Bästa simulerade diamanter

Original diamanter är mycket dyra och som har en bit av diamantsmycken är en skatt. Utvinning av diamanter från diamantgruvor har praktiserats sedan åldrar. Med enorm tillväxt inom vetenskap och teknik, har processen för utvinning varit improviserade. Människan har upptäckt olika tekniker för att skapa diamanter på konstgjord väg.
Diamanter skapas genom processen att simulering är känt som simulerade diamanter. De är lab skapat diamanter som nära simulerar gnistan och briljans av verkliga diamanter. De är skapade så perfekt att det blir mycket svårt att skilja dem från en riktig diamant. The bästa simulerade diamanter har en karismatisk GLISTER och de finns i flera färger.
Typer av simulerade diamanter
Det är viktigt för dig att veta vilken typ av hög kvalitet simulerade diamanter innan de fick en själv. De bästa simulerade diamanter har en perfekt sammansättning liknar originalet diamanter. De skiljer sig från syntetiska diamanter på grund av variationer i tillverkningsprocessen. Simulerade diamanter har märkliga egenskaper och de har några egenskaper som är gemensamma för riktiga diamanter. Kontrollera vilka typer av bästa kvalitet simulerade diamanter.
The White Sapphire: Den syntetiska vita spinell och safir var den första tillverkades rent magnesium aluminiumoxid simulerade diamanter. De är slitstarka, men har ett lågt brytningsindex.
Glas simulatorer: De var i stor utsträckning under den viktorianska eran och samlades som antika smycken. Det var en mycket populär smycken under den 18-talet. De var benägna att klia på grund av den spegelblanka sammansättning.
Syntetisk rutil: var Diamanten huggen från ren titandioxid och är mycket högre kvalitet, med hög brytningsindex. De marknadsförs som olika diamant färger ha en stark gnista.
Moissanite: Det är en ny aktör i simulerade grupp av diamanter. Det är faktiskt kisel karbid ha en god briljans och brand. De har vissa interna brister på grund av vilken dess kvalitet har avtagit.
Yttrium Aluminum Garnet: Detta är en av de mest framgångsrika olika simulerade diamanter. Även om brytningsindex är ganska lågt, det är fortfarande populärt.
Vilka är de bästa simulerade diamanter
Så vad är simulerade diamanter är nu klart för dig. Nu är frågan "vem gör bästa simulerade diamanter". Det finns många laboratorier experimenterar med processen att göra simulerade diamanter. De försöker öka brytningsindex av kemikalier så att briljansen och gnistra är precis som originalet diamant.
En av de bästa företag som tillverkar simulerade diamanter är den "ryska briljanter". Ryska simulerade diamanter har dom marknaden sedan urminnes tider. Några andra spektakulära sorter Cubic Zirconia, Gemesis och Moissanite. Simulerad stenar safir rosa, grönt, blått, gult utgör bästa simulerade diamant ringar. "Diamond Essence", "Elegante Garnet" och "absolut" är ganska framgångsrika i tillverkning av ett brett utbud av smycken av simulerade diamanter. "Diamond Essence" har vackra samlingar av armband och pendents, översållad med färgglada diamanter medan "Elegante Garnet" och "absolut" är populära bland kvinnor för sina utsökt samling av ringar och öronsnäckor.
Värt att nämna, Cubic Zirconia är ett magasin av fancy smycken. Om du är ivrig att handla för några billiga diamanter, bara gå till CZ butik för den vackra bitar. Gemesis diamanter är tillverkade i ett labb kontrollerad miljö där olika villkor tas om hand för att få en god kvalitet. De kemikalier som de använder har en hög brytningsindex gör ett glamour precis som en riktig diamant. Om du har en vurm för färgade diamanter, bara välja Gemesis. De har underbara samlingar av gult, orange, blå, rosa, röd, etc.
Fyll dina smycken garderob med de bästa simulerade diamanter. De är underbara bit av smycken imiterar riktig diamant. Det är ett perfekt sätt att spara en enorm utgifter genom att köpa riktiga diamanter. Du kan dock göra en investering för livet genom att köpa ett original pjäs för dig själv, 'coz det är redan ett etablerat faktum att diamanter är en flickas bästa vän. Är det inte?