Chiggers Utslag

Du njuter de varma sommardagar, umgås vandring på baksidan sätten landet trail och insuper nöjen naturen. Du ligger ner på ryggen, tittar den blå himlen ovan. Du känner plötsligt svår klåda och brännande känsla på din midja. Du går galen med intensiv klåda och hitta din midja är full av rödaktiga knölar som ser ut tiny pimples eller hudutslag. Du oroar dig vad i världen kan ha bitit dig och vid närmare observation en av dina vänner dyker upp namnet - chiggers! Chiggers utslag är en av de många saker du vill undvika på dina naturstigar. I denna artikel skall vi upptäcker några fakta om chiggers hudutslag.
Vad är Chiggers, Chiggers, vad är de, är en fråga från många som har blivit biten av dessa små insekter. De är också kända som röda buggar eller kvalster skörd. Dessa insekter så små att du måste använda ett förstoringsglas. De är så liten att ungefär 6 av dem fäster sig per kvadratcentimeter av din hud att äta. The chiggers är faktiskt larver form av arachnid. De är sex legged vinglös larver som kommer mogna till en typ av mite. De gömmer sig i höga gräs och ogräs väntar på sina mänskliga be. Den vuxna formen av chiggers flöden på växtligheten. The larver sidmatning på mänskliga enzymer för 3 till 4 timmar innan hoppar. De innehåller då sig själv och mogna till ett kvalster. De lever normalt på fåglar, men kommer inte ihåg livnär sig på en mänsklig värd.
Folklore Om Chiggers utslag; Många tror att chiggers begrava under huden och dricka blod. Dessa små ynglen inte blodsugande vampyrer. Faktum är att begrava de inte själva under huden. Många söker genomskinligt nagellack över chiggers utslag att kväva den nedgrävda chigger. Men detta chigger utslag behandling är uppenbart obehövligt det inte finns några chiggers förekommer.
Hur får man Chiggers Utslag, Chiggers tenderar att få på kläderna av människor medan de går förbi gräs och buskar utomhus. Eftersom de är så små, ingen riktigt meddelanden dem på sina kläder eller kroppen. Dessa insekter Därefter reser på jakt efter varma, fuktiga platser på kroppen. De älskar områden med tunn hud gillar midja, anklar, hudveck, arm gropar etc.
Gång de når en gynnsam spot börjar de utfodring. De faktiskt biter inte du gillar en mygga. I själva verket fastnar de på huden och injicera matsmältningsenzymer som finns i saliven. This mag enzym bryter ner huden celler genom Kondensorer dem. Denna juice är än sugs av chiggers.
This matsmältningsenzymet är vad som gör chiggers hudutslag visas. En chigger kunna fortsätta utfodra många dagar, men intensiv klåda gör du borsta bort dessa chiggers offensivt sätt. Dessutom är de tvättas bort om du kör för att ta ett bad eller häll vatten för att rengöra chiggers utslag. Om det inte var för effekterna av de matsmältningsenzymer, skulle chiggers fortsätta att festa tills de slutligen på flykt. Du kommer att bli förvånad över att veta, med den tid du ser en chiggers utslag, ett bra 4 till 5 timmar måste ha gått sedan din första kontakt med insekter.
Chigger Bite behandling; Chigger bita behandlingen består mestadels av att använda antihistaminer och kortison krämer för att minska klådan. Du bör omedelbart ta ett bad och tvätta bort chiggers fast vid din kropp. Du kan ta oral Benadryl eller besöka en läkare för en bestämd steroid kräm. Du kan tillämpa vissa vaselin återuppleva hudirritation. Kan du prova dessa chigger behandlingar för minska irritation och klåda.
Chiggers utslag utseende röd pimples eller gupp. Klådan kan sista flera timmar till flera veckor. Du bör undvika repor chiggers hudutslag som det kan leda till sekundära infektioner. Det utslag kliar allvarligt eller symtomen förvärras, uppsök läkare. Du bör alltid försöka olika sätt bli av chiggers, om ditt område är benägen att chigger angrepp. När barn kommit hem efter spelar utomhus, se du göra dem badar omedelbart, speciellt under varma vittrar eller våren. Detta var allt om chiggers utslag, hoppas du lärt dig någon användbar information om dessa insektsbett.