Inomhus Plant Lights

Det är ett absolut nöje att ha växter omkring dig i din bostad, är inte det? Ormbunkar, ett fåtal typer av kaktus, små blommande växter och så vidare, kan direkt ge ett tilltalande utseende till ditt hus. Den gröna färgen är uppfriskande och säkert har terapeutiska effekter. Krukväxter behöver dock lite mer vård än de vanliga frilandsplantor på grund av olika faktorer. En av de viktigaste faktorerna är ljus. Som inomhus växter ibland inte får tillräckligt ljus, de behöver en annan ljuskälla. Det är där inomhus anläggning lampor tänds i rampljuset (oops jag menar på bilden). Om du har krukväxter och vill veta om växa ljus för dem, då texten att följa upp är just för dig.
Inomhus Plant glödlampor
Den växande tänds för krukväxter är i grunden av 4 typer - lysrör, glödlampor, lysdioder och högt tryck glödlampor. Det är vad innefattar inomhus setup växt ljus.
Lysrören / Lights, som är de mest populära och vanliga ljus och i önskad effekt och färgtemperatur. Standard lysrör i intervallet 2800 K till 6000 K är lämpliga normalt för att odla grönsaker som blad sallad, spenat och örter. Dessa är också bra för att ge plantorna en skjuts på vårbruket. När det finns ett begränsat utrymme vertikalt, är en HO fluorescerande fixtur, med en mycket tunn profil, perfekt.
Glödlampor, dessa lampor har en låg färgtemperatur, runt 2700 K och dessa är inte exakt de som kan kategoriseras som växa ljus. Dessa är bäst används som belyser anordning för inomhus växtgrupper, även om de ibland betecknas som växer ljus. Den genomsnittliga livslängden för dessa inomhus anläggning lampor är någonstans runt 750 timmar. Om du tittar på energisparande då dessa typer inte kan visa sig vara ett bra val för din inomhus eller krukväxter.
Metal Hallide Lights, Metal hallide (MH) inomhus anläggning glödlampor är bland de bästa inomhus anläggning ljus. Förkortas MH, dessa är mycket effektiva växa lampor för inomhusväxter. En blåare spektrum avger en bra mängd ljus, uppmuntra och hjälpa tillväxten i krukväxter. Utöver detta, är dessa lätta kostnadseffektiva också, vilket gör dem ännu mer lönsamma och bästa i jobbet.
Högtrycksnatrium Lights, ge en hård konkurrens till metallhalogenlampor hallide är Högtrycksnatrium (HPS-lampor) eller glödlampor. Dessa lökar har rödorange ljus som stimulerar tillväxt av spirande och blommande växter. Däremot har dessa lampor inte den blå spektrumet som bidrar till tillväxten av lummiga gröna växter. Livet för HPS inomhus anläggning ljus är cirka 1800 timmar.
LED-lampor, Light Emitting Diode eller LED-lampor är en senare utveckling i lampor som används för växternas tillväxt. Dessa kommer att bli en spännande erbjudande i tid enligt vad som växa ljus, men för närvarande är dessa inte lika effektiva som andra typer av inomhus anläggning ljus.
Utöver alla dessa, ibland en kombination av MH och HPS lampor ett mycket bra alternativ för att göra krukväxter växa. I yttrandet av specialisterna och tillverkare, kombinationen av de två resultaten under ideala spektrala blandning och mycket höga uteffekter. Det finns dock tveksamt till denna del. Av dessa, MH och HPS är hög intensitet urladdningslampor och är de bästa bland partiet. Men bara lamporna inte fungerar. Därför behöver du inomhus står anläggningen ljus eller inomhus anläggning står själv och annan utrustning med det för att växterna växer bra.
That innehåller fläktar, reflexer och en timer. Reflexer är viktiga runt planteringen är till för reflekterande ljuset igen växter och fläktar hjälp i att optimera ventilation för anläggningen, vilket leder till starka rötter och stammar. Det är allt, det är dags att slå på inomhus anläggning belysningen och bud ett adjö, medan du går grönt! All lycka!