Kastilien Tvål Shampoo

Har du återkommande dåliga hårdagar? Är ditt hår alltid agerar ut? Är du trött på att försöka olika saker för att göra ditt hår fina? Har du funderat på att byta till ett organiskt schampo? Ja, kan din nuvarande schampo vara en av dem som är fylld med många starka kemiska ämnen som förmodligen skadar håret mer än de skydda den. De kan göra ditt hår torrt, frissigt och ohanterliga. Använda en ekologisk hemgjord schampo kan hjälpa håret återfå sin förlorade glans och struktur. Och bland dessa organiska schampon är Kastilien tvål schampo en av de enklaste att göra och en av de bästa att använda. Läs vidare veta hur man gör det och hur du kan dra nytta av denna underbara schampo.
Kastilien Tvål Shampoo fördelar, Nedan listas några av fördelarna av Kastilien tvål schampo. Läs dem och jag är säker på att du växlar schampo direkt. ; Kastilien tvål schampo passar nästan alla hårtyper. Så, oavsett om ditt hår är torr, fet, risigt, etc. etc., kan du använda detta schampo för att fixa det. ; Detta schampo är rent ekologiskt. Till skillnad från andra så kallade "naturliga" schampon, använder den inte några kemiska i någon form. Inte ens lödder bildas agenter. , Eftersom det har rent naturliga beståndsdelar, det finns liten eller ingen chans att det skadar ditt hår alls. , Det är mycket skonsamt mot håret, och fungerar som en mild dryck för skadat hår behandling. ; Kastilien tvål schampo är också en bra lösning för dem som lider av hårbotten problem som mjäll. , Det fungerar som en underbar rengöringsmedel. , Det mjukar råa och grymma hår som har blivit så på grund av skadliga kemikalier i andra schampon. , Det är en helt biologiskt nedbrytbart schampo och så är inte en fara för miljön heller. , Det är också ett bra hår fuktgivande behandling för torrt och frissigt hår. , Det är ett billigt alternativ hårvård jämfört med löjligt dyra kemiska schampon. ; Kastilien Tvål Shampoo Recept, Basic Kastilien tvål ingredienser är olivolja och / eller eteriska oljor. Ges nedan är enkel hemlagad schampo recept. Kastilien tvål schampo kan göras från den fasta såväl som flytande Kastilien tvål. Instruktioner för att göra schampo från båda formerna av tvål anges nedan.
Solid Kastilien Tvål Shampoo, Läs instruktionerna nedan för att göra ett bra Kastilien tvål schampo från Kastilien tvål. , Ta Kastilien tvål och riv den i flingor / strimlor. Du kan använda ett rivjärn eller en potatisskalare för detta. ; Sätt flingor i en skål och häll varmt vatten i den. ; Om tvålen inte löser sig snart, placera den på svag låga och rör om tills det löser sig helt. ; Lägg vegetabiliskt glycerin. , Lägg till någon av de eteriska oljor som du vill, enligt de doft som du föredrar. , Häll blandningen i en burk och skaka väl. ; Din hemgjorda Kastilien schampo är klar för användning! , Flytande Kastilien tvål schampo, ger nedan är hur du gör Kastilien tvål schampo från flytande Kastilien tvål. ; Blanda lika mängder vätska Kastilien tvål och vatten. , Då har du två alternativ - antingen lägga örter eller eteriska oljor. ; To tillsätt örter, hacka örter du vill ha (rosmarin, lavendel, etc.) fint och koka den på svag låga med vatten i en halvtimme. Lämna denna blandning över natten, sila på morgonen och koka igen tills mängden reducerats till cirka en kvarts kopp. , Sila detta med filterpapper. , Lägg till detta att vätskan Kastilien tvål och blanda väl. , För det andra alternativet, allt du behöver göra, är att lägga till eteriska oljor i vätskan Kastilien tvål flaskan och skaka väl före användning! ; Så, tycker du inte hårvård har aldrig varit enklare? Bara piska upp denna fantastiska Kastilien tvål schampo och använda den för att håret återhämta sig från alla de skador som kommersiella schampon har gjort det. Du har en chef för underbar, ljus och fjädrande hår som aldrig förr!