Borax för loppor

Loppor är mycket små vinglösa insekter mest finns på kroppen av djuren. Dessa små insekter livnär sig på blod i värdlandet och därmed de är parasiter. När våra husdjur komma ut ur huset, kan de väcka loppor med dem. Om vi ​​ignorerar dessa loppor i det inledande skedet kan det resultera i loppangrepp. De inte bara irritera dina husdjur men de kan också bita dig gillar myggor. Det finns många alternativ för att bli av med loppor men med borax för loppor är ett billigt skadedjursbekämpning lösning.
Loppor kommer oftast när du har ett husdjur i ditt hus, men detta betyder inte att det kommer inte utan dem. Dessa loppor har en ganska lång livscykel. De ger ägg på mattorna, lakan, gardiner och var som helst. Dessa ägg kläcks två veckor och blir larver. Larver ta sju månader att bli benlösa puppor. Att bli vuxen loppa, är de i vilande tillstånd och vänta tills rätt tidpunkt som kan komma under de närmaste sex månader eller ett år. De håller på att öka i antal och kan göra ditt hus helt angripna på bara ett år om det inte tas om hand. Bakterierna som ansvarar för pest och tyfus överförs av loppor. Genom detta kan vi föreställa sig konsekvenserna av att ha dessa angripet smådjur hemma. Borax för loppa kontroll kan definitivt hjälpa dig bli av med dem. Läs loppbett behandling för hjälp.
Vad Borax gör?, Borax består av borsyra som är särskilt avsedda att döda loppor, myror, etc. Det angriper nervsystemet och helt torkar kroppen. Tidigare trodde man att det kan skada människor också men nyare studier visar att om de används korrekt, är det inte skadligt. Inte bara för loppor, kan du även använda borsyra för myror. Därför är borax for loppbekämpning anses vara det bästa och billigt alternativ för att hålla ditt hus loppa gratis.
Hur man använder Borax för loppor?; Innan tänkte använda borax for loppa kontroll, bör du först överväga klimatet. Om det är en fuktigt klimat, försök att undvika att använda borax som det kan fastna med mattan fibrer och kommer att vara mycket svårt att suga ut den ur mattan. Om klimatet är klar sedan gå vidare med behandlingen. Borax är ett pulver som består av borsyra, så när du använder den på mattor och kläder, först ta ett test. Sätt borax på en liten del och låt den stå 24 timmar. Om färgen stannar sedan fortsätta med loppan styra behandlingen. Här är några instruktioner för att bli av loppor. ; Leta upp områden där ditt husdjur mestadels är eller var loppor kan kapsla äggen. Du kan koncentrera dig främst på mattor eftersom de är mer utsatta för loppor och andra insekter. , Ta färg test på mattan för att minimera risken för färgförändringar grund av de kemikalier som används i borax pulvret. ; Använd nu borax för loppor på mattan genom att strö den över hela. Försök att använda kapseln som har ett hål på toppen så att jämnt borax på mattan. , Använd en kvast för att göra det når ner i mattan och de platser som är utom räckhåll. ; Håll dina barn och dina husdjur borta från den plats där du har stänkte borax. , Låt det för 24 till 48 timmar och låta kemikalier arbetet med loppor och ägg. ; Vakuum upp borax från mattan eller andra områden. Ta bort vakuum påse eller tom den omedelbart och inte hålla det inne i huset. Dammsug rum två till tre gånger så att det borax gratis. ; Möbler kan också behandlas med borax. Det är lättare att göra möbler loppan fria än att döda loppor i mattan. ; Rengör dina sängkläder, gardiner, omfattar soffan med borax medan du gör din tvätt. , Följ ovanstående och gör ditt hus helt loppa gratis. Du kan behandla ditt hus två gånger om året med borax och upprätthålla renlighet. Borax för loppor kan visa sig vara den bästa lösningen för att bli av dessa små angripna insekter.