Stopp skada dig själv: Att lära sig Get Over Offense

Har du någonsin sagt något som förolämpade någon men du menade det inte på det sätt som de trodde du menade det? Har du någonsin känner mig sårad innan du visste alla fakta om en situation? En del av anledningen till att vissa människor är så lätt tar anstöt är på grund av otrygghet. De flesta gånger finns det liten eller ingen anledning att känna sig sårad förutom det faktum att vi har valt att ta något på hjärtat som vi inte behövde. Verkligheten är att vi har kontroll över hur mycket vi tillåter andra att skada oss. Vi kan uppleva mindre känslomässig smärta om vi väljer att inte bli förolämpad.
Förlåta andra Tar Healing till dig själv
Hur lätt förlåter er? Många personer har hållit på bitterhet och ilska i flera år efter en förseelse har skett. Bo upprörd över någon bara festers såret i ditt eget hjärta. Den andra personen leva sina liv utan bekymmer om vad du torterar dig själv över.
Även om du kanske har all rätt att vara arg om fel att någon har gjort, måste du släppa det. Förlåtelse tolererar inte vad de gjorde och det behöver inte sätta dig i det läge för dem att göra samma sak till dig igen. Vad förlåtelse verkligen kommer att göra för dig är att hela dig och ta makten i den smärtan borta, så att ditt hjärta kan vara i fred.
Det är dem inte, det är du
Tycker du att du är kränkt ofta? Vissa människor agerar som om hela världen är emot dem hela tiden och ingen verkligen älskar dem. Det verkar som om varje liten sak som händer bevisar för dem att de inte riktigt är älskade och de verkar vara ont om något hela tiden. Om det är du, är det dags att släppa taget om den smärta och börja inse att du är älskad. Det är mycket svårare för andra, men att visa att kärlek till någon som skulle lätt anklagar dem för att inte bry sig tillräckligt.
Här är några tips som kan frigöra dig från ständigt kränkt och hjälpa till att läka din smärta:
Inte dra förhastade slutsatser. Tänk om saker logiskt och lugna ner dig. Prata om det med den eventuella gärningsmannen genom att fråga dem vad de menade när de sa vad de sa eller varför de gjorde vad de gjorde. Anklaga inte dem direkt och vara villiga att lyssna och förlåta.
Ibland kanske du känner wounded om något, men det kan vara ett liten sak som inte ens behöver åtgärdas. Det finns vissa brott som är fel i sinnet och inte hjärtat. Du vet att de antagligen inte hade för avsikt att skada dig. Om det verkligen är viktigt och måste åtgärdas, så gör det. Om det är något litet bara låta det passera. Tidning om det eller be och sedan släppa det.
Om du kämpar med osäkerhet, kan detta vara roten till det onda som du tror kommer från ord och andras handlingar. Du måste verkligen älska sig själv för att vara kärleksfull och förståelse för andra nog att lita på deras kärlek även när de gör fel. Träffa en betrodd älskade en eller en professionell att prata om varför du kan vara osäker och hur du kan övervinna detta.
Det är upp till dig att sluta agera så förolämpad. Nu är det dags att vara den starkare person och leva i kärlek och förlåtelse. Dina sår kommer att läka i tid och nya gör ont kommer att vara längre och färre i mellan.