Blommande Vines

Var det väggar, terrass, tak, staket, eller pelare, är de verkligen kommer att se vacker med blommande vinstockar tvinnat runt dem. Den förvandlar den vanliga objekt till en sak av skönhet. The hållare, väggar, spaljéer och pelare täckta med vinstockar fånga uppmärksamheten och förbättra utseendet på ditt hus. These vinstockar är en viktig del av blommor trädgårdar och är kända för att locka kolibrier och fjärilar. Om du planerar också att plantera flowering vinstockar, då är det lämpligt att veta att det är två grundläggande typer och idealisk region eller zon växa en viss flowering vinstock.
Flowering Vine zoner, inte alla de blommande vinrankorna kan överleva i alla väder. Så har USA skapat en karta som anger särskild zon för varje vinstock. Varje zon indikerar en idealisk temperatur för att växa för en viss blommande växt. Dessa zoner är numrerade och tilldelas olika färger. Till exempel, blommande vinstockar zon 5 visar, att en temperatur av detta område är -20 till -10 grader Celsius och är lämplig för klematis och Boston Ivy, etc. Temperaturen på blommande vinstockar zon 7 är 0 till 10 graders Celsius och är lämplig för trumpet vinstockar och klättring lilja. Blommande vinstockar zon 9 visar att temperaturen i denna zon är 20 till 30 grader Celsius och det är perfekt att växa Hydrangea och vildvin. Zonen Kartan är baserad på medeltemperatur, så du kan välja från vinstockar utanför din zon om du är närmare den zonen. Till exempel, om anläggningen rekommenderas för zon 3 och du är närmare zon 4 kan du odla fortfarande att vinstockar efter temperatur.
Flowering årliga Vines, dessa är bäst blomma vinstockar för skugga, eftersom de växer optimal längd och storlek i en säsong. De är också den snabbt växande flowering vinstockar. Så, för långsiktig och snabbare tillväxt, årliga blommor är de bästa när de växer upp till 20 meter under en säsong. De inte intar väggarna ordentligt. Moon blommor, kopp och fat, hyacint bönor, Morning Glory, sötpotatis, humle är några av de årliga blommande vinstockar. Du måste skugga rötterna och ge solljus till toppar, som möjliggör snabbare tillväxt av vinstockar.
Morning Glory: Morning Glory producerar blommor i olika färger men den vanligaste färgen är blå. Det är blommor har unika egenskaper. Blommorna öppnar i gryningen och stänger när det är mycket soligt. Det kräver ett staket eller lyktstolpe som stöd att växa.
Black Eyed Susan: Den blommar vanligen på sommaren. Den producerar mörkt gult och djupa blommor orange färg. Halsen av dessa blommor är mycket mörkt och så de fick namnet, Black Eyed Susan. Du kan forma denna blomstring vinstockar enligt ditt val.
Cardinal Climber: Det är återigen en av de årliga flowering vinstockar, som blomstrar på somrarna. Den producerar rörformiga blommor som är mörkt röda, rödbruna, och Crimson i färg. Dessa ljusa färg blommor är säker på att locka fåglar och fjärilar.
Flowering Perenn vinstockar, Perenn vinrankorna växer kontinuerligt i varje säsong. De ökar i längd, storlek och blomma varje säsong. Ornamental sockerärtor, passion vinstockar blomma, röda löpare, klematis, blåregn, jasmin, liljor, etc., är några av de blommande perenna vinstockar. Dessa finns i olika starka färger, såsom mörkblått, djupröd, flashig vit och lila, etc. Perenna vinstockar kräver jord rik på näringsämnen för att växa på ett sunt sätt. Deras rötter måste också vara skuggad från de skarpa solljuset.
Clematis: Det är en av de vanligaste och mest populära vin. Clematis är intensiv, vacker och levande. Den finns i otaliga nyanser och former och kan gel väl med någon form av tema trädgård. Du kan också odla den i spaljéer på balkongen. De fungerar säkert som ett ögongodis för alla.
Honeysuckle: Honeysuckle vinstockar är en av de vackraste klättring flowering vinstockar. Du kan också använda den som trumpet blomma vinstockar, eftersom det har trumpet formade blommor. Den producerar brett utbud av blommor färger i kombination med unika dofter. Det är också utrustad med röda och svarta bär.
Jasmine: Common jasmin är en annan klassiker flowering vinstockar. Den växer i allmänhet som buske med visst stöd. Den har en otroligt behaglig doft. Vintern jasmin är återigen en av de tuffaste vinstockar, som kan bära hårda kalla vindar.
Efter att ha läst denna information på blommande vinstockar, kommer du inte håller inte med mig om jag säger, varför bara se bilder av blommor när man kan ha en eller massor av dem i ditt hus eller trädgård. Så, gå vidare och vaknar trädgårdsmästaren i dig.