Funny 40-årsdag Idéer

Födelsedagar är en minnesvärd upplevelse för människor i alla åldersgrupper. Födelsedagar är synonymt med födelsedagskalas och presenter. En födelsedag är en mycket speciell händelse och måste firas med mycket väsen och entusiasm så att personen aldrig glömmer det. Vad är mer minnesvärd än att slå 40 och nå de viktigaste milstolpen i livet! Gå ut för de vanliga 40. Idéer födelsedagsfest och tänka på några kreativa och unika idéer födelsedagsfest som kommer att lägga en dråplig touch och kittlar det roliga benet av celebranten och gästerna. Låt oss ta en titt på några roliga 40-årsdag idéer för att göra dagen oförglömlig.
Just Funny 40års fest Idéer
Det finns många roliga födelsedagsfesten idéer för att underhålla alla och kasta en munkavle på den speciella personen för dagen. Gör detta parti ett kul för inte bara den person som du planerar att överraska men också för gästerna. Här är några roliga 40-årsdag idéer som är ganska roande och garanterar skratt.
Välj en plats för födelsedagsfest, som en nöjespark eller en trädgård i stället för de vanliga platserna. Planera en rolig tema för dagen och krita en klädkod, som att vara klädd för att barnens födelsedagskalas eller något liknande och se till att alla följer den. En annan av förvåning 40-årsdag idéer är att anställa en komiker eller en jätte gorilla som kommer att hoppa rätt i mitten av partiet och serenad den "person av heder". Se till att gorillan är stark nog att lyfta personen upp och rock honom som en baby.
En annan idé att lägga till en rolig gnista till festen är att ha en "över kullen" part med temat koncentrera sig på att göra narr av ålderdom. Visa roliga karikatyrer av personen i hans växande år. Också visa resten av åren i teckningarna. Spela spel som spelades under gymnasietiden. Gästerna kan komma utklädda i konstiga dräkter gillar T-shirts med roliga eller dumma inlägg, över stora kläder med läckra smycken, etc. Du kan planera ut festmat genom att inrätta en buffé med gamla människor mat, som mat som kräver minst tugg eller kan helt enkelt svalde ner. Detta kan vara en pseudo buffé som kan omfatta livsmedel som havregryn gröten, potatismos, gelatin och beskär saft. I slutet av festen, kan du ge bort party som läkemedel, vitaminer och godis.
Funny 40-årsdag Presenttips
Det finns så många födelsedagspresent idéer som man får naturligt förvirrad som vad att ge den person som har fyllt 40. Här är några bra och rolig 40års presenter som kommer att skrivas i hans minne för evigt.
Gift ett par plast proteser, glasögon med tjocka linser eller uppblåsbar käpp. Du kan även presentera ett intyg som säger att han har vunnit titeln som Mr Butter Fingers of the Year eller andra roliga titel. Skaffa en munkavle gåva eller förbereda ett överlevnadskit som har godis namnet anti aging piller, piller minne, hår återväxt piller osv Detta kit kan också ha vuxen blöjor, grått hår som täcker färg och så vidare. Du kan även gåvan en gravsten med några roliga meddelande tryckt på den. Men se till att du inte såra personen.
Funny 40-årsdag Citat
Här finns några roliga 40-årsdag citationstecken för att lägga till en touch av humor. Du kan bifoga dessa 40-årsdag uttalanden om presenter till en personlig touch.
Livet börjar i din 40års. Men det gör sjunkit valv, reumatism, felaktig syn, och tendensen att berätta en historia till samma person, tre eller fyra gånger. - Helen Rowland
Vid tjugo års ålder, bryr vi inte vad världen tycker om oss, vid trettio, vi oroar oss vad det är tänker på oss, vid fyrtio, upptäcker vi att det inte tänkte på oss alls. - Författare Okänd
Jag vaknar varje morgon klockan nio och grip för morgontidningen. Sedan tittar jag på dödsrunan sidan. Om mitt namn inte finns på det, får jag upp. - Harry Hershfield
Jag är i en ålder då min rygg går ut mer än jag gör. - Phyllis Diller
De första fyrtio åren i livet ger oss texten: de närmaste trettio lämna kommentar. - Arthur Schopenhauer
Vad de flesta personer betraktar som dygd, efter att ha fyllt 40 helt enkelt en förlust av energi. - Helen Rowland
Det bästa med att bli gammal är att alla de saker du inte kunde när du var ung du inte längre vill ha. - LS McCandless
Medelåldern är när din ålder börjar visa runt mitten. - Bob Hope
Hemligheten att vistas unga är att leva hederligt, äta långsamt och ljuga om din ålder. - Författare Okänd
När jag var yngre kunde jag komma ihåg någonting, om det hänt eller inte. - Mark Twain
Du kan också komma med unik funny 40-årsdag ideer och överraska dina anhörig eller vän och göra sina viktigaste dagen minnesvärd. Lycka till!