Bästa Basement Flooring

Planerar du att omforma källaren och förvandla den till ett användbart utrymme? Tja, jag är säker att vi alla skulle älska att extra utrymme, men den största utmaningen när källaren remodeling eller avslutande hög luftfuktighet och fukt. Undrar vad göra? Att njuta av det extra utrymmet, måste du leta efter de bästa källaren golv. Det är meningslöst att dekorera källaren bara för att se golv, mattor och möbler att skadas av vatten eller fukt. Ett annat problem orsakas på grund av fukt tillväxt av mögel och mjöldagg. Så, om du vill vända källaren från en dumpning zon till en beboelig plats, se till att du lösa problemet med fukt först. Innan han flyttade till den aspekt av bästa källaren golv alternativ, låt oss ta reda på faktorer som förorsakat fukt i källaren.
Hänsyn till den direkta kontakten mellan källaren konkreta undergolv, sipprar vatten genom sprickor i betongen och skadar källaren golv. Innan du kolla in de bästa källaren golv idéer, måste du antingen ringa ett golv specialist eller check för fukt genom detta enkla test. För detta behöver du få tag på en ogenomtränglig plastfolie. Tape bitar av detta plastfolie till olika delar av källarvåningen. Kontrollera bitar av plastfolie efter 24 timmar. Om det finns någon fukt på undersidan av bladet, måste du konsultera en specialist golv. Före utläggning källaren golv måste sprickor i betong grunden eller aspekter i samband med dränering bör undersökas. När allt detta är löst kan du kolla sedan ut de bästa källaren golv alternativ.
Bästa Basement golv alternativ, Vad är det bästa golv för källaren? Tja, om din källare är väl skyddat från fukt, kan du kolla in olika golv alternativ.
Betonggolv, I de regioner där det finns ihållande regn och fukt, betonggolv är det bästa golv källaren. Du skulle inte behöva punga ut en massa pengar för denna typ av golv och det är hållbart. Vissa människor kanske inte gillar det på grund av bristande visuella intryck. Tja, du kan ha betonggolvet färgas eller målas för att få det att se bättre. Det enda problemet med detta golv är att du kanske känner dig kall när hon gick på den barfota.
Engineered trägolv, Om du planerar att använda din källare som boyta, kan du kolla konstruerad trägolv. De som inte är alltför förtjust i att använda betonggolv, kanske gillar tanken på att använda denna typ av golv. Sedan är det genom att lägga lager av lövträ material, har den förmågan att motstå fukt i stor utsträckning. Det är definitivt bättre än den traditionella naturliga trägolv. Det är inte lika tjock som den naturliga hårda golv och därför installation av extra isolering är lättare. Du kan få det färgas eller målas för att matcha dina möbler och andra designelement. Eftersom den inte behålla damm och allergener, det är en av de bästa golv alternativ för dem som har andningsproblem. En av nackdelarna med detta golv är dess kostnad.
Keramiska plattor; Om fukt problem har tagit hand om, då kan du också ha keramiska eller porslinsplattor installerat. Om underlaget som dessa plattor skulle kunna knytas är torr, då limmet förblir intakt under lång tid. Om du planerar att använda keramiska plattor golv för källaren, sedan se till att undergolvet är väl förberett av den person som installerar dem. Dessa plattor finns i flera utföranden och du kan välja design som går bra med inredningen i din källare.
Laminatgolv, Om det inte finns några problem i samband med fukt, är en av de bästa källaren golv alternativ användning av laminatgolv. Denna typ av golv är inte särskilt dyrt. Den kan enkelt installeras och kan göra din källare ser bra ut. Om det finns någon fukt, använd inte det som det kan bli skadade och till skillnad från hårda golv, kan det översta lagret inte avlägsnas för fordonsreparationslackering. Du kan då ha att kalla en professionell golv expert. Även mattor kan även placeras över golv men om vattenhalten är hög, då mattor kan få förstört på grund av tillväxt av mögel och mjöldagg. En annan typ av golv som kan användas är blad vinylgolv.
Så, var detta en del information om bästa källaren golvsystem. Förutom att använda bästa källaren golv, bör du också använda källare avfuktare för att kontrollera fukt. Om du planerar att konvertera källaren till en boyta, använda den bästa källaren golv som är slitstarkt och dessutom ser bra ut.