna gåva väl-i-förväg, eftersom det kommer att ta tid. Starta klippboken från dagen för ditt bröllop, och avsluta den till din första årsdag. Stick massor av fotografier, dekorera dem fint och sedan skriva romantisk kommentarer under varje. Det är inte nödvändigt att varje kommentar har att vara romantisk, bara göra till att det är innerlig. Om du inte kan uttrycka dina känslor genom ord, ta hjälp av lämpliga romantiska citat. Det kommer att finnas några speciella stunder som du inte har en bild tillgänglig för sådana stunder, antingen rita en enkel bild själv eller sticka ett litet handgjort kort och skriva på det om den olyckan. Din make / maka kommer säkerligen att rörd av denna genuina gåva!
Personlig digital klocka: När den moderna gåva är klocka, vilket ger en klocka är lämpligt. Jag är säker på din maka / make redan har vackra klockor, men jag är säker på att han / hon inte har ett jag talar om. Om du söker lite på marknaden, hittar du söt (och inte så söt, för killar!) digital fotografi klockor. Som namnet antyder kan du lagra bilder i denna klocka, som kan rullas! Så genom att ge denna gåva kan du vara ständigt med din älskade. Om du inte gillar idén av en klocka, kan du gåva honom en digital plånbok i stället. En digital plånbok kommer att bli en mer personlig gåva.
Romantisk semester: Modern gåva är klockan, om vi tänker bildligt, klocka också betyder tid. Så på ettårsdagen ta din älskade till ett mini semestern till en avskild ö. Spara denna 1. Bröllopsdag idé en överraskning, men se till att din partner kan få sista minuten ledighet från kontoret. För att göra gåvan mer speciell, ordna frukost på sängen och fina sessioner spa på flyktbilen plats. Ett lugnande och lata semester, är vad ni båda behöver efter en fullständig hektisk ett år av äktenskap! Gör att din partner gillar den plats du tänker gå till, så att du både grundligt kan njuta av.
Övrigt: Förutom dessa en gåva årsdagen tankar, finns det några fler saker som kan begåvad. Precis som till exempel biljetter till en konsert eller en omgång hans / hennes val. Spelet eller konsert bör följas av en klassiker middag med levande ljus! Du kan också kasta en överraskningsfest för honom / henne och bjuda in alla hennes / hans kära för det. En enorm blast kommer säkert att göra honom / henne lycklig. Andra gåvor inkluderar målningar, klockor designer, meddelanden i en flaska, affischer, kärleksbrev, etc.
Det var några av de bästa moderna såväl som traditionella första årsdagen gåvor för män och kvinnor. För att göra dessa gåvor mer speciell, lägg till din personliga prägel på dem. Förutom de ovan nämnda presenter kan du även gåva din älskade en målning, en romantisk karta, böcker osv Kom ihåg att gåva du ger kommer det säkerligen bli ihågkommen evigt så var försiktig!