Runt ansikte frisyrer för kvinnor

När man tittar på en frisyr eller frisyr, är det viktigt att du väljer en frisyr som fokuserar på ditt bästa ansikts funktionen. Dessutom är en del praktiska saker som frisyr passar din livsstil och hårtyp viktigt. Om du letar efter frisyrer runt ansikte för kvinnor, då blir det bra att först förstå detta ansiktsform. Runt ansikte är en full ser ansikte, som har en rund haka och hårfäste, och den bredaste punkten i den runda ansiktet är på kinder och öron. Så, välj en frisyr stilar och idé som täcker upp kinderna lite eller helt och tillför volym till kronan genom lager på lager, så att den runda ansikte ser längre. Här finns olika runt ansikte frisyrer för kvinnor, som kommer att hjälpa dig att välja en bra frisyr som passar ditt ansikte typ.
Runt ansikte Klippning och frisyrer för kvinnor
Mycket kort Pixie Cuts: Pixie frisyrer ser extremt söt och är bra frisyrer för äldre kvinnor med runt ansikte. Som hår blir tunnare med åren, är detta en idealisk frisyr som kommer att lägga volym till håret, även pixie värderingsavdrag lågt på underhåll. Kolla in bilder på Rihanna's och Winona Ryder's Pixie frisyr för att få en idé. I pixie klippa håret på sidorna och baktill skärs extremt kort, med främre håret skuren i långsidan svepande lugg som kommer till ögonhöjd.
Kort Punk Klippning: Dessa är trendiga frisyrer för runda ansikten, och ser snygg och mycket elegant. Dessa stilar se bra ut på runt, runt-hjärta former ansikte. För att få denna stil klippa tillbaka håret mycket kort, och på sidorna stolen ska klippas kort, utom några delar kvar längre och stilar framför öronen. Sedan kombinera detta punk frisyr med lång lugg sida faller på dina ögon.
Kort Lager: Layered korta frisyrer ser söt och är mycket hanterbar frisyr. Dessutom är de bra som fett frisyrer runt ansikte för kvinnor. Få lite lager klippa nära din krona, så att ditt ansikte ser längre. Klipp håret på sidorna i djupa lager, så som faller på kinderna. Fyll sedan i denna frisyr genom att lägga till några trubbiga sida smällar.
Stängnät Klippning: Dessa 1920-frisyrer är populärare igen, och är en av de bästa värderingsavdrag för runda ansikten. Kolla in bilder på Kirsten Dunst stängnät stil för att få en idé. For stängnät frisyrer är klippt i en trubbig bob, och håret nära ändarna stilar i långa vågor som lägger stängnätets utseende.
Graderad Bob Stil: Examen bob värderingsavdrag är söta och lätta att underhålla värderingsavdrag lämpad för rakt fint hår. Dessa stilar ser bra ut på små och tonårstjejer. För att få examen frisyr klippa håret på baksidan kort nära nacken på nacken, och hålla sidan hår längre (symmetrisk för ett seriöst utseende eller asymmetrisk för snygg utseende). Tillsätt sedan en trubbig lång Cleopatra stil slår att slutföra utseende.
Lång Vågig lager: Att få frisyrer runt ansikte för kvinnor, klipp nära kronan, och några djupa skikt nära hårtopparna, så att håret slutar titta avsmalnande. Lägg sedan till en sida svepande lugg eller ett trubbigt Cleopatra stil lugg för en bohemisk titt på denna skiktade frisyr, och slutligen forma håret vågigt.
Pony frisyrer: Om du har en dålig hår dag, sedan helt enkelt knyta håret i en lös hästsvans med en söt gummiband eller andra tillbehör hår. Ta ut några smällar från sidorna och vissa delar från sidorna att mjuka upp din hästsvans stil.
Braid frisyrer: Om du har långt hår, och letar efter en frisyr som ser bra och gör din look mer hanterbara, försök sedan fläta frisyr. Knyt ditt långa hår i en fransk fläta, och placera fläta på ena axeln. Ta sedan ut några trådar från sidorna för att mjuka upp din look.
Updo Stil: För en elegant parti frisyr som gör att du ser fantastisk, prova updo frisyr. Scoop alla håret bakom och slips håret i en bulle och placera den nära nacken, och fäst den med några hårnålar. Ta sedan ut några trådar från sidorna för att göra din look romantisk, och följa some dinglande örhängen.
Dessa var listan över frisyrer runt ansikte för kvinnor. Så, plocka en frisyr som passar din hårtyp och livsstil, och närma sig en snygg för att få en snygg frisyr. Om du har en dålig hår dag sedan använda några tillbehör och forma håret till en ponny eller fläta, och för en part styla din till ett elegant updo.