Presentkort Design

En av de bästa marknadsföringsstrategier för ett litet företag är att ha presentkort som kunder och klienter kan gåva till sina vänner och familj. Oavsett om du har en liten oberoende konditori, bageri, en frisörsalong, en spik spa, en butik, en antikaffär eller ett enda i sitt slag hantverk butik, vilket ger dina kunder möjlighet att köpa presentkort är en underbar idé. Presentkort är ett bra alternativ för de människor som inte vet vad deras nära och kära skulle vilja ha som en gåva. Det är bättre än att ge pengar, vilket är lite opersonligt och naturligtvis skänka något som mottagaren inte tycker om. Men för att skapa presentkort för ditt hem affärer, du måste ha bra design presentkort som är elegant och professionellt utseende. Här kommer vi att diskutera om presentkort design och hur man gör presentkort för ditt företag.
Bästa Presentkort Design
Se alltid till att presentkortet design som du skapar för ditt företag är unikt och en av ett slag. Namnet på butiken eller företaget skall framträdande och utformning och stil bör vara tilltalande för ögat. Välj en storlek på presentkort som är varken för stor eller för liten. Storleken på presentkortet skall vara sådan att den lätt kan hållas i en pocketbok utan vika det. Teckenstorleken på presentkortet ska inte vara för liten och alltid använda en dekorativ men läsbar stil i ditt Presentkort design. Ordalydelsen för presentkort bör inte vara alltför blommig och det ska inte finnas några stavfel och grammatiska fel. Kom ihåg att ett presentkort är ett kraftfullt låg kostnad marknadsföringsverktyg och som sådan bör presentkortet design återspeglar image och varumärke i din verksamhet.
Om du har ett litet bageri, konditori eller konditori då det bästa presentkortet design skulle vara att ha en vacker bild av en födelsedag eller bröllopstårta. Alternativt kan du sätta också en bra skiss på en snygg kaka eller bakverk i tilltalande färger på ett hörn av presentkort. Andra väsentligheter som bör på ett sådant presentkort design är att ha ditt företags namn i fetstil, tillsammans med adressen. En tom plats för mottagarna namn och Givers namn, tillsammans med det belopp presentkortet kan lösas in för. Om du har en liten butik eller en frisörsalong, skapa en design presentkort som har en skiss eller bild av en stor designer klänning eller någon del av salongen. Glöm inte att ge en kort beskrivning av den typ av tjänster som tillhandahålls i spat eller typerna av kläder som finns i butiken, på baksidan av presentkortet. Ett presentkort design bör alltid vara unik och personlig, så att människor lockas till det och lockas att köpa dem för deras nära och kära.
Presentkort formgivningsmall
Här är två presentkort mallar som ger dig en uppfattning om hur den bör utformas.
Presentkort
Naomi's Boutique
Fulham Street, 12 Main Street, London
Telefon: 512,321,4653
To ..................................
Från ................................
Presentkort $............Värde

Presentkort
Rachel franska Konditori
Franska konditorier
Fulham Street, 17 Main Street, London
Telefon: 512,326,4951
Presenteras för ..................................
I mängden $................................
Från ...........
Löper ut den ..................

Det var två prov presentkort designidéer som du kan använda för ditt företag. Många gratis presentkort designmallar är också tillgängliga online och du kan använda dem för att göra en snygg design presentkort för ditt företag. Se till att presentkortet design du väljer är snygg och matchar den bild du vill projekt i din verksamhet.