Astrologi Förenlighet med Födelsedata

När det gäller att fatta viktiga beslut i våra liv, såsom de som kretsar kring vårt val av partner eller yrke, lägger vi i en massa tankar och ta vår egen tid att komma fram på dem. Några av oss är beroende av externa källor såsom palmists och astrologer för att se om de beslut vi har fattat är korrekta eller inte. Vi tenderar att göra alla dessa saker eftersom vi alla vill vara säker på dessa stora livet beslut.
Någonstans innerst inne i oss alla, det finns en tro på att framtiden kan förutsägas och att allt är förutbestämda. Om du går efter vad astrologin säger, har vi alla är unika, och natur, i enlighet med solen tecken vi är födda i. Med andra ord, det är vår födelsedag och födelsemånad som mer eller mindre bestämmer vad för slags människor vi skulle vara! Och när det gäller att välja vårt liv partner bör vi kontrollera att våra födelsedagar är förenlig med de av våra potentiella partners, orsakar endast om de är, skulle det betraktas som en match made in heaven! Så, om du är en av dem som tror på astrologi stödet är förenligt med födelsedatum och är nyfiken på att veta om du och din partner är avsedda att vara tillsammans, det finns gott om webbsidor på Internet som ger dig gratis astrologi förenligt med reglerna, födelsedatum reports . Nedan finns några användbara uppgifter om samma sak för dig.
Astrologi Kompatibilitet med Födelsedata: Ta reda på?
Om du söker på Internet, hittar du många olika webbplatser som erbjuder gratis räknare för att bestämma astrologi kompatibilitet med födelsedatum mellan två människor. Allt du behöver göra är att fylla i ditt och din partners exakta födelsedatum, månad och år och en detaljerad rapport om astrologi kompatibilitet med födelsedatum kommer att ges till dig på nolltid.
Västra Astrologi, Astrologi kompatibilitet med födelsedatum på Internet kan bestämmas enligt både kinesiska och västerländska astrologi. Om du går genom västra astrologi, det finns i alla tolv stjärntecknen, nämligen Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna. Solen tecknen är bestäms enligt ett födelsedatum. Här är en lista över alla soltecknen och födelsedatum som faller i en viss soltecknet.
Väduren (21 mars-19 april)
Taurus (20 april - 20 maj)
Tvillingarna (21 maj-21 juni)
Cancer (22 juni - 22 juli)
Leo (23 juli - 22 augusti)
Jungfrun (23 augusti-22 september)
Vågen (23 September - 23 OKTOBER)
Skorpionen (24 oktober - 22 November)
Skytten (November 22 - December 21)
Stenbocken (22 December - 19 Januari)
Vattumannen (20 januari-18 februari)
Fiskarna (19 februari - 20 mars)
Enligt västerländsk astrologi, det finns fyra grupper av kompatibla soltecknen dvs
Grupp # 1: Väduren, Lejonet och Skytten
Grupp # 2: Jungfrun, Stenbocken och Oxen
Grupp # 3: Tvillingarna, Vattumannen och Vågen
Grupp # 4: Kräftan, Skorpionen och Fiskarna.
Så om du och din partner faller i samma grupp, då som per den västra astrologer, är du dömd att vara kompatibla. Om du fyller i födelsedatum på olika hemsidor, du är mest troligt att hitta samma resultat i förhål astrologi tecken kompatibilitet.
Kinesisk astrologi, vissa webbplatser på Internet erbjuder kompatibilitet enligt kinesisk astrologi. I kinesisk astrologi, är en persons tecken bestäms av hans födelseår och var och en av dessa tecken representeras av ett djur. De tolv kinesiska stjärntecknen är oxe, tiger, kanin, drake, orm, häst, gris, apa, tupp, hund och får. Den kinesiska astrologer har gjort fyra grupper av kompatibla djur tecken som anges nedan.
Grupp # 1: Mus, Dragon, Monkey
Grupp # 2: Buffalo, Snake, Cock
Grupp # 3: Tiger, häst, hund
Grupp # 4: Cat, getter, svin
Du kan söka på Internet för att bestämma din och din partners kinesiska astrologin tecken och sedan ta reda på om du faller i dessa kompatibla grupper eller inte. Du kan också hänvisa till kinesisk kärlek kompatibilitet för att få en bättre idé.
Detta var i kort om astrologi kompatibilitet med födelsedatum. Till slut vill jag säga att inte helt gå efter resultaten av kompatibilitet räknemaskiner. Kolla in dem för skojs skull. Efter alla, relationer är mycket mer än siffror. Och även om du och din partner är väldigt olika människor och är oförenliga, tror på devisen Kärleken övervinner allt och jag är säker på att du kommer att kunna arbeta saker.