Hur man gör Spray Sea Salt

Havssalt hårspray är ett sådant hårvård produkt som ger dig lös vågiga lås på bara några minuter. Allt du behöver göra är att spraya denna produkt på håret och låt det tills håret torkar naturligt. En lockig strand leta väntar på dig! Det bästa är att dessa havssalt sprayer är helt naturliga och kan användas på alla typer av hår. Dessutom kan detta hårstyling magiska produkt vara beredd hemma och du behöver inte punga ut pengar ur fickan. Bara några havssalt och filtrerat vatten kan få dig massor med komplimanger för din vackra vågor. Så, låt oss se hur man gör spray havssalt hemma.
Hur man gör Spray Sea Salt för hår
Att göra en spray havssalt är en enkel uppgift. Följ bara dessa enkla instruktioner nedan och du är redo för det "invid stranden" look som helst. Här är havet salt spray för hår recept. Ta en titt.
Sak du behöver:, 8 fl. oz. filtrerat vatten, 1 tsk havssalt (finmalda), Unscented hårgelé, Coconut parfymerade balsam, en ren sprayflaska, Vägbeskrivning:; Värm vattnet i en kastrull tills den är varm. Bara varmt det, inte koka det! Häll varmt vatten i en ren sprayflaska. Använd destillerat eller filtrerat kranvatten för detta. Nu lägger finmalen havssalt i vattnet. Rör om hela tiden för att lösa upp saltet helt. Tillsätt de övriga ingredienserna och skaka väl för att blanda alla ingredienser ordentligt. Låt den svalna till rumstemperatur och ditt havssalt spray är klar. Se till att skaka den väl innan du använder den på håret.
Det var hur man gör spray havssalt för hår. Var det inte enkelt! Nu var detta ett av de grundläggande salt hemlagad vattendroppar recept för hår. Du kan lägga till andra ingredienser för att öka dess effekt. Ta en titt på några andra ingredienser som du kan lägga till ditt havssalt spray för att göra det mer effektivt.
Du kan lägga till eteriska oljor i din havssalt spray, särskilt om du har torrt hår. Den eteriska oljor hjälp i konditionering ditt hår och kommer också att lägga till några naturliga glans till ditt hår. Bara cirka 3 till 5 droppar av dessa oljor i över havet saltspray recept kommer att göra underverk! Du kan använda rosmarinolja, kamomill eller någon annan väsentlig olja enligt ditt val. Ylang ylang eterisk olja är bra för känslig hårbotten och huden. Använder olja tea tree i havet saltspray har stora fördelar för hår, särskilt fett hår och känslig hårbotten. Tjockare eller fetare hår kan behöva lite mer havssalt än som anges i receptet. Överskottsblod havssalt torka håret ut. Därför bör du vara försiktig samtidigt som du lägger extra havssalt. Du kan göra genom att tillsätta bara en kvarts tesked varje gång tills du får önskad effekt.
Hur du använder Spray havssalt på Hair
Nu när du har receptet på hemlagad havssalt-spray för hår, är det möjligt att få den vågiga strand ser på bara några minuter. Men vet du rätt teknik för att använda denna spray i håret? Det är mycket enkelt! Du börjar med att fukta ditt hår. Spraya havssalt blandningen ordentligt på fuktigt hår. Nu, att krama del av ditt hår få önskat vågorna. Låt håret självtorka och du är klar!
Rakt hår kan kräva lite mer av havet saltdimma jämfört med naturligt vågigt hår. Du kan också behöva att fläta håret för att få vågorna vid rakt hår. Vad du kan göra är att fläta håret efter spraya dem med havssalt, lämna dem under en tid och sedan ta bort flätor när håret är torrt. Spraya lite havssalt igen och kör fingrarna genom håret för att skapa vågor. Detta är verkligen en av de enklaste sätten att göra rakt hår vågigt.
Detta var allt om hemlagad havssalt spray för hår. Havssalt spray används också på piercings för att förhindra infektioner och att påskynda läkningsprocessen. Nu, om du undrar hur man gör spray havet salt för piercingar, låt mig berätta att receptet är detsamma. Du kan också köpa spray havssalt som finns på marknaden. Att gå igenom den här artikeln om bästa havssalt spray ger dig en bättre uppfattning av produkten. Hoppas du hittade denna information på havssalt spray för vågigt hår användbara!