Hur bli av med gänget

I grund och botten Chipmunks tillhör samma familj som för ekorrar. Men till skillnad från ekorrar, lever under och som inte på träd. Så när du ser dessa söta lilla gänget eller ekorrar jord i din trädgård, landskap trädgård, eller hem, börjar du oroa dig för "hur man kan bli av gänget". Detta beror på att du är medveten om att de kommer att spela förödelse i din trädgård genom att gräva upp Burrows och göra underjordiska tunnlar för deras skydd. Detta orsakar omfattande skador på anläggningen lökar samt grunden för växt upp växter. De är också kända för att orsaka andra olägenheter som angriper trädgårdsväxter för mat, och blockera igen rören i ditt hem med sina hårbollar.
Hur bli av med gänget i din trädgård
Först av allt, försöka hålla trädgården ren genom att ta bort alla rock pålar och pålar smuts så att de inte får någon lämplig plats för grävande. Denna åtgärd kan tvinga dem att lämna din trädgård. Men om du inte får bra respons från detta, då ännu starkare gnagare metoder krävs. Här är några naturliga sätt att bli av gänget.
Metod # 1: Live fällor betraktas som en av de bästa sättet att bli av med gänget, eftersom det är en mer human metod och du behöver inte att döda dem. Fällor av olika former och storlekar finns i den lokala järnhandeln. Köpa en eller flera av dem och förbereder dem innan du ställer in i trädgården. För denna, tillämpar en generös mängd av jordnötssmör på fälla för att hålla betet på plats. Placera sedan frön, nötter eller havre, eller sådana matvaror på dem. En av de unika fakta om gänget är att de älskar att äta och de kan äta och allt. Placera det förberedda fällor i skuggade områden där varelser besöker mest. När de älskar mat, kommer de att bli attraherad mot fällan på nolltid. I den inledande dagarna, låt dem lämna buren efter att ha ätit. Slutligen, en vacker dag iväg avtryckaren och fånga jordekorre. Nu har du flytta dem i ett område där de inte kan återvända. Ett skogsområde i naturen eller en nationalpark är de bästa valen för detta ändamål. Men kolla med statliga lagar innan du släpper dem i nationalparker.
Metod # 2: Hink och solrosfrön är en populär teknik som används för att bli av gänget. För detta måste du få en hink med vatten, några solrosfrön och en liten bit av trä. Placera hinken utomhus i områden där gänget finns främst. Stryk på solrosfrön på gräset runt hinken och en del in i skopan. Sätt i trä bjälken i ett sådant läge att gänget kan använda det som en ramp för att komma åt hinken. De kommer att äta upp fröna på gräset först och sedan gå mot hinken på jakt efter mat. När de se fröna i hinken, kommer de att ta steget ner i vattnet och fastna.
Metod # 3: Om du har husdjur hemma, då kan du faktiskt använda dem för att eliminera gänget. Ställ ditt husdjur katter eller hundar fritt i trädgården för en tid varje dag. When Chipmunks ser dessa rovdjur i trädgård regelbundet, kommer de bli skrämda bort i nolltid. Några av dem kan ätas av dina husdjur alltför. Detta är det billigaste sättet att bli av denna oregerliga varelse.
Metod # 4: Begränsa sin mat. Nej, det är omöjligt att göra trädgården fri från alla typer av gänget mat. Det verkliga tricket är att spraya en jordekorre motbjudande över hela gården. Du kan förbereda en sådan motbjudande hemma genom att blanda upp lika mängder av cayennepeppar och babypuder. Det kommer inte att orsaka några skador på varelsen, men de hatar smaken och lukten av detta blandning, som i sin tur kommer att hålla dem bort från din trädgård. Denna blandning är helt miljövänligt och kommer inte att orsaka någon form av skada på växterna också.
Hoppas du fick en klar idé om hur man kan bli av gänget säkert från ditt landskap trädgård. Uppgiften kommer att bli mycket enklare för dig om du ta några snabba åtgärder så snart du se de första jordekorre i din trädgård. När du har blivit av med dem framgångsrikt, ställa massor av malkulor runt gården. Sätt lite extra nummer av malkulor nära hålen i trädgården. Därför kan du hindra dem från att komma in din gård igen.