Utomhus Trappor Planer

Utomhus trappor huruvida en del av ditt landskap design eller används för att nå uteplatsen, är viktiga för ditt hem och trädgård. Om du har en förhöjd däck, också då du behöver goda utomhus trappor planer på att flytta från marken till däck. Vare trappor används för funktionalitet eller helt enkelt monteras in arkitektoniskt intresse, är god planering krävs när man utformar utomhus trappor. Du kan ha trappor i betong, sten eller trä trappor och kan även välja trappor med räcken för säkerhet och support. Här kommer vi att diskutera vissa utomhus trappa planer för ditt hem.
Utomhus Trappor Idéer
Det finns många utomhus trappor design som du kan välja mellan som kommer att matcha utsidan av ditt hus och din känslighet design. Oavsett design kanske du väljer, de tekniska aspekterna av planer trappa design förblir desamma. Du kan inte göra ändringar i dessa, som ditt trappor kan bli för brant och därför osäkra för att användas. Slitbanan skall vara 10 inches djup och stammarna bör vara 7 ½ inches. Sättsteg kan allt från 4 till 9 inches hög, men om du vill att din trappa ska vara bekväma, det är bäst att ha morgonpigga höjden under 8 inches. Utomhus trappa räcken kan även byggas av några robust material för ytterligare support.
Utomhus trappa planer som leder upp till ytterdörren bör inte bara vara säkert att gå på, men även visuellt tilltalande. Om utomhus trapporna designen är riktigt utförd, kan det göra några hus ser attraktiva. Utomhus inträde trapporna kan göras vackert genom att se till att bredden på trappan är generösa, så att tre eller fler personer kan gå på den samtidigt. Det snabbaste sättet för att förstöra utomhus trappa planer ska ha en smal och smutsig trappa. Ett annat enkelt trick är att göra nedersta trappsteget lite mer bredare än övriga steg.
En bra utomhus trappor planer för verandor eller höjas däck är att ha spiraltrappor. De gör ett gott utnyttjande av utrymme och är mer attraktiva än vanliga trappor. Spiraltrappor för utomhus är bästa tillverkad i trä eller metall. Trä spiral utomhus trappor ser också bra om den installeras i dina barns träd hus. Cirkulär trappor kan även byggas i trädgårdar, uteplats och däck och det är en av de bästa däck trappan mönster och det går bra med stora rymliga hus som en ranch. De bästa materialen för en cirkulär utomhus trappa planerna är stora stenar som är polerad. Stone trappor eller steg kan också göras visuellt tilltalande i en trädgård genom att lämna lite fickor av jord i mellan dem, så att grästuvor kan växa.
Om du vill ha utomhus trappor planer för din anlagd trädgård, då är det bäst att bygga enkla trappa design i material som sten eller betong. En sten trappa smälter mycket väl med en trädgård och de är lite underhåll också. Det är bäst att undvika bygga trätrappor för trädgårdar, eftersom de är mer benägna att ruttna under monsunregn och du kan enkelt glider på dem. För utomhus trappor planer i däck och balkonger, där folk kan gå med brickor med mat i sina händer, är det bäst att ge utomhus trappor räcken för säkerheten.
Det var några utomhus trappa planer för ditt hus och trädgård. Få en professionell snickare eller mason att konstruera utomhus trappan, så att slutresultatet ser klar. Bra utomhus trappor planer kan förändra utseendet på ditt hus och göra din trädgård mer attraktiva.