Hem rättsmedel för loppor i House

Loppangrepp i huset är ett vanligt problem för många djurägare. Detta gäller särskilt om du bor i ett område där klimatet är varmt och fuktigt. De går in i huset Åka snålskjuts på den tjocka päls av din gulliga husdjur. Inom en kort tid kommer du att hitta dessa små bruna, vinglösa insekter i varje skrymsle och vrå av ditt hus. Detta eftersom de förökar sig i mycket snabb takt. Detta är inte bara ett irriterande problem, men kan ha en negativ effekt på hälsan hos husdjur och människor som bor i huset. Dessa parasitiska insekter livnär sig på blod sugs upp från människor och djur. De fungerar också som bärare av många allvarliga sjukdomar. Om du frågar mig hur man kan bli av loppor i huset utan att orsaka någon skada levande varelser, så skulle jag säga att det säkraste sättet är att genomföra en enkel och säker hem botemedel mot loppor i huset. Här är några alternativ att välja mellan.
Hem rättsmedel för loppor i House
Att bli av loppor i huset är en stor utmaning. Du måste eliminera dem inte bara från ditt hus utan även från ditt husdjur kropp. Några användbara hem rättsmedel för loppor i huset ges nedan:
Använd en dammsugare: Detta är ett utmärkt sätt att plocka upp loppor från golv och mjuka tyger som sällskapsdjur sängkläder, kuddar, mattor, draperier etc. För bättre resultat kan du lägga till några malmedel i dammsugarpåsar. Ägna särskild uppmärksamhet åt alla de områden där dina husdjur besök oftast. Denna rengöring jobb bör upprepas ett antal gånger i veckan. Dammsugaren påse kan innehålla leva loppor. Därför bör det tas omhand av utanför huset.
Ansök koksalt: Tabell salt är en mycket säker men effektiv hem rättsmedel för loppor i huset. Strö en generös mängd koksalt under mattor, stoppade möbler och andra sådana mjuka tyger och låt det stå på dessa ytor för en dag. Detta görs för att få bort ägg från loppor som är kvar efter dammsugning av huset. När loppägg kommer i kontakt med salt, torka de upp. Således loppor bli dödad innan de ens kläckts.
Tvätta Pet Sängkläder: Att rensa upp i PET sängar grundligt, använda varmt vatten och tvättmedel. Du kan också tvätta kuddar, mattor scatter och alla sådana poster som ditt husdjur älskar att använda på samma sätt. Lägg sedan dessa saker under direkt solljus för torkning. Loppor kan inte tolerera värmen från solen alls, och om det finns några levande loppor som fortfarande är fast i tyger, de kommer att dö.
Rengör dina husdjur: Det finns flera hem rättsmedel för loppor och fästingar som överlever på ditt husdjur kropp. Förbered en blandning av hett vatten och citronsaft och tillämpa den på olika delar av ditt husdjur kropp. Citronsyran i blandningen kommer att döda loppor. Du kan tvätta ditt husdjur kropp med en speciell loppa schampo gjort av eukalyptusolja och diskmedel tvål. Efter dessa loppor behandlingar, mata dina husdjur vitlök regelbundet. Som ett resultat skulle en illaluktande lukt få utsöndras genom huden på djuret, som loppor och fästingar inte kan tolerera. Således befintliga loppor kommer bli dödade och ytterligare ett angrepp från insekter kan förhindras också.
Varje hem botemedel mot loppor i huset som vi har diskuterat i den här artikeln är ganska lätt att följa. När du har blivit av loppangrepp i hemmet, måste du hindra dem från att komma tillbaka. Eucalyptus bladen visar sig vara mycket gynnsamt för loppa kontroll. Sprid dessa blad överallt för att förebygga loppor från att komma in i huset. Kokande eukalyptus i vatten och använder detta vatten att bada ditt husdjur har också visat sig vara ett bra botemedel mot angrepp av loppor och fästingar på ditt husdjur kropp. Så om du märker att ditt husdjur lider av ett fall av fästingar eller loppor, använda ovanstående huskurer och bli av med problemet.