Hösten Blaze Maple Growth Rate

Nämna några av de mest önskade lönn träd och du verkligen inte kan missa lönn hösten branden. Efterfrågan på denna sort är mycket högt, särskilt för plantering i trädgårdar, parker, vägkanter och andra offentliga platser. Som vi alla vet, är en av de fantastiska lönn fakta höstfärg. För hösten bläs lönn är minskningen färg klarröda. Mer information om hösten bläs lönn tillväxt och ytterligare fakta om denna landskapsarkitektur träd diskuteras i kommande stycken.
Hösten Blaze Maple Growth Rate
Om du har flyttat till en ny plats och vill ha lite estetisk träd för ditt landskap design, anser växande hösten branden lönn. I förläggningar plantskola, unga plantor finns tillgängliga, som är 5-7 meter i höjd och lite mer än 7 meter höjd. Denna vackra träd är högt prissatta som det är känt för sin snabba tillväxt. Faktum är att bland alla typer av lönn träd, höst bläs lönn är den snabbast växande sort.
Talar mer om hösten bläs lönn tillväxttakt, landscapers hävdar att det växer med ca 3 meter eller mer i ett år. Detta är definitivt en imponerande träd egenskap värd att nämna, med tanke på att andra lönn sorter växer långsamt, eller i måttlig takt. Med andra ord är tillväxttakten i höst bläs lönn fyra gånger större än det röda lönn. Vad mer har man vunnit titeln som bästa urbana träd många gånger.
Hösten Blaze Maple Fakta
Den intressanta delen med hösten bläs lönn är att det är resistent mot föroreningar, bilavgaser, starka vindar, is skador och sjukdomar. Inte undra på, det är valt för utplantering i kommunen områden. Det kan odlas i en mängd olika jordtyper och är tolerant mot torka, med undantag för ett par månader efter plantering. Fakta om hösten bläs lönn trädplantering diskuteras nedan:
Hösten Blaze Maple Storlek: Höjden av en höst bläs lönn ca 40-50 meter på förfallodagen, medan spridningen av samma cirka 30-40 meter. Med hänvisning till hösten branden lönn tillväxt, är löptiden uppnås inom 10-15 år efter plantering.
Hösten Blaze Maple Seeds: Hösten bläs lönn förökas med hjälp av livskraftiga frön. Dock kan groning av frön tar längre tid. Därför, för utplantering i din trädgård, kan du överväga att köpa plantor (upp till 7 meter höjd) från din lokala plantskola centrum.
Hösten Blaze Maple Leaf: Den ursprungliga blad i grönt, som vänder sig till lysande rött i höstsäsongen. Jämfört med andra lövträd är hösten bläs lönn mindre rörigt för villaägare. Löven faller endast under en viss säsong, det vill säga hösten månader. Därför behöver du inte bekymra dig mycket om städning på gården ofta.
Hösten Blaze Maple Care: En populäraste vägarna trädet kan du förutsäga enkelt den vård som krävs för plantering lönn hösten bläs. Ja, behöver det inte mycket skötsel för att upprätthålla en sund tillväxt. Bästa anpassas i USDA zoner 3-9, föredrar detta landskapsarkitektur träd halvskugga skick och minimal vattning. Blommorna är små och röda.
Hösten Blaze Maple Problem: Även om hösten bläs träd är resistent mot maximal skadegörare och sjukdomar inte existerar några växt problem. Vissa av de rapporterade hösten branden lönn problem tjära fläckar, Verticillium vissna och Fusarium vissnesjuka. Destruktiva skadedjur för denna lönn sort are spindel kvalster, bladlöss och skala insekter.
Så var det om hösten bläs lönn tillväxt och fakta om denna slående vackra träd. Ge den nödvändiga tillväxten kraven och den kommer att växa mycket snabbt. Trädet är krontak enhetlig och det ser bra ut även utan att ändra form. Kort sagt är det ett perfekt prydnads träd för trädgårdsälskare, som har mindre tid att ta hand om sin trädgård träd.