Hippie Tatueringar

Hippie tatueringar personifierar 1960-talet hippies mode, epoken när de var etablerade. Den har förmågan att ta dig till flashback av det förflutna kultur, deras revolt, deras idéer till livet. Hippies hade en typisk look. Deras klädsel ingår blommiga skjortor, speciellt av tie dye psykedeliska virvel mönster, den framstående utsvängda byxor, som kan slitas eller bleka, långt hår, skägg, virkade mössor, hårband, stora glas, et al. Hippies ofta uttryckt sig som älskar fred.
Hippie Historia
Hippies var en grupp av individer som gjort utrymme för sig själva under 1960-talet. Dessa personer var orädd, deras uppfattning om livet var "frihet", och ville leda sitt liv på sitt eget sätt. Det var vid denna tid i USA när de rasistiska försökte slita Amerika på grundval av rösterna och etnicitet. Människor av olika raser utvecklat hat mot varandra. Det var under denna tid hippies var av begreppet enhet. De främjas kärlek och omfamnade alla och envar. Man kan också se att de oftast synonymt med fred tecken. På grund av denna inställning deras, sågs de i flera rörelser för att avsluta Vietnamkriget.
Hippie Tatueringar
Flamboyant karaktär och utseende hippies kan ses i deras tatueringar. De är snygga vänliga mönster som förmedlar fred, kärlek och natur. Deras tatueringar idag liknar ofta eran av 60-talet. Ljusa färger, blommönster, psychedelic virvlar, duvor och hjärtan, leende ansikte, och fjärilar, är några av de framstående design hippie tatuering. Deras tatueringar är inte bara färgstark utan är meningsfulla också.De gillar mest för att få sina tatueringar göras på axlar, rygg, nedre delen av ryggen, undersidan av handleden, vrister och fötter. Den fred tecken tatuering är bland det unika hippie tatueringar. Du kan använda din fantasi och få dem i olika mönster, färger eller den universella svart och vitt. Sporting en fred symboled tatuering kan kull din ideologi.
Blommor tatueringar är den varumärkesskyddade cool hippie tatueringar. Den använda blommor är oftast daisy. De konstruktioner, mönster och färger som används här är ljusa och levande. De är glittrande, vackra, ser attraktiv och symboliserar deras kärlek till naturen. Det skulle vara intressant att veta att begreppet blomman barnet identifierar hippies. Detta är orsaken till deras kärlek till blomman tatuering.
Några andra mönster av små hippie tatueringar inkluderar kända hippies säga eller de förmedlar sitt budskap. Få av deras populärt talesätt är listade nedan som är tatuerade. Undersidan av handleden är den mest populära platsen att få dessa tatuerade på, bortsett från ryggen eller ländryggen.
Fred, Groovy, Hip, Love, Right On, Flower Power, Fri kärlek, makt till folket, ge freden en chans, TTOW (det är det enda sättet), Blommor är en flickas bästa vän, utan hoppas att vi har ingenting; Hippies var känna igen med sina flashiga färgglada kläder, långt hår, och naturligtvis med den typiska fred tecken (gör en V-formad skylt med pek-och långfingret i handen). Revolutionen av hippies kretsade kring användningen av droger för att komma till en annan nivå av tillfredsställelse, vilda musik och sexuell frihet. Deras doktrin av livet motsatte sig många moraliska samhällen. De inblandade i drogmissbruk och konsumeras marijuana, LSD, kokain, eftersom de var lättillgängliga under den tiden. Med uppfinningen av p-piller, fick hippies frihet att experimentera sex med flera partners, speciellt honorna sans att oroa dig för graviditet. Naturligtvis, dessa saker är något som inte ska följas.
Hippie tatueringar är cool samt infödda. Det finns många saker att lära av denna etniska grupp. Vi måste alla inte separera oss och få oss isolerade från varandra. Det är viktigt för en att lära sig den filosofiska sätt att leva. Du behöver inte bära flamboyant kläder, växer ditt hår och skägg att följa vad de lär. Det måste odlas inifrån.