Vampire Eye Kontakter

Ända sedan Twilight Saga kom till, har populariteten av vampyrer har återupplivats, så mycket att det finns temafester, kostym parter, Halloween-fester, alla baserade på vampyr tema. I ett sådant fall, vem kan glömma Cullen familjen, ögon varje medlem blir mer framträdande och levande än den andra. Naturligtvis var det Edward Cullen, med djupa gyllene ögon när mätta som långsamt förvandlas till becksvart färg när törstar efter blod, att inte tala om förändringar i beteende i samband med denna ögonfärg omvandling. Då fanns Volturi, vars genomträngande crimson ögon utstrålade sådan terror i dem som var tvungna att titta dem i ögonen. Vilken typ av vibe du vill ge ut, det finns vampyr öga kontakter (även populär som teater kontaktlins) för var och en av er, från det lugna Edward Cullen, till skräckinjagande Volturi.
Välja Linser Vampire Kontakt
Den typ av effekt du vill skapa på din åskådare kommer att bestämma färger vampyr ögat kontakter du köper. Vanligtvis dessa galna färgade kontaktlinser som är avsedda att skapa en vampyr som ser omfatta hela eleven snarare än öka den naturliga färgen på dina ögon, gör som dekorativa färgade kontakter. Det finns också linser som täcker endast pupillen, liksom de som kan täcka hela ditt öga, inklusive den vita delen. Dessa kallas linser sklera stil. Ges här är en lista över de färger och stilar av dessa kontaktlinser, som hjälper dig att bestämma vampyr utseende och vibe du vill utstråla. , Pitch Black: Ett blodtörstiga Edward Cullen porträtteras det öga som färg, och om detta är den typ av bild du vill skapa, gå vidare och skaffa dig ett par kolsvart färgade kontaktlinser. För en djupare effekt, prova linser sklera stil i denna. Oroa dig inte, kommer din syn inte ändras, men du kommer fortfarande att kunna skrämma The Living Daylights av dina vänner och bekanta. ; Topaz / Amber: För en lugnande, lugn och samlad vampyr, är denna färg perfekt. Återigen, återgår till Edward Cullen, var detta den ögonfärgen han bar när hans törst efter blod hade mätta. Uppenbarligen var det lättare för honom att tänka med en rak sinne då och det är då han blev den charmiga vampyr, som varje kvinna vill mirakulöst möter någon gång i livet. , Röd: Inte bara Volturi, var röd också ögonfärg av den berömda Dracula, och en annan mycket populär karaktär från Twilight saga, Laurent. Vampyren som såg inga ytterligare och festade på rena, varma blod från människa, Dracula, bar dessa dödliga röda ögon. Laurent å andra sidan, var en blandning av gott och ont. Gå på och sport ditt val av röda, och göra det en natt för alla på din fest att minnas. ; Vit / Pale Blue: Vit är en annan berömd ögonfärg som har förknippats med onda varelser och andar. För en mer slående och ont ser ut öppnar för vit färgade kontakterna med en svart ring runt kanten. Om du tror att vita är för uppenbart, är en ljusblå också en passande färg för alla er vampyrer där ute. , Glow in the Dark: Naturligtvis, för du bara bär enkla färgade kontaktlinser är inte tillräckligt, och du vill ta din vampyr ser till en helt ny nivå. Varför inte då prova en väldigt stor mängd självlysande kontaktlinser som nu finns på marknaden. Gör ditt val från olika färger de har att erbjuda, och charm din publik. , Andra typer av färgade kontakter som du kan bära ut som vampyr öga kontakterna innehåller vit hypnotic spiraler, den berömda katten kontakter öga och andra kontakter som har djävulskt tryck på dem som röda kontakter som gör dina elever ut som stänkte blod, för att skapa din egen version av en charmig ändå ond vampyr. Kom också ihåg, att när du bär dessa linser, särskilt för att emulera din favorit karaktär, bör resten av din klädsel falla på plats. Kom i verkliga karaktär att dra bort din vampyr ser med elegans.
Tips att hålla i åtanke när du väljer Vampire Eye Kontakter
Även om dina kontakter är tillfälliga och du idrottsliga dem helt enkelt av hänsyn till roliga och spännande, finns det några viktiga tips som du bör ha i åtanke när de köper och bär vampyr öga kontakter. ; Vill köpa vampyr kontaktlinser, måste du ha ett giltigt recept från en auktoriserad optiker. Det kostar ingenting, och kommer att hålla dig på den säkra sidan om per chans, något skulle gå fel. , Alltid köper färgade kontaktlinser från en tillförlitlig källa. Även om det kan vara frestande för dig att plocka upp de billiga kontakter vampyr öga som du såg på loppmarknad eller i kostym butiken du köpte din outfit från, är det alltid säkrare att köpa dem från någon som har laglig rätt att handla med linser och har det kunnande att göra det. Du vill inte riskera säkerheten för dina ögon enbart på grund av lätt köpa linser utan recept, vilket är i varje fall inte tillåtet. , Det finns flera butiker på nätet som hjälper dig att ta ditt pick från de typer av vampyr ögon kontakter som du vill välja mellan. Dessa kommer att kräva ett giltigt recept för inköp, även om linserna du väljer inte är avsedda för synkorrigering. ; Precis som alla andra par linser, din vampyr öga kontakter kräver ordentlig rengöring och vård. Du får helt enkelt inte behandla dem på ett slumpartat sätt och sätta dina ögon med risk för en infektion eller någon annan kontakta problem lins. ; Med all denna information om vampyr öga kontakter, bör du inte ha några problem att hitta dig själv en stor par, och emulera din favorit karaktär, eller skapa din egen unika karaktär vampyr att människor kommer att svärma under en lång tid framöver. Lycka till!