Hur man blir en scen Kid vid ung ålder

Så, vill du vara en scen barn? Tips nummer ett - inte någonsin berätta för andra att du är en scen unge. Låt dem etikett du en scen barn själva. Men hur de kommer att göra det när du inte har samma attityd, dressing känsla och intressen som av en scen barn? Tips nummer två - fake it! Japp, om att vara en scen barn inte kommer naturligt för dig, är det enda alternativet du har att kopiera scen ungar som du ser omkring dig själv.
Om du vill veta, Vad innebär det att vara en scen barn?, Ligger svaret i deras särskiljande utseende och attityd. Scen barn är högljudda, självsäkra och tror på att ha en bra tid. De är på alla prominenta sociala nätverk och göra hundratals vänner som är online. Deras make-up och dressing mening skiljer sig mycket från den vanliga tonåring mode. Så om du funderar på, Hur vara en scen barn vid ung ålder?, Så här är några praktiska tips för dig på samma.
Tips om hur man blir en scen Kid vid ung ålder
Kläder, Scene Kids Wear mest åtsittande t-shirts och skinny jeans. Så när du går handla kläder, ha detta i åtanke. T-shirts bör ha saker som någon form av formulering eller grafiskt tryck eller serie om dem. Svart och vitt är de mest populära färger för scen kläder så inkluderar massor av vita och svarta t-shirts i din garderob. Jeansen kan vara den vanliga blå färgad eller du kan även välja andra ljusa färger beroende på ditt val. Om du gillar att experimentera, så kan du överväga att få en vit och svart färgade jeans. Var särskilt uppmärksam när du handlar för skor. Satsa på olika slag såsom brickor, skåpbilar, lägenheter etc. som går bra med dina jeans och t-shirts.
Make-up; Om du är mycket ung, är det bättre att undvika för mycket smink som kemikalier i den kan påverka din ung hud. Att få se scenen grabben, vad du kan göra är att istället för läppstift, går in för läppglans. Scene kids göra tunga ögonmakeupen med massor av mascara, ögonskuggor och trosskydd öga. För att göra dina ögon sticker ut, kan du investera i ett öga surra locktång istället. Applicera vaselin på ögonfransarna innan curling som det kommer att ge dina fransar ett mycket tjockt utseende. Och när du blir lite äldre, säger efter två tre år kan du använda de idéer scenen smink och börjar experimentera med neon eyeliners, foundation, rouge, läppstift, mm
Frisyr, Scen barnen har en typisk frisyr som innebär massor av smällar och lager. Du kommer att behöva gå till en stylist för att få en sådan frisyr. Bär ett foto av en scen barn med dig och visa den för stylist så att hon vet precis vad du vill. När du har frisyr du vill, du kan styla scenen håret vilket sätt du vill med hjälp av hårspännen, rosetter hår, hårförlängningar och hårspray.
Tillbehör, om du är riktigt unga, är det en möjlighet att dina föräldrar kanske inte håller med dig att sätta på make-up. Om så är fallet, då detta tips om hur man blir en scen barn vid ung ålder kommer definitivt rädda situationen. Be dem att få dig massor av tillbehör istället! Jag är säker på att de inte skulle ha några problem med detta. Så, sätt igång och handla örhängen, halsband, armband och tiaror. Scene kids alltid bära ljusa färgade chunky smycken, så se vad du väljer är högt och ljust också. Det finns några märken som har kommit upp med en smyckeskollektion särskilt för scen barn, så om du kan få tag på det, kommer det att spara mycket tid att välja tillbehör.
Attityd;? Om du vill veta hur man blir en scen unge, då det bästa sättet att göra det är att avspegla den i din attityd. Även får scenen barnen klä på olika sätt men en sak är gemensamt för dem alla. De visar enorma förtroende för det sätt de gå, prata och interagera med andra. Och att vara säker på något sätt innebär att man måste vara elak mot andra eller få andra att känna små. Du kan vara säker och samtidigt vara mycket trevligt för andra. Så, utveckla denna typ av hållning för att vara en sann scen unge.
Musik, utveckla ett intresse för rockband. Lyssna till indie musik, sånger techno och screamo musik. Samla så mycket information om dessa typer av band som du kan och dela den med andra scen barnen i din skola. Detta kommer att hjälpa dig att få accepterat bland scenen publiken.
Online-närvaro, att vara en scen barn, måste du göra din röst hörd på Internet. Så, skaffa dig ett konto på den populära sociala nätverkssajter. Om du är för ung, diskutera det med dina föräldrar först. Post så många bilder av era online som du vill i olika poser. Men innan gör det se till att den sociala nätverkssajten är tillräckligt säker. Om du inte vet om det be dina föräldrar att hjälpa dig att hitta det. Dessutom får du inte publicera dina bilder på någon random hemsida, eftersom det kan visa sig vara farliga.
Låt oss hoppas att du nu vet hur man blir en scen barn vid ung ålder. Lagen trygg, ha roligt, slitage högt kläder och följa alla ovan nämnda tips och ganska snart andra barn kommer att börja hänvisa dig som en scen barn.