Bygga ett hem gym

Ett snabbt tempo liv, där våra planer hålla förändras tillsammans med våra prioriteringar, är det viktigt att hålla sig friska för att hantera några av de saker som kommer i vår väg. Om du vill inkludera resor till gymmet i ett pressat schema ibland är svårt, och att missa vår andel av motion kan leda till hälsoproblem som hotar att störta hela vagnen. Bygga ett hem gym är en bra idé att stanna i form och få din dos av styrketräning och hjärt övningar. Några av fördelarna med att ha ett gym hemma är att du kan träna på en tid som passar dig, använda någon utrustning som du vill och inte oroa sig för åskådare som alltid verkar ha råd om ditt formulär.
Hem Gym Designs
Har du tagit ett beslut att bygga ett hem gym, måste du överväga ett par saker innan du börjar köpa utrustning hemma gym för skivstång övningar och övningar hantel. En av de viktigaste sakerna att tänka är det tillgängliga utrymmet och den budget du vill avsätta för utrustningen. Ställ dina träningsmål och köpa träningsutrustning som hjälper dig att uppnå det. Om du inte anger en budget i början, kostnaden för att bygga ett hem gym kommer att tappa kontrollen över eftersom det finns många utöva utrustning på marknaden som kommer att fånga din fantasi. Som du har beslutat om budgeten ta en närmare titt på det utrymme du har till ditt förfogande och ta dina mått. En vän till mig ignorerade denna aspekt och det slutade med utrustning i sitt garage som bara monteras efter att ha gjort några strukturella ändringar till garaget. Ställ dina träningsmål och har en klar uppfattning om vilka mål du vill uppnå och sedan anges som forskar om utrustning som är bättre anpassat för ditt hem gym workout plan. Om du funderar på hemma gym byggnad för massa vinst, forskningsutrustning som hjälper dig att nå dina mål bodybuilding. När du börjar forska den utrustning försöka få saker som tillåter dig att göra en mängd övningar med en maskin. Om du funderar på att göra lite styrketräning, få en sluttning-nedgång bänk som har kapacitet bencurl, skivstång och hantlar handtag.
Hem Gym Idéer
Om du har begränsade resurser kan du fortfarande ha ett stort gym hemma, eftersom det finns en hel del utrustning på marknaden som gör att du kan träna olika kroppsdelar på en enda maskin. Bygga ett hem gym på en budget behöver bara god forskning och öga på marknaden för rabatter på utrustning. Bygga ett CrossFit hem gym är också något som du bör överväga, eftersom detta gör att du kan göra många övningar. Innehålla en kombination av barbell plåtar och hantlar i ditt hem gym design som låter dig experimentera med olika typer av övningar medan du tränar alla kroppens delar. Om du gillar styrketräning se till att du får vikter som hjälper dig att göra knäböj och bänk rutiner tryck, så att du täcker en full body workout. Kardiovaskulära träningsmaskiner finns tillgängliga på marknaden som ger dig flexibilitet i ditt utrymme och begränsningar budget. Om du är en löpare får ett löpband som kräver minimalt underhåll och om möjligt få tag på ett löpband köpguide. Om du inte gillar att köra få en motionscykel. Välja en stillastående cykel kan vara svårt ibland, eftersom det finns många varianter finns tillgängliga som tillåter dig att justera motståndet. Medicin bollar, hopprep och band motstånd finns några saker som är billiga och ger dig möjlighet att träna olika kroppsdelar och kan vara bra tillägg till din hem gym.
Bygga ett hem gym är inte alls komplicerat allt du behöver göra är lite läxor om den utrustning du behöver och lite introspektion om ditt träningsprogram. Så vad väntar d Planera och bygga egna, för att hålla formen ...