Japanska Beetle Spray

Vad är grönt och surrar hela? Svaret på denna fråga är inte så rolig som du tror. Svaret är japanska skalbaggen, även känd som Popilla Japonica. Japanska skalbaggar invadera hem och trädgårdar under månaderna maj, juni och juli. Denna skadegörare äter upp din trädgård växter och skapar en enda röra där det går. Upptäcktes först i New Jersey 1916, har japanska skalbaggar spridas till de flesta nordvästra staterna i USA. America's klimatet verkar gynnsamt för denna typ av skalbagge. Visste du att en vuxen japanska skalbaggen äter upp till 400 plantor på ett år? Detta är helt en situation och den här artikeln på japanska skalbaggen spray kommer att lära dig hur du gör din trädgård, skalbagge gratis.
Japanska Beetle Control
Innan vi förstå hur du kan styra japanska skalbaggar, låt oss förstå hur gjorde de anländer i USA. Japanska skalbaggar upptäcktes först i början av 1910 och de började bli ett stort problem i USA. Berättelser att de troligen kom igenom några byxor som importerats från Japan. När dessa växter planterades i amerikansk mark ökade denna skalbaggar snabbt fördel och sprids runt om. Idag japanska skalbaggar komma ut på sommaren och äta vad vi växer i vår varv. Den japanska skalbaggen livscykel är ca 1 år. Honor lägger mer än 200 ägg per år. De älskar livnär sig på rosor, björkar, dogwoods och glatt träd. Det bästa sättet att styra japanska skalbaggar är att se till att du sparar känsliga växter först och träd och växter som i din trädgård. Nämns nedan är olika japanska skalbagge spray recept.
Hur man gör en japansk Beetle Spray
Om du har mardrömmar om japansk skalbaggar kommande och äter upp dina växter och buskar, prova denna effektiva hemgjord japanska skalbaggen spray som också är säker för växter. , I en gallonsbehållare, häll ½ dl pulver kalciumhydroxid och även lägga till 1 tsk aluminium i det. ; Tillsätt 1 kopp vatten och blanda väl. , Häll blandningen i en trädgård spruta och spruta på drabbade träd och buskar. ; Se till att du alltid använder pulver kalciumhydroxid för effektiv japanska skalbagge kontroll. Använda skyddsutrustning när du sprayar, denna blandning och följ instruktionerna på etiketten av kemikalier. Organisk Spray för japanska Skalbaggar
Japanska skalbaggar pesky små skadedjur som toppen min lista över mest hatade skadedjur. En av de japanska skalbaggen fakta är att dessa gröna insekter är omöjligt att undvika och de älskar att äta alla mina frukter och grönsaker som jag växa med så mycket kärlek och omsorg. Lyckligtvis kan japanska skalbaggar styras med många insekticider, kulturell praxis och olika recept av naturliga japanska skalbagge spray.
Prova denna naturliga japanska skalbagge spray recept. Tvätta först smittade växterna med vatten för att tvätta bort skalbaggar. I en burk lägg till 3 msk diskmedel till en liter vatten blanda väl och häll det i en spruta. Spray denna blandning generöst på övre och undre ytor av löv. Du kan också prova ett mer recept, placera en gul kastrull med vatten och diskmedel. Japanska skalbaggar bli attraherad av sin favorit färg och de skulle kvävas i tvålvatten. Det finns också olika typer av fällor för japanska skalbaggar. Man använder mat doft medan andra använder kvinnliga feromoner för att locka män. Placera dessa fällor bort från dina växter och träd. Men håll ett öga på dessa fällor eftersom de ibland samla in mer skalbaggar än de kan döda. Stå nära dessa fällor med en hink full med tvål vatten och släppa dem när de kommer nära.
Hoppas denna artikel om japanska skalbaggen spray har utbildat dig väl tillräckligt om dessa skadedjur. Se alltid till att du bär en ansiktsmask och handskar innan en skalbagge spray till någon av dina växter och träd.