Betonggolv Cleaner

Betonggolv är populärare bland husägare i dessa dagar. Betong är en elegant, dekorativa och lätt att installera typ av golv alternativ. Det är skälet till att de är mycket "i efterfrågan" på slutar i inredning. Betonggolv är ekonomisk och viktigast är lätt att underhålla. Därför gjorde alla typer av betonggolv som färgas betong, betong, förseglade betong och polerad betong är lika populära bland klasser, liksom massor. Det enda du behöver tänka på är att ta hem bästa betonggolvet renare för periodisk rengöring av denna vackra typ av golv.
Bästa Betong Floor Cleaner
Bortsett från damm, matta lim, fläckar vatten, djur fläckar urin, kakel mastix, täta, fläckar rost, märken krita, droppar färg, är några saker som tar bort skönheten i ett betonggolv. Det bästa du kan göra är, att hitta de bästa interiör konkreta renare och bibehålla utseendet på din betonggolv. Om det är en oförseglad betonggolv, då först sopa lösa smutspartiklar och rengör golvet med en kraftfull hemmagjord rengöringsmedel. Du kan använda saker som flytande diskmaskin, borax, vinäger vattenlösning, citronsaft, trinatriumfosfat (TSP), väteperoxid, etc. för att rengöra hårda betonggolv fläckar. Du kan också använda kommersiellt betonggolv tätningsmedel så att skönhet och hållbarhet betonggolv kan upprätthållas. Men rengöring av golv på daglig basis är det bästa du kan göra, för att säkerställa största möjliga renlighet omkring dig.
Garage Betong Floor Cleaner
Mestadels blir svaga fläckar rengöras med rengöringsmedel som bikarbonat och väteperoxid. Men om du söker ett garage golv renare att kringgå de hårda fläckar av olja och fett, kan den behöva lite av ett hårt arbete. Många föreslår att sprida "kattsand" på fett och olja ansamlingar för att bli av sådana fläckar. Kitty kullen absorberar så hårda material. Om fläckarna fortfarande, då kan du bara använda följande recept och göra en kraftig renare golv betong hemma. För detta, kombinera ¼ kopp alla ändamål, låg skummar renare + ½ liter kallt vatten + 1 dl ammoniak. Blanda väl och sedan tillämpa på garage golv med en svamp mopp. Sedan tvätta den med kallt vatten och upprepa proceduren om fläckarna kvarstår. Men se till att använda gummihandskar och ansiktsmask under rengöring av golv, och utföra renare beredningsmetod i en väl ventilerad plats.
Stained Betong Floor Cleaner
Rengöring färgade betonggolv kan vara en tuff uppgift, om god skötsel borrar inte första gången utföras. Från den tidpunkt då golvet är, placera en walk-off mattan Vid varje ingång som leder till det färgade betonggolv. Mattan kommer inte bara att hindra dammpartiklar men det kommer också förhindra grus formation. Kontrollera att mattan, som du använder, är lika bred som dörren till att lokaler. Du måste också sopa golvet dagligen och rengör spill så fort de händer. Du kan använda ett neutralt rengöringsmedel för detta, på en daglig basis. Du måste också undvika att använda band och klistermärken på det färgade betonggolv, i syfte att öka dess hållbarhet. Du kan ansöka golvbeläggning (akryl eller uretan) på golvet, så att den ursprungliga skönhet golvet varar längre. Dock alltid undvika att använda rondeller, högtryckstvättar produkter och hög-alkaliska rengöringsmedel på färgade betong.
Vissa kommersiella betonggolv renare märken som du kan överväga är: V-Scrub HD Industrial Betong Cleaner, ReKrete Waterless Betong Cleaner, Gel Stripper, Butterfield Color Cleaner, Eco-varor, L & M Construction Chemicals, WR Meadows, Bio-Clean av Nox-Kreta Products Group, SureCrete Design Products, PROSOCO, Clean-N-Etch Betong Etsning Solution, Olja Fläckborttagning (OSR), etc. Ja, som jag sade tidigare, är regelbunden rengöring av betonggolv ytterst viktigt att se längre skönhet i din betong golv. All lycka!