Doorless Dusch Designs

Den senaste trenden redan cirkulerar i en värld av badrum remodeling och design, är att doorless dusch. Doorless duschar erbjuder dig lyxen av ett slutet utrymme bada utan närvaro av dörrar som tenderar att få dig att känna hörn. I själva verket är det ett av de promenad i duschen design som kan utformas med en specifik gångväg mot dem, som annars gör dem osynliga. En doorless dusch gör för dig vad en duschkabin också kommer att göra för dig. Men vad skall du veta är att de olika doorless duschen mönster kan lägga enormt till visuella intryck av ditt badrum och ger dig bekväm plats och integritet inte att du känner dig klaustrofobisk. Här ger vi dig några intressanta idéer om mönster för doorless duschar, som du kan använda för att lära sig hur man designar en doorless dusch.
Tips på att designa Doorless Skurar
Innan du väljer att skapa intressanta och fina designer till ditt doorless duschar, se till att du tar hand om grunderna, som alla har värvat här. ; Ingången till din doorless dusch måste ha en läpp (minst 3-4 inches i höjd) att hindra vattnet från rinner ut i vad kallas torr (området med tvättställ och WC). Om duschen ska användas av en funktionshindrad person, då denna detalj kan elimineras genom att helt enkelt skapa en sluttning i golvet mot golvbrunnen, eller en bricka droppe, så för att hindra vattnet från att rinna utanför. ; Hela duschutrymmet bör vara minst 3 "x 3" för att säkerställa tillräcklig rörelse medan du duschar. , Användningen av plattor över hela väggarna, liksom medar bevis badrum kakel golv inom är oerhört viktigt. ; Men oftast badrum duschdraperier är inte nödvändiga när det gäller att doorless dusch mönster, kan de användas som ett intressant komplement att förbättra designen. , Då det är en doorless dusch, bör duschmunstycken placeras på en vägg mittemot där det finns en annan vägg. Detta kommer att hindra vattnet från att gå utanför duschutrymmet. Du kan också välja regnduschar, som ger upplevelsen av duscha i regnet. , A doorless dusch bör utformas på ett sådant sätt, att undvika utkast till luft kommer in i duschen medan någon tar en dusch, som kan tenderar att göra personen känns kalla. Enkelt uttryckt, det borde inte direkt framför en dörr, eller i linje med den. , Nu när du är medveten om dessa tips om att komma med några unika doorless dusch design, låt oss ta en titt på några av de mönster som du kan komma med, här.
Idéer om Doorless Dusch design
När det gäller doorless dusch mönster, alternativen som finns är helt oräkneliga. Nyckeln ligger i kreativitet och bestämma exakt hur lyxig du vill att dessa går i duschväggar vara. Här ger vi dig några kreativa idéer om design doorless duschar. ; Om du är slagna av tanken på ett glas inhägnad för en dusch område, men ändå vill ha en doorless dusch design varför inte skapa kapsling med glas eller material? Istället för att bygga en väggen för doorless duschen, helt enkelt sätta upp glas att avgränsa området. Jazz upp ytterligare med bets glas eller andra frostat mönster glas. Ett annat sätt är att skapa duschväggar i glas block, som inte bara ger privatliv, men också ge dig effekten av glas utan att använda en stor glasbit i sig. Use mångfärgade glasblock att förbättra överklagande av doorless dusch. Du kan också bygga en mur halva höjden och täcker upp den resterande delen med glasblock. ; För att göra din doorless dusch mer attraktiv och tilltalande, skapa en gångväg i riktning mot den med plattor skiljer sig från de som du har använt i ditt badrum. Det ger en mystisk vädja till hela idén, och kommer att göra uppgiften att ta en dusch förtjusande. Återigen, om utrymmet i ditt badrum kan du, strö utrymmet med några växter, att ge hela badrummet en uppfriskande känsla. , Istället för att gå till en enkel och rak vägg att avgränsa doorless dusch, öka ditt totala design badrum dusch genom att skapa en rundad vägg, om utrymmet i badrummet tillåter dig att göra det. En cirkulär kapsling, eller helt enkelt en som smalnar av i början, men utrymmen ytterligare inuti kommer att göra doorless duschen mer lockande. ; Använd olika material för att göra din doorless dusch design mer elegant. För exempelvis en rustik överklagande, använda kakel som match upp till denna stil och säkerställa den löper igenom i hela badrum inredning. För denna stilen är det bäst att ha en hel vägg för att omsluta duschen området, istället för att använda glas. För en mer modernt utseende är glas det perfekta valet. För en elegant utseende, mixa och matcha några keramiska plattor i rena färger och skapa en underbar design. Markera bara en vägg i en specifik kakel, och att du inte använda det överallt annan inom doorless duschen utformning. Du kan också använda marmor för maximal överklagande. , Skapa en bänk i duschen, helt enkelt för att lyx, eller för de med funktionshinder. Detta är ett av de doorless idéerna dusch konstruktion som är möjligt om ni har tillräckligt med utrymme inuti duschvägg. ; Doorless duschar fungera som stora delar av dusch mönster för små badrum samt större badrum, och hur de är utformade helt beror på vilken typ av lyx du är van vid. Använd de här doorless dusch mönster och skapa ett litet litet paradis i ditt badrum, och njuta av härlig upplevelse.