Långa frisyrer för runda ansikten

Långt hår kan ge en sexig look till någon ansikte form eller struktur. Men, styling och hantera långt hår kan vara besvärligt ibland. Dessutom finns det begränsade frisyr stilar och idéer, när det gäller långa hår. Men med lite god styling idéer och en bra frisyr kan du göra ditt långa hår ser bra ut. Om du har en form runt ansikte och långt hår då skikt är det bästa frisyr för dig. Och med lite hår tillbehör och stilar updo du kan forma håret till jättefina. Läs vidare, att lära sig om långt hår stilar för runda ansikten ...
Bästa Långa frisyrer för runda ansikten
Vågig Layered frisyrer: Layered hårklippning är det bästa värderingsavdrag för runda ansikten. Att klippa din vågigt hår i långa lager, klippa håret nära kronan till några lager, så att de lägger volym till ditt ansikte, och få det att verka längre. Klipp resten av håret i djupa lager, så att hårtopparna ser avsmalnande. Slutligen, skär den främre delen i sidan svepande lugg, och klipp av lite hår nära ändarna för att göra luggen ser väl definierade. Sedan forma håret vågigt med en vågigt hår mousse eller havssalt spray.
Lockiga frisyrer: Om du har lockigt hår, sedan sport your lockigt låses Bohemian frisyr kan få dig att se fantastisk. För lockigt frisyr kan du del bara håret i mitten och använda en tjock tand kam att borsta håret och du är good to go.
Raka frisyrer: Om du har rakt fint hår, så här är några tips för att få elegant ser lager frisyrer som kommer få dig att se underbar. Mellersta delen håret, och med början från jawline eller från hakan få djupa lager på båda sidor tills hårtopparna. Sedan följer denna stil med lugg sida som kommer till dina ögonbryn. Se till att luggen inte är för tjocka och har hår trådar som väl se separerade.
Bohemian Stil: För att få bohemiska ser använda dessa tips för att få frisyrer med lugg. Skär den främre delen av håret i trubbiga Cleopatra stil lugg, och låt ditt hår löst. Se till att du inte stoppa in håret bakom öronen, eftersom detta kommer att ge onödig uppmärksamhet till dina kinder.
Pony frisyrer: hästsvans stilar är bra om du är ute efter snabba frisyr, och inte har mycket tid att forma håret. Bara mellersta delen håret och kamma håret med hjälp av en stor tand comp. Då bildar en lös hästsvans och placera den på axeln. Ta ut några hårstrån från sidorna, och några smällar framifrån. Placera en söt hår band att shoppa.
Braid frisyrer: Om du har en dålig hår dag och håret är mycket ohanterligt och sedan fläta frisyr fungerar mycket bra. Bara kamma alla håret tillbaka, och binda dem i en enkel fläta eller en fransk fläta stil, om du har tid. Använd en ganska gummiband för att säkra fläta, och ta ut några Strand från sidorna för att mjuka upp din look.
Updo Stil: updo frisyr ser mycket elegant och passar perfekt för kvällen parter. För att knyta håret i en härlig letar updo, styla håret vågigt. Sedan mitten håret, och skopa dem bakom och säkra dem i en lös knut, nära nacken på nacken. Placera en vacker stift att shoppa. Ta sedan ut några delar från sidorna för en mjuk romantisk look. Använd en strapless klänning och dinglande örhängen att avsluta ditt utseende.
Detta var allt om långt hår stilar för runda ansikten. Jag hoppas ovanstående idéer hjälpa till att få en bra frisyr, som du kan bära vid något tillfälle. Du kan knyta håret i några sexiga Ponytails eller fläta stilar om du har en dålig hår dag, eller slips ditt långa hår i en elegant bulle updo stil som gör att du ser underbar för en kväll party!