Så titta på kabel-TV på datorn

Lets get lite information om hur du titta på kabel-tv i datorn som har blivit en integrerad del av varje hushåll i USA. Med en personlig eller stationär dator på er sida, får du tillgång till många källor för underhållning rätt från musik till spel. Den redan långa listan av aktiviteter som du kan göra i datorn har just förlängt med införandet av möjligheten att titta på kabel-TV på den. Ja, ni hörde rätt! Nu får du titta på kabel-tv i datorn och njuta av alla dina favorit tv-program som du inte kunde se några eller andra skäl. Innan vi går vidare och se hur man titta på kabel-tv på PC, låt oss ta en titt på vad du behöver för det.
Vad behöver du för att titta på kabel-TV på datorn?
För att få kabel-TV på din dator behöver du ett kort TV-tuner eller programvara, en uppdaterad dator och höghastighetsinternet. Datorn måste uppfylla de minimikrav som anges av tillverkaren, eller annars tuner kort eller programvara kanske inte fungerar på det. Även om du kan titta på kabel-TV på datorn med hjälp DSL-anslutning, den långsamma hastigheten att denna koppling har att erbjuda kan resultera i avbrott i servicen och om igen. Å andra sidan kommer att använda bredband Internet se till att du får oavbruten tjänst. och därmed förbättra din kabel-TV upplevelse.
Så titta på kabel-TV på datorn?
Det finns i princip två metoder som du kan titta på kabel-TV på din stationära eller bärbara dator. I den första metoden kan du använda enkla maskinvara för att få tillgång till kabel-tjänster och i det andra du behöver ladda ner vissa program för samma. Medan begreppet "hårdvaran" avses här korten TV-tuner, termen "programvara" för ett program som underlättar användningen av datorn för att titta på kabel-TV i realtid. Båda processerna är mycket enkelt, och du kan köra dem genom att följa några enkla riktlinjer som ges i bruksanvisningen. Nedan ges information om vart och ett av dessa processer.
Titta på kabel-TV på dator Använda TV-kort, kan du köpa en TV-tuner kort från elektronik butik i ditt grannskap. Det finns två typer av kort TV-mottagare för PC - internt kort och extern kort. Den interna TV-kort kommer i form av ett PCI-kort, som direkt kan kopplas på moderkortet i datorn. Den externa TV-kort, å andra sidan, kommer i form av en USB-enhet. Båda dessa typer har sina egna för-och nackdelar. Även om ett internt kort är relativt billigt, kan du ha svårt att installera det på moderkortet. De externa kort är helt enkelt anslutas till USB-kontakten, men du kanske måste ge det en andra tanke på grund av dess pris. Några av de bästa USB-kort TV-tuner få feedback från kabel tjänsteleverantör via bredbandsnätet utan störningar.
Titta på kabel-TV på dator genom att hämta programmet; Du kan också använda sig av ett brett utbud av program som underlättar direktuppspelning av kabel-TV-kanaler på datorn. Denna metod kommer också att kräva en snabb bredbandsuppkoppling som låg hastighet kommer att påverka bildkvaliteten i stor utsträckning, och hämmar din kabel-TV-upplevelse. Hela processen med att ladda ner denna programvara tar mindre än en halvtimme, och efter avslutat denna process får du tillgång till tusentals tv-kanaler på din dator eller laptop. The största fördelen med ta till denna metod är att det besparar dig besväret att gå igenom de tekniska detaljerna i hårdvaran.
Som täckte all den information som du behövde veta om hur man titta på kabel-tv i datorn. I vissa fall kan du också behöva kontakta din operatör för att ta reda om det finns någon prenumeration system för denna metod, eller om du behöver viss programvara för det. Du kanske måste tillbringa någonstans mellan $ 50 - $ 100 för hela processen. När du har installerat TV-tuner kort eller hämtat den programvara som krävs, kan du luta dig bara tillbaka och titta på dina favoritprogram utan störningar alls.