Kommunikation Spel

Kommunikation är en mycket viktig förutsättning i dagens samhälle. Oavsett om det är en förskola eller ett kontor, barn och vuxna har att kommunicera med sina kolleger kompisar för att umgås. När en person lider av dålig kommunikation, han / hon är begränsad till en viss nivå av tänkande som inte är hälsosamt för dem eller samhället. Syftet med meddelandet är att en grupp individer samlas för att diskutera eller prata om saker som är av intresse. När du har god kommunikationsförmåga, kan du skapa ett positivt resultat av inte bara din tanke, men också de andra runt dig. Motsättningar, missförstånd, ilska och avstånd är några av effekterna av dåliga kommunikationsförmåga. Men när du är bra på att tala, kan du förmedla negativa också på ett positivt och övertygande sätt. För detta ändamål, skolor och företag komma med vissa kommunikationsfärdigheter spel för individer att göra dem mer öppna och sociala människor. Ta reda på några sådana spel att utveckla effektiva kunskaps-team meddelande som nämns i följande punkter, och välj din favorit!
Kommunikation spel för vuxna, I företag efter medarbetare anställs, det finns kommunikation på arbetsplatsen händelser som genomförs i syfte att umgås och kommunicera med varandra. Dessa händelser ingår spel och aktiviteter isbrytare för lagarbete, anställdas motivation, aggregat, personlig utveckling, etc. Några sådana kommunikationsfärdigheter spel som används för vuxna anges nedan.
Helium Stick: För det här spelet, är allt du behöver lagarbete. Du måste bilda två parallella linjer, vända mot varandra. Placera en lång, tunn helium stång på pekfingrarna i varje grupp kompis och du måste sänka den till marken tillsammans. Men problemet är att istället för att gå ner, går stången upp och det är mycket svårt att få ner tillsammans.
Varp Hastighet: Detta är också en gruppverksamhet för att bygga laganda och arbetar tillsammans på ett mål. Spelet är, att du måste bilda grupper och stå i cirklar håller hand. Dessa grupper delas sedan utmanas att jonglera med antingen en Hoopla eller andra föremål tillsammans så snabbt som möjligt, i en given tidsperiod.
Kommunikation Spel för studenter, för studenter i skolor och högskolor, det finns många sociala evenemang som festivaler och mässor. Eleverna måste ha god förmåga att kommunicera på deras ålder så att de inte möter personlighet problem framåt i livet. Det finns många sällskapsspel som också kan användas för att utveckla kommunikation med andra. Av denna anledning finns det ett par kommunikationsförmåga nämnda spel, ta en titt!
Giftigt avfall: Detta spel innebär mer fysisk aktivitet tillsammans med laganda och ledarskap. Allt du behöver är göra en hink full med giftigt avfall och töm den i en hink neutralisering. Men kruxet är den grupp av studenter är bundna med ett bungee rep och rep, och måste transportera avfallet utan att släppa det som det är giftigt.
Mine Field: Du måste ha partner för detta spel, varav en är förbundna ögon. Det finns några objekt som är utspridda inomhus och utomhus. Med ögonbindlar partner är tänkt att finna dessa föremål och den som kan se, är tänkt att verbalt vägleda honom / henne mot dem.
Kommunikation spel för barn, barnen i skolan behöver också lära sig några effektiv kommunikation som de tidigare de lär sig, desto snabbare kan genomföra dem. Det finns några kommunikationsförmåga spel som anordnas för dem också, eftersom dina barn också behovet av att träffa nya vänner och utveckla dessa kommunikativa färdigheter så tidigt som möjligt. Dessa spel hjälper också i att undervisa barn som har kommunikation störningar, hur man observera och förstå ett visst koncept, så det kan kommuniceras väl.
Scrabble: Detta är en stor ordspel som kan användas för att utveckla barnets ordförråd samt hans / hennes kommunikationsförmåga. Du har en styrelse med rutor på den och alla har vissa punkter skrivet på den. Du måste göra engelska ord ur de bokstäver som du och öka din poäng genom dem. Du kan göra långa ord och korta sådana, men det finns vissa regler för att göra dessa ord också. Det är en rolig uppfostrande ord spel för barn i alla åldrar.
Pictorial Spel: Eftersom bilder är ett bra sätt att förklara vad ord kan inte, kan du hjälpa dina barn utveckla sina kommunikativa färdigheter genom några bild spel. Pictionary, som ett bra spel för bra kommunikation kompetensutveckling för barnen i skolan. Du kan dela in klassen i grupper och gör varje gruppmedlem komma upp och rita en bild på tavlan, för andra att gissa. Läsa och förklara bilderböcker är också en av de bästa sätten att lära liksom att blanda barnen i en klass så de får bli vänner.
Med dessa fantastiska kommunikationsfärdigheter spel för alla åldrar, är jag säker på att du kan göra lärande och utveckla kommunikativa färdigheter kul. Så, plocka ut någon av dina favoritspel och göra det till en uppfostrande samt sociala upplevelse!