Hemlagad Lotion

Du har fått en dyr lotion från marknaden för din hud. Men vet du hur många kemikalier det innehåller? Dessa kemikalier kan skada din hud och att de kanske inte passar alla. Så varför slösa dina pengar på alla dessa kemiskt behandlat krämer när du enkelt kan göra några hemgjorda lotion för dig själv och din familj. Det finns trots allt finns inget som naturlig hudvård och dessa krämer är naturliga, och så de inte kommer att skada huden och även ficka nypa att göra dessa krämer, är inte mycket. Så, låt oss ta reda på hur man gör hemmagjorda krämer.
Enkel Homemade Lotion Recept
Hemlagad lotion gör inte så mycket användning av kemikalier. De använder naturliga oljor som olivolja, mandel, avokado, etc. Du kan också göra olika hemgjord och krämer enligt din hudtyp. När man gör lotion, kom ihåg att om du har torr hud, då är det bäst att du använder oljor som olivolja eller sesam. Både behålla den naturliga fukten i huden. Så om du har torr hud, se till att lägga till någon av dessa oljor i receptet. Om du har normal eller fet hud, då är det bättre att du undvika att använda mycket olja i din hemgjorda lotion recept. Använd oljor som är lätta, såsom jojoba eller avokado. Dessa oljor reglerar talgproduktionen, alltså att hålla din hud mindre fet. Så, när du gör lotion lägga till dessa oljor om du har normal till fet hud.
Torrt ansikte och händer? Inte mer!; Så, nu när du vet vilken typ av olja du ska använda i hemmagjord body lotion och krämer, låt oss nu se några av de hemgjorda hand och kropp recept lotion. Ett recept som jag skulle vilja dela med dig, vars ingrediens är mycket vanligt, är där du ska blanda glycerin och rosenvatten och du kommer att ha den bästa handkräm gjort hemma! Våra händer tenderar att bli väldigt torr på grund av alla de sysslor som vi gör. Så efter att du har arbetat med tvål eller andra kemikalier, om du masserar i denna lotion, så kommer dina händer vara mjuk och smidig. Detta är ett enkelt recept, som alla kan göra hemma och spara, som det säkert gör för det bästa lotion för torr hud. Men, är det lämpligt att bära handskar när du arbetar med tvål eller gör några hushållsarbete eftersom som de säger, är bättre att förebygga än att bota!
Enkel hemgjord lotion, finns ett annat recept som du kan prova hemma. Bara ta lite olivolja (om du har torr hud) eller jojoba (om du har fet hud), vatten och riven bivax. Du kan ta en kopp var och en av ingredienserna. Först över medelhög värme, varmt vatten. Sedan blanda ihop vaxet och oljan och lägg den i en kopp och placera koppen på varmvatten. Håll den tills vaxet smälter. Nu igen, koka två koppar vatten och lägga till den i vax och olja blandningen. Se till att de hopkok ser ut som skummad mjölk. Rör om och låt det svalna. Nu är din naturliga och bästa body lotion är klar. Wasn't så enkelt? Inga kemikalier används, spenderade inga pengar!
Mjölk är den bästa, ett annat hemgjorda lotion som du kan göra är med mjölk. Visste du att mjölk är en av de bästa hemgjorda lotion. Den vackra egyptiska drottningen, Cleopatra, som används för att ta ett bad mjölk för att få strålande hy. Mjölk är verkligen bra för torr hud. Ta bara lite mjölk och blanda lite salt i den och sedan blöta händerna. Massage dem med detta lotion och du kan känna skillnaden. Mjölk och saltlösning är mycket bra för peeling huden på händerna. Prova det och kolla upp det själv om du inte tror mig.
Honung för slät och mjuk hud; När det gäller hudkrämer, det finns inget som honung. Om du blandar en apelsinjuice med 2 tsk honung och sedan gnugga den på torra och nariga händer, då något liknande. Det kommer att göra dina händer mjuka och smidiga. Eller en blandning av banan, lime, smör och honung, gör för vissa mycket god hemlagad glass och lotion.
Bli av Tan, många människor, främst flickor, lider av problemet med solbränna. Tanning är bra, men för mycket solbränna är dåligt. Så hur man bli av med denna solbränna? Många människor använder olika solkrämer men istället för att hjälpa, de bara göra saken värre på grund av de starka kemikalier som de innehåller. Så vad händer nu? Enkelt! Använd ostmassa. Ostmassa är den bästa handgjorda lotion för att ta bort solbrännan. Bara gnugga lite ostmassa på din solbrända områden, som hand, ansikte, hals, etc. och lämna den på ett par minuter. Du kommer att se skillnaden snart. Naturligtvis kan du inte förvänta dig omedelbara resultat. Du måste göra detta varje dag.
Nu, tycker du inte det är bättre att använda dessa naturliga hemmagjorda krämer, i stället för den med kemikalier? Ingredienserna är enkla och de kommer inte ens kosta dig mycket. Har du någonsin märkt din farmors hud? Mjuk och smidig även om hon är så gammal. Det beror på, under dessa dagar, har de inte använda dessa skadliga kemikalier, men var helt beroende av dessa naturliga krämer. Så, varför inte du göra några och se skillnaden själv.