Popcorn Tak Patch

Strukturerad taket är ett populärt inredning idé som många i dag väljer idag. Istället för att ha en vanlig tak färg i en attraktiv nyans, kan du förbättra sin skönhet genom att välja en av de olika textur tekniker, även kallad faux målning. Textured tak ser fantastisk och har en unik charm. Så du valde popcorn tak konsistens? Tja, det är bra! Men om ett plåster på det skadas. I grund och botten en strukturerad tak kan få medium sprickor eller en lapp kan förlora sin konsistens popcorn efter några månader eller år. Även om du kanske undrar att kalla en professionell popcorn tak patch reparation, låt mig berätta att du också kan göra detta själv. Ja, med lite av kunnande, kan du ha popcorn textur tillbaka för denna patch och återställa skönheten i ditt tak, därav det att hela rummet. Här är hur man går vidare med popcorn tak lapp reparation och få tillbaka sin fantastiska utseende.
Steg för Patchning en Popcorn Tak
Steg 1: Till att börja med texturerat tak reparation, låg en plastfolie under det område du kommer att arbeta på. Du kan använda en målare tejp eller maskeringstejp för att hålla detta blad på plats. Om det behövs, täcka det omgivande taket området. Samla alla verktyg och få en stege eller hög pall så att arbeta bekvämt i taket området. Ta en skrotning verktyg, skyddsglasögon, apelsinskal spray eller en vals.
Steg 2, Med skrotning verktyg, rensa bort skräp och lämnade över texturen i popcorn taket patch som ska repareras. Gör plats ren och redo att arbeta på. Också något att ta bort strukturen kring denna patch som hjälper dig att få den perfekta finish.
Steg 3, Till att börja med lapp ett popcorn tak, se till att du matchar konsistens med befintliga. Vänta efter varje lager att se resultatet och bara, om så krävs lägger nästa skikt. Istället för att använda ett popcorn spray tak korrigeringsfilen kan du välja en roller att tillämpa denna spray, som ger dig bättre resultat och hjälpa smälta plåstret, väl med resten av taket. Detta är en av de smarta tips för målning popcorn taket medan patchning ett stort texturerat område.
Step 4, Om du använder en popcorn tak spray, måste du vara långsam och försiktig. Använd bara kort sprayer, för att undvika sprutning på onödiga områden runt plåstret. Efter applicering av ett lager, vänta och sedan gå till den andra, som krävs. Som ni reparera plåstret, även kontrollera hela taket för några sprickor. Små eller medelstora, utveckla sprickor bör inte lämnas utan avseende. Arbetet med tid för att undvika ytterligare ökning av mindre sprickor. Tja, popcorn tak patch reparation gjort. Nu låt den torka och se taket.
Med popcorn tak patch reparation göras från tid till annan, kan du undvika större reparationer och kostnader också. Efter att ha texturerat färger eller dekorativa texturerat motiv taket, hjälper dig att piffa upp rummen. Med elegant infälld belysning design, elegant ljuskronor, scones väggen och andra armaturer som belyser taket området, kan du ha en underbar ser utrymme. Även tak är ofta ett ignoreras området medan interiör utformning, vilket ger en strukturerad beröring kan förnya dina rum. Så oroa dig inte om sådana smärre skador, eftersom dessa lätt kan repareras. Det är bäst att få hela taket textur gjort från en certifierad yrke. Detta garanterar att du får bästa resultat. Med rätta utfört arbete, också ökar dess livslängd och är mindre benägna att sådana problem som sprickor och hål. All lycka!