Vinyl Siding Cleaner

Vinyl spåranslutning blir ofta smutsiga och behöver lite underhåll. Tja, de som inte vet, låt mig berätta att spåranslutning är i grunden ett material som används för att skydda den yttre färgen. Detta skyddande skikt är vad som visas för dig från utsidan. Så håller det rent är viktigt för att återställa skönheten i utsidan av ditt hus. Även om inte mycket regelbundet, kan du få vinyl sidospår rengjorda, en gång på 2 - 3 månader eller efter behov. Speciellt för de hushåll som har vit färg vinyl ytterväggar, rengöring har inget alternativ. Många människor väljer inte en vit färg av samma anledning. Men hur svårt uppgiften kan vara, är beroende på hur smutsig sidospår är. Om du håller den ren med regelbundet underhåll, är uppgiften säker på att bli lättare och tar mindre tid. Medan du kan köpa de bästa renare fasader i vinylplast som finns på marknaden, kan du också välja att göra en hemma. Hemlagad vinyl spåranslutning Cleaner är ett billigt alternativ till den kommersiella rengöringsmedel. Här är mer om rengöring vinyl rangerbangård.
Skölj Vinyl parti för vatten
Undrar hur man tvättar vinyl sidospår, här är den rätta vägen. Innan du börjar tillämpa någon form av rengöringsmedel, se till att du tvätta bort sidospår med vatten. Med en trädgårdsslang, kommer du att kunna spruta vatten på sidospår med tryck som hjälper dig att rensa de flesta av damm och smuts. Smutsen lagret kommer att lossna och blir lättare att rengöras. Arbeta från topp till botten. Tyngre makten ström, bättre resultat. När du är klar, gå vidare till att använda ett rengöringsmedel.
Rengöring Vinyl fasadbeklädnad med lösning
Lemon Cleaner, För rengöring vinyl ytterväggar, behöver du 10 msk citronsaft, 5 tsk borax och 3 tsk tvätt soda. Du kan öka den mängd som behövs. Blanda ingredienserna och tillsätt 5 dl varmt vatten och åter blanda väl så att Lös ingredienserna. Börja med att hälla eller spraya lösningen och gnugga ytan med en trasa eller mjuk borste. Avsluta med att tvätta bort med rent vatten.
Bleach Cleaner, Här är en hemmagjord vinyl sidospår renare recept. Ta en liter blekmedel och en liter vatten. Nu lägga ½ kopp vanlig diskmaskin flytande tvål. Blanda väl och överföring i en sprayflaska. Du kan göra mer kvantitet beroende på område. Denna cleanser är effektiv vid rengöring och mögel. Nu spraya över och låt den stå minst 30 minuter. Detta kommer att hjälpa bleka att arbeta på sidospår området. Avsluta med att gnugga om så behövs och spruta vatten med en trädgårdsslang som har tillräckligt tryck.
Kommersiella Cleaner, ta dammsugaren vinyl sidospår och överför till en hink. Använd kvantitet som anges på flaskan. Efter att ha tagit den i en hink, tillsätt vatten med tryck med hjälp av en trädgårdsslang. Kontrollera att lösningen som bildas är stark nog för att få sidospår väl rengjorda. Efter hälla den på sidospår sektion för sektion, börja borsta den med en lång borste. När alla sidospår är rengjorda och borstad. Ta trädgårdsslang och spraya vatten med påtryckningar för att tvätta bort rangerbangård.
Rengöring av en tvåvåningsbyggnad kan vara en tuff uppgift. Stege eller byggnadsställningar kan vara alternativ för att rena det. Du kan också ringa den professionella städare vid en stor och hög byggnad behövs för att rengöras. Kontroll av bästa vinyl sidospår renare recensioner hjälper dig plocka upp den rätta lösningen för rengöring av utsidan av ditt hus struktur. All lycka!