Hyperpigmentering avlägsnande

Ser inte fråga och om du har fläckar på huden det känns lite besvärligt att röra sig i sociala cirklar. Det finns en mängd olika sätt hyperpigmentering avlägsnande som hjälper ge dig en klar hud och några av dessa du kan prova hemma. Solskador är en av de främsta skälen bakom hyperpigmentering de skadliga ultravioletta strålar från solen orsakar ojämn pigmentering i ett visst område. Akne också skadar strukturen på huden och det finns många krämer på marknaden, som löftet acne hyperpigmentering bort. Några huskurer som utnyttjar honung och citron blandningar är också effektiva för att avlägsna dessa mörka fläckar. Även om dessa kan vara effektiva om det finns vissa som föredrar kosmetiska alternativ för snabba resultat för sina hudproblem.
Hyperpigmentering Solutions
Post inflammatoriska hyperpigmentering (PIH) är ett problem som många stöter på och det finns några stora kirurgiska och naturläkemedel som kan hjälpa. En överproduktion av melanin, ett brunt pigment som ger färg på huden är den viktigaste faktorn bakom hudpigmentering. Detta är en smärtfri tillstånd och den främsta orsaken till dess behandling är estetisk. Hyperpigmentering sköter sig själv men den tid som krävs för att det ska ske naturligt är för mycket för vissa människor, som föredrar en kosmetisk lösning för ett snabbt resultat. En del av de behandlingsmetoder som du kan välja för är laser terapi och microdermabrasion.
Microdermabrasion: En teknik som använder kristall för att avlägsna döda hudceller och pigmentering kallas microdermabarsion. Det finns två typer av microdermabrasion teknik, är en diamant microdermabrasion och den andra är Crystal microdermabrasion tekniken. Den grundläggande principen bakom tekniken är att använda en slipande yta för att avlägsna döda hudceller. I diamant tekniken en trollstav som har en diamant spets används för att avlägsna död hud och i kristallen metoden, är aluminiumoxid kristaller används. Microdermabrasion mot akne ärr är en mycket populär behandlingsmetod och är känt för att vara mycket effektiv för hyperpigmentering bort.
Laser Skin Resurfacing: En av de mest populära kosmetisk kirurgi tekniker vid behandling av rynkor, ärr och pigmentfläckar är lasern huden resurfacing metod. Liksom mest hudvårdsbehandlingar Denna metod förlitar sig också på att ta bort det skadade hudlagret exponera ett nytt lager. Lasern är också jämnare än andra behandlingar och därmed kräver mindre läkningstiden, vilket i sin tur bidrar till dess popularitet. Laserbehandlingar stimulera tillväxten av collagen under huden och är mycket effektiva för hyperpigmentering behandling.
Kemisk peeling: Det finns många över disk kemisk peeling som påstår att behandla hyperpigmentering, åldersfläckar och rynkor. Kosmetologer också använda kemisk peeling som triklorättiksyra (TCA) för åldersfläckar behandling. Denna koncentrerade lösning används för att ta bort fläckar från huden och sker i allmänhet efter råd från en hudläkare. Några av de andra allmänt använda skalar för snabb pigmentfläckar bortförsel Glycolic syra skal och Jessner skal.
Hem Rättsmedel: Aloe vera används allmänt som ett naturligt hyperpigmentering borttagning agent och är känd för att visa goda resultat. Den fuktgivande egenskaper aloe vera är kända för att vara effektivt mot fläckar på huden. Ricinolja och kärnmjölk finns också några av de saker du kan prova för pigmentfläckar och akne kontroll. Tillämpa honung är ett bra sätt att ta hand om skadade huden på grund av dess antimikrobiella egenskaper.
Hyperpigmentering rening när de vidtas efter råda från en hudläkare kan vara en mycket säker procedur med minimala biverkningar. Numera finns en kombination av behandlingsmetoder finns på ett förfogande och det är bara en fråga om att välja en behandling som passar dig bäst.