Hippie Bröllop

Att ha en hippie bröllop kan tyckas lite ur lådan och även casual att vissa människor, men planeringen är lika intensiv och tidskrävande som en traditionell kristen bröllop. Så om du funderar på att ha en hippie tema för ditt bröllop, bara att sätta igång! Det är ett roligt bröllop att planera. Läs nedan för några tips om hur man planerar en ceremoni hippie bröllop.
Hippies är gratis pigg människor som lever varje dag till fullo på principerna om fred och kärlek, att utforska sig själva inifrån för varje dag. För dem gör dagliga frågor som pengar och social status egentligen ingen roll. Allt som räknas är att de är ett med varandra och med miljön omkring dem. Hålla dessa grundläggande punkter om hippiekulturen i åtanke, låt oss gå vidare med bröllop planera din stora feta hippie bröllop!
Hippie bröllop, Välja en plats för en hippie bröllop är förmodligen den enklaste och passar perfekt in i bröllop budget. Du behöver inte tänka på hur att tillgodose dina gäster i bankettsalen. Du behöver inte oroa dig för sittplatser arrangemang. Satsa på en stor park i din stad. Omgiven av träd, på den grönskande gräset, löften du och din brudgum kan ta ditt bröllop, med fåglarna kvittrar och fjärilar och bin flitting runt. När det gäller bröllop dekorationer berörs, blommor, blommor och blommor är de enda saker du bör använda för att ge din hippie bröllop ett mer autentiskt utseende. Dekorera det område där ceremonin kommer att äga rum och även sittgrupp med bröllop blommor. Du egentligen inte behöva ha ett färgtema men du vill inte ha en regnbåge mitt i parken heller. Så väljer du 3 eller 4 färger och få blommor bara av dessa färger. Du kan försiktigt ordna dem att titta casual och bara "kastade över". Gå okonventionella, istället för normala kyrkbänkar att de flesta bröllop har, be dina gäster att sitta på ett sortiment av möbler som soffor, stolar som inte matchar inte, avföring eller ens sittsäckar!
Hippie Inbjudningkort, Ah! Bröllopet inbjudningar. För din inbjudningar hippie bröllop, här är några fantastiska idéer. Använd ljusa färger på papper och har flygare stil inbjudningar utformas. Dessa är så löjligt lätt att göra, även du kan göra dem själv utan att spendera en förmögenhet på dyra inbjuder! Följ bara stegen nedan:; Förbered texten för inbjudan. Använd casual språk. , Utforma en enkel, en sida flier på din dator. , Få detta på en flash-enhet och gå till en skrivare som ger dig en bra affär på bulk utskrift. , Be honom att skriva ut flygblad på ljusa färgade papper som orange eller rött eller limegrönt. , När de skrivs ut, kan du hålla dem på kort papper av samma storlek. Detta förhindrar att bjuda in från böjning eller bli krossad. ; Få ljusa kuvert och klistra in klistermärken fred på dem. ; Maila inbjuder och glöm inte att lägga till en "Böj inte instruktion på kuverten. ; Hippie Wedding Songs, The wedding temat är hippie, så det är bara naturligt att du använder musik som representerar den tid då hippiekulturen var dominerande. Ja, jag pratar mitten av sextiotalet to åttiotalet. Det finns många låtar och artister som har fantastiska siffror runt och om den tiden. Bara för att hjälpa dig, här är några hippie låtar som du kan använda som ditt bröllop musik.
SongArtist; Baby Now That I Found YouThe stiftelser, Piece of My HeartJanis Joplin, Hello, I Love YouThe Doors, Love Is All AroundThe Troggs, Somebody to LoveJefferson flygplan, Soul SacrificeSantana
Hippie Bröllop löften, Hippie bröllop löften behöver inte nödvändigtvis skiljer sig från andra bröllop löften men du kan lägga till en liten dos av hippie inspiration till din. Hippierörelsen handlade om natur, kärlek, lycka och frid. Berätta för världen hur din själsfrände har fört dig kärlek, frid och lycka. Prisa honom / henne i närvaro av alla de människor du älskar och i närvaro av Moder Natur. Det är vad hippie bröllop löften handlar om.
Så, låt oss se, har allt om varit hippie bröllopet omfattas? # Ooh Bröllopsklänningen! Oroa dig inte, finns det många hippie bröllopsklänningar som du kan välja mellan. Oroa dig inte för skor, eftersom en hippie bröllop betyder bara fötter ceremoni! Och istället för att kasta buketten, kan du kasta en stor frid tecken! Sådär, din hippie bröllop planering är klar, ja nästan. Jag lämnar de minsta detaljerna till dig! Ha en glad hippie bröllop! Kärleken och frid vare med dig!