Hur veta om han älskar dig

Han älskar mig .. han älskar mig inte .. han älskar mig .. Han älskar inte .. han älskar mig .. ja! Det var hur Sarah brukade tillbringa hela sin dag från det ögonblick hon började dejta David. Hon älskade honom, men hon var inte säker på om han delade samma känslor som han gjorde. Så hon började efter den stora gamla sättet att veta om han älskade henne eller inte, plockning kronbladen på blommorna och sedan komma till en slutsats.
Ladies, detta är det 21-talet och du borde veta bättre än att plocka ut blomblad bara veta om han älskar dig. Använd din makt observationer, använd ditt sunda förnuft, för att förstå om han är något för dig eller inte. Så du är förmodligen undrar hur man vet om han älskar dig. Nåväl, det finns vissa tecken och åtgärder på den del av killen som kommer att visa om han älskar dig. Jag vet att du är ivriga att veta vilka dessa tecken är så att du kan kontrollera om killen du är dating för närvarande älskar dig eller inte. Så utan att slösa någon tid, låt oss gå vidare och se hur man berättar om en kille gillar dig.
Hur veta om han älskar dig eller inte?
Medvetet eller omedvetet, när en kille är kär i dig, är han skyldig att ge dig vissa tecken som du kan förstå att han gillar dig och att han menar allvar med ditt förhållande. Här är några av dessa kännetecken och upplysningar om sin kärlek till dig. Så kära, se upp för dessa "tycker han mig tecken" och vet hur din kille känner för dig.
Jag ringde bara säga ...., Om en kille kallar dig utan anledning och bara talar om vad han gjorde hela dagen, frågar om din dag, berättar om slumpmässiga foder, eller för något som du vet att han vet bättre än du. Han är bara ute efter en ursäkt att vara med dig, att prata med dig och inget annat. Detta är en punkt som talar om hur du veta om han älskar dig.
Kan inte slita blicken av er, Antag att du är på en fest och killen som du gillar är också där. Ni står på avstånd, när du känner att någon tittar på dig. Du vänder dig och ser det är han stirrar på dig. När man tittar på honom, han ser bort men inte innan du kan se den söta, leende spelar på läpparna. Killen som verkligen älskar, kommer alltid att försöka ta reda på sätt att stjäla en blick på dig utan att du inser det. När han vet att ni har sett honom, flyttar han sina ögon. Ett definitivt tecken som besvarar din fråga hur man vet om han gillar dig.
Han minns viktiga datum, Var det din födelsedag, eller dagen för din första kyss, eller dina tre månader årsdag, om han minns det och får dig ett jubileum gåva eller födelsedagspresent, då lita på, han är galen i dig och kommer att göra vad som helst bara för att behaga dig. Men bara en varning här. Om han glömmer dagen, ska du inte gräma tänka att han inte älskar dig och att du inte är viktiga för honom. Män har en tendens att glömma datum. Det är deras vana. Så en äkta relation råd för kvinnor i världen är över att om han glömmer några viktiga datum, försöka förbise det eller bara påminna honom om en vecka i förväg om den stora dagen.
Överraskning! Överraskning!, Det är inte din födelsedag, det är inte heller din årsdag. Men ändå, han får du några presenter eller tar dig ut för en överraskning middag. Detta tecken kommer att besvara din fråga om hur man vet att han är i dig. Poppar överraskningar i ditt liv är ett definitivt tecken på att han älskar dig. Ibland kunde han skriva en poesi för dig, kanske ett kärleksbrev eller kanske han tillägnar en låt till dig och skriver några sång för dig (om han kan skriva en låt). Alla dessa visar att han älskar dig och att han vill ha dig.
Några små Little Things, dra ut stolen för dig, stå upp när du kommer in, aldrig hålla dig väntar, öppna dörren för dig, beter artigt med dig oavsett var du är, hjälper dig även om du inte har bett om it, stängs av hans telefon när han är med dig, lyssnar på allt du säga med fördjupad uppmärksamhet, bekänner sina känslor (som en kille hardly gör), håller gör att du känner speciell hela tiden, ger dig smeknamn, etc, alla dessa är tecken på att besvara din fråga om hur man ska veta om han är något för dig. För kul skull, kan du också spela några hur man berättar om en kille gillar dig frågesport med dina vänner.
När du läser denna artikel, behåller namnet eller bilden dyker upp i ditt sinne, göra dessa saker, det är killen för dig, en som verkligen älskar dig. Så nu vet du hur man vet om han älskar dig. Så håll bort de blommor och försöka återkalla de händelser, de stunder du hade med din kille. Är han så här, eller är han bara leker med dig? Om han är inget som detta, så ge honom en chans. Han kanske bara inte kan uttrycka sina känslor på rätt sätt. Nästa vad du gör ... är upp till dig. Det är en stor sak att veta att den man som du älskar av hela ditt hjärta, älskar dig på samma sätt eller kanske ännu mer. Det är en bra känsla ... att vara kär, sann kärlek!