Utomhus Trappor Entreprenad

Oavsett om du behöver för att bygga utomhus trappa för dig trädgården eller däck, är utomhus trappor byggandet en av de svåraste projekten. Men med rätt planering och en bra layout, kan det göras. Utomhus trappor konstruktion är möjligt med en massa olika material som trä, betong, loggar, metall eller sten. Stentrappan i en anlagd trädgård är en mycket attraktiv egenskap och du kan få din lokala murare att bygga den i en dag eller två. Här kommer vi att diskutera olika utomhus trappor planer och hur man bygger utomhus trappor.
Hur man bygger Outdoor Trappor
Om du har beslutat om att göra utomhus stairs construction själv, då det första du behöver göra är att välja en bra utomhus stairs design och besluta om det material du vill bygga den med. Jag skulle föreslå att du väljer en enkel utomhus trappa design som det är lätt att bygga. En enkel utomhus trappor byggt i trä är ett bra projekt att börja med för en nybörjare snickare. Nu nästa steg skulle vara att välja det trä du kommer att bygga trappor med. Några bra virke för utomhus-trappor är cederträ, rosenträ och ek. Om du tycker att träet är för dyrt, då kan du välja en mer rustik design som kan göras med trä omgångar klippt från stora stockar. Denna typ av trä rundor inte är alltför dyrt och ge ditt landskap en mycket gammaldags charm.
Nu när du har ställts helt och har ert material till hands, se till att du har exakta mätningar för dina steg. Låt oss först reda på mer om de delar av en typisk trappa och hur man bygger trappor. En trappa består av stammar, trådar och stringers. Trådar är den övre ytan på ett steg och det är där vi lägger våra fötter. Det måste vara robust nog att stödja vår vikt. Sättsteg är den del av en trappa som är installerat direkt under varje tråd. Stringers är sluttande styrelser som stöder trådar och sättsteg i en trappa.
Nu när du vet allt om anatomi utomhus trappor, låt oss komma till sin mätning. Först måste du mäta den totala ökningen som är det övergripande höjd att trappan måste täcka. För att göra detta, bara låg en bit planka eller kartong från toppen av trappan till landning och mäta avståndet omfattas. Om den totala ökningen av trappan är 64 inches, så du behöver hitta uppkomsten av varje steg samt antalet steg. Så dela 64 med 7 till 7 inches är den typiska ökningen av ett enda steg. Så 64 delat med 7 är 9,14 vilket efter avrundning kommer till 9. Så du ska bygga 9 steg. För att hitta uppkomsten av varje steg, dela 64 från nio steg och du får 7,11 inches som är ökningen av varje steg.
När du har alla beräkningar till hands, dubbelkolla dem och då kan vi gå vidare för utomhusbruk trappor konstruktion. Innan du lägger ut stegen i en 2 x 12 inches mönster, måste du bestämma hur stringers kommer att ansluta den övre delen av trappan. Stringers är antingen monteras under däck, bifogas reglar eller de är knutna till den blockerande placeras mellan reglarna. Stringers ska sedan klippas på längden för att nå inramning.
Att konstruera stringers varumärket slitbanan skårorna med en vinkelhake som har utrustats med trappa mätare. Stair mätare är mycket små mässing armaturer som är fästa på torget, som ger en rättvisande sätt för dig att markera flera identiska skårorna. Clamp ett om trappan spårvidden på torget tungan som är direkt över ökningen av dimensionen. Anslut den andra trappan spårvidd till själva torget vid springa dimension. Nu, placera rutan på 2 x 12 kvadrat inches planka med mätare tryckt mot kanten av brädet och markera trappsteg och sättsteg korrekt. Skjut torget ned och markera alla trådar och stammarna på ett liknande sätt. Skär skåror som du just har markerat med hjälp av en cirkelsåg och avsluta den med en handsåg. Nu trim botten av stringer för en färdig kant.
Skär stammarna till önskad längd av 7,11 inches och fäst dem stringers with trall skruvar. När du är klar installerar alla 9 stammarna, fast alla trappstegen med fler skruvar. Lämna ett ¼ tums utrymme mellan trappstegen. Nu fäster utomhus trappor räcken tillverkade av träplankor genom att skruva dem på plats. Din utomhus trappor konstruktionen är färdig och du kan bets och lack trappan.
Detta är hur utomhus trappor konstruktionen är klar. När du har slutfört denna enkla projekt, kan du prova många fler utomhus trappor idéer och design för ditt hem och trädgård.