Popcorn Tak Texture

Popcorn tak konsistens och väggar var mycket populära för ett par decennier sedan, och betecknade chic och elegant inredning. Om än inte lika populärt nuförtiden, många människor tror att det är en bra sätt att lägga till ett intressant inslag i platt tak. Denna form av texturerat tak är lätt att applicera själv, även om dess underhåll kan vara lite svårt. Som ges här är metoder för att tillämpa en popcorn textur tak, reparera det, och ta bort den när det behövs.
Hur man ansöker Popcorn Tak textur; Innan du börjar tillämpningen av popcorn tak textur, se till att du bär rätt skyddsutrustning för att hindra dig från att bli kvävd i damm och färg. Overall, handskar, skor, huvudbonader och skyddsglasögon, alla bidra till höger klädsel när det gäller hur man startar ett målningsarbete. Dessutom placerar stora plastskivor på golvet, så att droppande färg lämnar dem påverkas. Om du inte måla dina väggar, sätta upp plastskivor på väggarna också. Med denna förberedelse i förväg, är det nu dags att tillämpa popcorn taket konsistens. , Om ditt tak har nyligen tillämpats drywall gips, tillämpa ett lager drywall primer innan du börjar måla är viktigt. Dessutom, om ditt tak är av en annan färg, applicera ett tunt lager vitt tak måla på den. När det är helt torrt, är du redo att gå vidare och tillämpa popcorn konsistens. , A popcorn textur mix är lätt tillgänglig på marknaden, har förberedelserna förfarande för vilket nämnts på det. Tillsätt hälften av vattnet du har blivit ombedd att använda för att förbereda blanda i hinken, och lägg hälften av blandningen i den. Rör det bra. Du kan behöva en maskin som drivs tvångsblandare för detta ändamål. När denna kombination är klar, tillsätt resterande beloppet på mixen och vatten, och avsluta förberedelserna. Samstämmigheten i blandningen skall enligt de anvisningar som tillverkaren tillhandahåller. , Använd en textur behållare för att skapa önskad konsistens. Häll mängden mixen som rekommenderas av tillverkaren. , Efter inkoppling av elektriska konsistens sprutan också känd som en popcorn tak spruta, först spraya en liten mängd av färgen på en bit kartong, för att kontrollera konsekvens och om det är den typ av textur du vill ha. , Starta processen med popcorn textur ansökan i ett tunt, jämnt lager. När du har slutfört processen för hela taket, låt det torka. När torr, applicera ett till lager för att säkerställa att hela taket ser ännu. ; Processen med popcorn textur ansökan är nu klar. Gå vidare och ta itu med uppgiften att måla popcorn taket. Du kan också ta en titt på denna process för rengöring popcorn tak, eftersom det är en något knepig uppgift.
Hur reparera Popcorn Tak textur; Reparera en popcorn textur tak är något svårt, som skillnader i konsistens är synligt när du försöker reparera en viss patch. Dessutom måste du attackera den grundläggande orsaken till de skador på ditt tak (exempelvis popcorn tak asbest i vilket fall en professionell måste hantera reparation och flyttning), annars reparationen kommer bara vara tillfällig. , Om det finns ett hål eller en spricka i taket som måste repareras, så du måste först fylla upp hålet med en gemensam förening innan du fortsätter med reparationen. Om det är en vattenläcka, måste du först ta hand om det innan du reparerar taket. Else, tillämpa en primer innan du reparera taket, så att torrlägga läckande området. ; Använd sandpapper för att skrapa runt det skadade området och ta bort den omgivande vävnad. Använd en primer på området för att förbereda den för en uppfräschning. , För ett litet område, är det lättare att använda en roller pensel än ett popcorn tak spray. Skaffa rätt färg matchning för taket. Förbered blandningen enligt den struktur som redan råder på den. Precis som i fallet med att applicera färska popcorn textur, först prova blandningen på en bit kartong. ; Tillämpa Slutligen texturen på det skadade området. Om det är nära en vägg, se till att väggen är täckt för att förhindra att måla från att påverka den. , Se till att strukturen liknar den omgivande struktur. Förvara inte måla över det, slutar efter cirka två minuter. Efter det torkar kolla om det stämmer överens med området runt. Måla den del om det inte. , Hur man tar bort Popcorn Tak textur; Om du är sjuk av dina popcorn tak, förnya din inredning, då är det dags att börja arbeta och ta bort textur i taket. Popcorn tak avlägsnande är en enkel uppgift som du kan göra själv. För detta måste du ta bort möbler från rummet, täcker väggarna och strömbrytare, och använda skyddsutrustning precis som du hade blivit ombedd att samtidigt tillämpa popcornen konsistens. Slutligen för processen att avlägsna, kan du hänvisa till den här artikeln om att ta bort popcorn taket.
En popcorn konsistens tak kommer att pågå så länge du tar väl hand om den. Självklart, om du bara vill göra sig av med den, sedan ta bort den och välja en mer modern stil är din bästa insats.