Eyeliners som inte körs

Min vän, Samantha, var verkligen jättefina på hennes bröllopsdag. Hon bar den perfekta vita klänning, som såg fantastisk på henne. Hon bar också trevligt vita sandaler som matchar klänningen och smyckat perfekt matchande tillbehör. Hennes moster hade lagt smink för henne, men Samantha inte behövde någon, eftersom hon var begåvad med naturlig skönhet. Men, lite smink på bröllopsdagen ett måste. Samantha kom i kyrkan och såg vacker som vanligt. Efter en tid ceremonin började, och hon vände ryggen till oss att ta bröllop löften. Efter det var över, vände hon mot människor som sitter i kyrkan och vad en skrämmande ögonblick var det. Hennes billig eyeliner var den skyldige. Eyelinern hade suddig så illa att Samantha var nästan såg ut som en trollqvinna. När hon kom att veta om den här katastrofen, brast hon i tårar, att bortskämda henne att se ännu mer. Om du vill undvika sådana misstag i livet, välja eyeliners som inte körs.
Hur man väljer Eyeliners som inte Run?
Om du letar efter eyeliners som inte körs, be om vattentäta eyeliners. Det finns få bästa vattentäta eyeliners tillgängliga på marknaden, som kan användas enligt dina krav och hudtyp. Till exempel, en flicka sig redo för en pool party, kan behöva en vattenfast eyeliner som är känt för att stöta bort vatten. Å andra sidan kan en flicka med överdriven svettning problemet kräver en eyeliner som är svett resistenta. Du måste också överväga vilken hudtyp innan du köper något eyeliner. Om din hud är torr då gå för vax eller gel baserad eyeliners för varaktig effekt och för att undvika veck. Om din hud är fet, då en flytande eyeliner är ett big no no för dig, eftersom de har risk att få suddig på grund av alltför olja sekretion. Istället måste du gå för penna eyeliners, som är lämpliga för fet hud. Flickor med normal hud kan gå för någon typ av eyeliner. Så snart du väljer rätt eyeliners som inte kör, team them med andra vattentäta cosmetics behövs för sotade ögon makeup och du är redo att rocka partiet. Men innan du gör det slutgiltiga beslutet att köpa eyeliners som inte körs, försöka få eyeliner recensioner från vänner som har använt det eller har provat det.
Eyeliner Recensioner
Som jag nämnde tidigare finns det olika kosmetiska företag som tillverkar eyeliners. Några av de populära märkena eyeliner används ofta och rekommenderas av experter ögonmakeup. Nedan ges korta recensioner av några av de vanligaste eyeliners som inte kör, vilket gör att du kan spela med olika eyeliner stilar och ser underbar ut.
Fluidline via MAC: Det är en gel som vattentät flytande eyeliner som du behöver för att tillämpa med penseln. Några regelbundna användare av eyeliner har sagt att man kan experimentera med olika utseende med denna eyeliner. Om du vill ha tunna linjer, måste du ansöka med lite tryck, men om du vill idrotten den rökiga leta då gå för tjocka linjer genom att tillämpa den med mer tryck. This eyeliner är dyrt, det är $ 15, men det försäkrar dig om kvalitet och bestående effekt. Flickor med torr hud kan prova detta eyeliner.
Aqua ögon genom Makeup Forever: Det är en av de eyeliner pennor som inte fungerar. Det är en produkt av det framväxande kosmetikmärket kallas Makeup Forever. Varje eyeliner penna kostar $ 16 och finns i olika färger, såsom svart, marinblå, grå, gyllene och purpurröda. Flickor som använder denna kajal penna varje dag säga att det är den mest smear bevis kajalpenna de någonsin har upptäckts. This eyeliner finns även i mindre storlek så att den kan lätt plats i din lilla smink kit. This eyeliner får dömas av flickor med fet hy.
Eyestudio Bestående Dram Eyeliner by Maybelline: Maybelline är en av de populära kosmetiska varumärken. Varaktig Drama eyeliner är bland de mest valda eyeliners som inte körs. Den har en svamp tippat penna applikator som gör det enkelt att dra gränsen lätt och känns mjukt på ögonen samtidigt som. Många är imponerade med sin packning, eftersom ansökan pensel kommer in separat och är inte knuten till locket på eyeliner flaskan, som i allmänhet inte är fallet. Det är en flytande gel eyeliner, som kan användas av flickor med torr och normal hud.
Med den här informationen kommer du att välja definitivt rätt eyeliners som inte körs. Sikta på märkesvaror av hög kvalitet eyeliners som inte körs, eftersom de försäkra er om bestående effekt. Nu rusar för att köpa ett av dessa och plattare dina vackra ögon.