Scrapbooking Ideas till pojkvän

Everyday jag spenderar med dig är etsat i mitt sinne. Du har gett mig så många härliga minnen, kommer de sista mig två livstider.
Varje flicka som är i en relation, kommer att avse detta. Denna artikel är för varje tjej som vill göra något speciellt för hennes pojkvän. Läs den och du hittar ett fantastiskt sätt att bevara värdefulla minnen som du har skapat tillsammans. Här är några söta scrapbooking idéer till pojkvän som du kan skapa ett mästerverk som talar om historien.
Bästa romantiska Scrapbook Ideas
Scrapbooking sidor för män kan vara en svår uppgift ibland. Vi tjejer är förtjusta i tofsar och band och glitter, men tänk bara utseendet på din pojkväns ansikte om du gåva honom med en klippbok som är rosa och RYNKAD och har spets över hela sig! Men slappna av! Ges nedan är scrapbooking idéer för män som du kan prova samtidigt som en klippbok för din pojkvän. De är tofs gratis och kommer definitivt att smälta hans hjärta!
Välj ett Emotion, plocka en känsla som en dating klippbok idé borde inte vara svårt för dig. Men om du kämpar, här är lite hjälp. Tänk på en känsla som ni båda har ofta delat. Det kan vara kärlek, humor, passion, dumhet eller ens klibbig (yeah! du läste rätt)! När du har plockat en emotion kan du fylla klippbok med citattecken om just känslor. De skulle kunna älska citat eller andra kända citat från filmer, böcker, tidningar, webbplatser eller även några av de gulligt nonsens som du har sagt till varandra! Om du ska med klibbig eller humor, kan du använda någon rolig one-liners som säkert kommer att knäcka honom!
Speciella tillfällen, Hur gör man en scrapbook gånger? Som par är det naturligtvis att bli några riktigt speciella dagar eller tillfällen som du har delade tillsammans. Och jag är säker att du bevarade några fotografier av speciella ögonblick. Det kan vara din första dag, din första kyss, ditt första årsdagen, din första månbelysta promenad, din första kamp och så vidare. Kom ihåg så många du kan (jag är säker att du redan göra!) och klistra alla dina bilder i den ordning de hänt. Om du inte har fotografier av två av dig, kan du använda bilder visar de händelser eller dagar. Slutprodukten blir en bok skildrar hela din resa som par. Det är en stor gåva idé för din pojkvän!
* Psssst: Om du tror att du är redo att bli anställd, då, på näst sista sidan kan du skriva en liten kommentar om din underbara tid tillsammans och sedan kan du avsluta klippbok med en tom sida, utom för en enkel ( och ganska logiskt) frågan kommer du gifta dig med mig?
Minnen, det är ett av de enklaste scrapbooking idéer för pojkvän. Ticket Män, torkade blommor, pappersservetter med hemliga anteckningar, brev kärlek, omslag choklad och present omslagspapper. Du är skyldig att ha räddat så många små saker som har något att göra med din pojkvän. Det är dags att få dem ur den rutan. Gör en underbar klippbok med alla små saker som påminna om honom. Nämn vad varje sak står för och han kommer att bli glatt överraskad över de saker som du kan minnas!
Favoriter, du är hans flickvän så jag tar för givet att du vet vad hans favorit "allt" är. Gör en stor klippbok av alla dessa favorit! Saker som du kan använda i en klippbok kunde bli hans favoritfilm's DVD, lyrics av ​​favorit kärlekssång, CD med alla hans favoritlåtar, favoritbild av er två tillsammans, favorit skådespelerska 'bild, hans PET, hans favorit familj bild, något i hans favoritfärg, favoritcitat, hans första visitkort osv Gosh! Det finns så mycket välja på! Du kommer göra det bättre, så, lycka!
Så hur har du gillar dessa scrapbooking idéer för pojkvän? Det finns så många olika scrapbooking pappers mönster och andra scrapbooking leveranser som du kan välja från dessa dagar. Håll det personliga genom att skriva vad måste skrivas för hand. Undvik tryckta texten! Dekorera den i neutral (inte tråkig) färger använda neutrala prydnadsföremål. Så gå, gör din gästbok och visa honom hur mycket du älskar honom!