Picket Fence Designs

Staketet är en av det bästa och mest populärt sett mönster hem stängsel. Denna typ av stängsel är gjord av upprätt insatser eller stolpar som ligger parallellt med varandra, i en linje som bildar en komplett gränsstängslet. Dessa aktier är också känd som strejkvakter. The strejkvakter att stanna parallellt ansluts med två övergripande stöd, som är parallella med varandra. Det finns stöd för tjänster i vissa intervall längs hela gränsen stängsel. Du kan ha ett antal variationer i mönster staketet. Gå igenom de olika idéer om mönster staketet och välja en som passar din smak. Med en snygg staket, kan du ge en väl avgränsad titt på utsidan av ditt hus, vilket blir synligt.
Alternativ i Picket Fence Designs
Den grundläggande staketet mönster består av samma storlek strejkvakter för hela längd. För främre konstruktioner staketet, kan du överväga att ha alternativa strejkvakter i lägre halter än resten av strejkvakter. Det blir en snygg mönster. För dekorativ staket garden picket design, kan du ha strejkvakter placerade så att stängslet bildar en konkav toppform två inlägg. På samma sätt kan du välja rörlig storlek strejkvakter och arrangera dem på ett sätt att bilda konvex formad staket förbindelser mellan två stolpar. Den välvda piket toppform mellan två tjänster är mycket populärt och ser elegant. Alternerande designmönster mellan vartannat inlägg är också en bra idé.
En annan idé är att lägga över slat barer i stället för den horisontella lameller som används för att stödja strejkvakter. Detta är en av trä staketet motiv som vanligen används för grindarna. Du kan också lägga till en diagonal slat mellan två inlägg för att öka skönheten i staketet. Medan den översta kanten av varje strejkvakt är oftast rak, kan du ha den i en av de designer mönster och lägga krydda till den enkla stängslet. Du kan ha dessa i ett inverterat "V-formad, så att kanten pekar eller rombformade. Böjd halvcirkel eller i andra former designer kan också övervägas. Bortsett från strejkvakter kan du piffa upp staketet konstruktioner med hjälp av designern inlägg. Även enkla block inlägg är vanliga, överväga att lägga dekorativa toppar till dessa tjänster. Du kan hitta ett antal mönster staketet i katalogen finns med tillverkaren av professionella installera dessa. Bortsett från utformning, tar färg eller helt enkelt färgning denna stil trä staket kan skapa en snygg gränslinje. Vitt är mest populärt används färg för strejkvakter och de flesta av trästaket mönster, som alla ser mycket elegant.
Material och Installation av Picket Fence
Staketet är oftast av trä. Plast används sällan för denna stil. Du kanske har också sett stål och smidesjärn stil staketet som ser vacker. Om du undrar hur du bygger en staketet, låt mig berätta för dig att du antingen kan göra den här uppgiften själv eller anlita ett professionell få det installerat. För att bygga en staketet, kan du få antingen enskilda störar, horisontella lameller support och tjänster eller så kan du också köpa pre slipat stängsel sektioner som är enklare att installera. Dessa typer av färdiga paneler stängsel för trädgården är ganska populär för DIY projekt.
Med nämnda idéer om mönster staketet, är du säker på att ha en klassisk gränsstängslet. Se till att du inte lägger jazzig färger. Håll dig till vit eller trä finish som ser awesome. Kontrollera också de tillgängliga alternativen i grind mönster komplimang gränsstängslet. So slutföra din design och gör dig redo att ha en staketet installerade kamin med tidlös exteriörer!